Лидл ::56::

• 76 113
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
За много години! Много здраве и късмет на всички ви и успешни покупки  Close-mas:
yulmanaHug при тези "испански сосове -1,49" има ли Гаспачо /или някаква доматена супа/?
Иначе аз търпеливо си чакам доставката на прословутия грил-тиган  Mr. Green
На мен също ми допадат дамските пижами, но дано не са много огромни.
 Тези домашни комплекти познати ли са ви? Харесаха ми за подарък, но да не са от гадна материя  newsm78

# 181
А аз искам да попитам някой има ли наблюдения върху тия възглавнички за шиятцу масаж дето са от следващата седмицата  Praynig

# 182
  • София
Ще има неща за масаж ли следващата седмица? Ръчен масажор има ли?

# 183
Мисля,че имаше на плаката.Следобед ще ида за редовните покупки и ще видя Peace

# 184
  • София
оооо дано, дано, така го чакам Simple Smile simpatiuh4e  много ще съм ти благодарна, ако се сетиш да погледнеш и пишеш Simple Smile

emma.ly  - ако е малката възглавничка, на мен не ми е приятно усещането с нея. Родителите на мм я имат, пробвала съм я, но не ме изкуши да си я купя.

# 185
Малко Сладко Коте ,благодаря за отговора за чайника. Има ли вътре цедка и от какъв материал е ?
 Такъв чайник ми е мечта - аз съм маниак на тема чай и тям подобни джунджурии ,дъщеря ми стана мой привърженик / за Коледа са и подарили топки за елха пълни с чай на Ахмад. / Дано го пуснат на следваща промоция.
  Русалка сосовете са :
традиционен за канарската кухня червен сос или зелен сос, приготвени от чушки и подходящи за мариноване на риба или пилешко .
  Салсата пише видове и има снимка на mild и гуакамоле . Не са скъпи и може да си купя да пробвам .
  Масажора дали върши работа .
 Бандаж ако имаше за рамене и гърди / за плексита и гърба ми е нужен / ......

# 186
Масажора го има майка ми от миналогодишната промоция. Сега тази седмица ще го има на 19,99лв. Върши работа, но е слабичък. Имам база за сравнение с друг малко по скъп масажор и този определено е слабичък. Но пък нашите са доволни. Върши работа.

Миналата година във всеки Лидл имаше различни неща за разпродажба. Ако имам време, възможност и кеш  Mr. Green ще ги обиколя и трите. Мъжа ми ще ме изсели, че покрай празниците леко фалирахме.

# 187
  • София
Малко Сладко Коте ,благодаря за отговора за чайника. Има ли вътре цедка и от какъв материал е ?
 Такъв чайник ми е мечта - аз съм маниак на тема чай и тям подобни джунджурии ,дъщеря ми стана мой привърженик / за Коледа са и подарили топки за елха пълни с чай на Ахмад. / Дано го пуснат на следваща промоция.
Чайникът е от чугун, чашките също. Има си цедка, да, но не знам от какво е, май неръждаема стомана. МП е страшно доволен, защото пие доста чай, прави си 2 пъти в чайника и си има за цял ден чай.
Трябва да си заредя плодов чай, дано има, докато успея да ида.

# 188
  • София
Какъв е обема на пекарната Силвъркрест и какви са й предимствата?
Спрял съм се на една Клатроник, близо 100лв, 1300г, но Креста има 3г гаранция (тази е без), та се чудя да изчакам ли и кога горе-долу ще я пуснат? 100лв ли струва?

# 189
  • на Мелмак
Масажора и аз си го купих миналата година - доволна съм , наистина е малко слабичък , но си върши работата , ИР лампата си нагрява - 3г . гаранция - 20 лв - чудно , ползвам го най - редовно  Wink

Тези сосове и дипове и аз ги гледах и ще ги пробвам .

# 190
Ако става въпрос за хлебопекарната на Силвъркрест, но ще е цяло чудо ако се намери в момента. Ще я пуснат догодина чак края на лятото някъде. Иначе аз лично съм много доволна от моята от сегашната промция, въпреки, че чух, че имало много върнати. Аз нямам оплаквания нито едно. Пече си хляба, меси си го, какво повече да искам. За 100лв си е една перфектна покупка.

# 191
Агнесана, и мен ще ме изселят от вкъщи с тия харчове.
Юлмана, много ме е яд зa този клин с кожа, много го търсих, но така и не успях да се уредя с него.
В мобилното приложение никъде не виждам да пише за Разпродажба. Може би трябва Андроид, a аз съм с Lumia.
Дали е възможно да има по- големи електроуреди, че спешно имме нужда?!?!

# 192
Свали си брошурата от приложението, само там ги има нещата от разпродажбата.Не би трябвало да има значение дали си с андроид.

# 193
  • София
Какъв е обема на пекарната Силвъркрест и какви са й предимствата?
Спрял съм се на една Клатроник, близо 100лв, 1300г, но Креста има 3г гаранция (тази е без), та се чудя да изчакам ли и кога горе-долу ще я пуснат? 100лв ли струва?

Септември я пускаха, вероятно пак септември и 2015 ще я пуснат.
Евентуално сега по разпродажбите да има някоя изостанала бройка...
до 1250 гр пише, че е .
Може да потърсиш брошурите от септември и да погледнеш за цената точно каква е била, но някъде там е http://www.lidl.de/de/silvercrest-brotbackautomat-sbb-850-a1/p18 … ngOrigPageSize=36 това е в немския сайт.

# 194
ЧНГ.
Някой дали е ползвал този блокер против петна?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=17109

Тъкмо и аз го загледах, също и спреят против петна, който е без хлор-чудя се, дали ще върши работа?
Чувала съм, че и обикновена белина/спрей/  върши работа за мухъл, но тогава си мирише едно 4-5 дена. Този спрей е без хлор, съответно без миризма - та мисля да го пробвам Thinking
Аз мисля да ги взема и двата, че много ме мори тази миризма от другите препарати, пък ще видим каква работа вършат.

Общи условия

Активация на акаунт