Лидл ::56::

• 76 111
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Вместо запис, да кажа, че втори път за една седмица се разочаровам от Лидл. Днес ходих на пазар, от охладените пици имаше останали само 4 сирена, взех портокали, които трябваше старателно да оглеждам, защото поне 40% бяха загнили, а цената си беше промоционалната, не бяха намалени заради лошото качество. Тук чета, че при вас редовно има плодове и зеленчуци с намалени цени извън промоциите, а при нас никога не съм виждала. В понеделник взех 1 от последните 4 останали чайника, чопърите бяха свършили, взехме и последният стенен часовник. Толкова ли не могат да заредят наличности, които поне да не свършват още първият ден?

Имаме масажора от 3 години, ползва се ежедневно по 10-15 мин и не е мръднал.

# 226
  • София
Днес в Овча купел имаше чайници. Имаше и много детски апрески.

# 227
  • Mediterraneo
Радвам се, че дънките за деца са намалени! Страхотен модел са, дано уредя детето с различен цвят от нейните налични!

# 228
Този модел меки ли са / с по-високо съдържание на памук/ ?
Купих на сина ми септември /тогавашната промоция / и нещо не иска да ги носи .
То не са обявени и ориентировъчни размери -така че може и да няма нашата номерация.

# 229
  • Русе
Аз още в края на лятото много харесах зелените, но на моя цоцоланко няма да му станат 146/152, ако има въобще такива.
За малката мисля да взема, но на място ще реша в какъв цвят.
Дамските стреч, предполагам, че ще са в грозен цвят, поне когато са ги пускали не ми е допадал.

Днес в 14 ч. нямаше пилешки бутчета, а бях предвидила това да ни е вечерята. Като не могат да си осигурят наличност в първия работен ден, защо обявяват промоции Crossing Arms

# 230
  • у дома
Дънките през септември бяха мноооооооого тесен модел-и преди са били,ама този път бяха още по-тесни-ние имаме от зелените и детето си ги носи де...Бих взела сега черни,но както се казали езва ли ще има всички номера,а където каквото е останало  Peace

# 231
Дънките от септември бяха два вида / под една цена в промоцията - на общ куп / -първо и аз бях грабнала типа цигара ,но открих и другият като търсех размер.
  Моят син е много слаб и ме интересува този модел има ли ластик и копче с което се коригира. Май ще купя един чифт .

# 232
  • Русе
Дънките от септември бяха два вида / под една цена в промоцията - на общ куп / -първо и аз бях грабнала типа цигара ,но открих и другият като търсех размер.
  Моят син е много слаб и ме интересува този модел има ли ластик и копче с което се коригира. Май ще купя един чифт .
Досега колкото детски дънки и панталони съм взела от ЛИДЛ все са били с коректор ластик. Peace

Есента в Ловеч бяха се появили отнякъде след месец едни зелени панталони в нашия размер и бяха много тесни в талията. Крачолите не ме притесняват толкова. Имаме сини 146/152 от пролетта, те са тесен модел. Не беше ги носил месец-два. Преди седмица му ги извадих да ги обуе за Коледа, че беше топло и не можа да ги закопчее Laughing, а в крачолите му бяха добре. Есента се бях заканила, че докато не му окъсеят нови няма да му купя, да си ги върже с ластик в кръста като няма мярка на устата Joy

Последна редакция: пт, 02 яну 2015, 20:25 от viki_1974

# 233
Ние сме едни слабоци ,че даже с тоз коректор ни стоят като увиснали на кол Grinning

# 234
Някой има ли впечатление от детската седалка за тоалетна. Дали влиза в нормалната или само ляга отгоре?Лятото ги изтървах, но пък и те бяха по различни  newsm78

# 235
  • Щастлива мама на 3 слънца
На мен ми трябва прахосмукачка, нашата преди 2 дни сдаде багажа  Confused , а мъжът ми гледа някакви от 300 лв.  ooooh!
Мисля си, че може би ще има още неща, но ако са малко бройки, не ги пишат в брошурата, за да не подлъгват хората. Отскоро "открихме" този магазин и не знам миналата година така ли е било по Разпродажбата - затова питам...

Иначе, Юлмана, постът ти е полезен и човек добива представа какво да очаква, но друго си е да го видиш.
Аз чакам Блекпърлс bouquet да ми прати брошурата.
А и, ако даден уред е от Разпродажба, нали пак му важи 3год. гаранция?
Ех, как се надявам на прахосмукачка... и клин с кожа - останали бройки, и други работи.  Crazy

П.П. къде мога да видя снимка на намалените мъжки туристически обувки???
И аз дебна прахосмукачка

# 236
Ами аз направо ще помоля, ако някъде има останала от тази червената прахосмукачка (помня, че беше с добри отзиви), да пишете къде, за да поискам да ми я пратят. Simple Smile

# 237
Може ли да уточниш коя точно е ? Тази DEVIL нещо си ли или !?
 При нас имаше днес от тези за пепел от камина /ама това не ти трябва ,а на мен хич./

# 238
Ами май е DIRT DEVIL CENTEC. Помня, че беше червена и 119 лв. Пуснаха преди около 2 месеца, харесах я, но тогава нашата си работеше перфектно и нямахме нужда.
Мъжът ми пита, ако някой я има, ако може да ми каже всмукателната й мощност  Rolling Eyes

# 239
  • Пловдив
Каква е тази прахосмукачка за пепел от камина.Мога ли някъде да я видя?

Общи условия

Активация на акаунт