Лидл ::56::

• 76 116
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Свали си брошурата от приложението, само там ги има нещата от разпродажбата.Не би трябвало да има значение дали си с андроид.
Уфффф, не става, отваря ми се ориг. сайт. Изписва ми, че мобилното е за Андроид и Айфон. А аз съм с Уиндоус Фон. Или аз не мога да се оправя.....
Ако може на лични да ти дам моя телефон и да ми я пратиш по Вайбър???

# 196
Angel_Dust, ще го има масажора-19,99 лв.

Взех си хартиена брошура-хранителните неща,които са на промоция в нея в нашия ЛИДЛ са на тази цена поне от две седмици...

# 197
Масажора и аз си го купих миналата година - доволна съм , наистина е малко слабичък , но си върши работата , ИР лампата си нагрява - 3г . гаранция - 20 лв - чудно , ползвам го най - редовно  Wink

Масажорът ме заинтригува, за какво го ползваш? За хрема нещо като нагревки става ли, или е за схванат врат и т.н. ? Възглавничката за шиатцу също я видях, но пък в един от телешопите има цяла седалка за 100 лв и май там е по-изгодно.

# 198
  • на Мелмак
Аз го използвам за врата ми , а ММ за синузита си - и двамата сме доволни  Peace

# 199
  • Русе
ЧНГ Nature Snowman
Момичета,моля някой ако види останал ПИРОГРАФ да ми пише,искам да купя за подарък,но в нашия град са изчерпани.Звъннах на нац.телефон,но ще работят от понеделник.
Благодаря Ви предварително!

# 200
Къде ги виждате масажорните уреди и от коя дата ще ги пускат?

# 201
В Провадия никой не си е купил калиграфски комплект, пълно е. Както и с всички видове бои, четки и платна  Peace

# 202
ЧНГ Nature Snowman
Момичета,моля някой ако види останал ПИРОГРАФ да ми пише,искам да купя за подарък,но в нашия град са изчерпани.Звъннах на нац.телефон,но ще работят от понеделник.
В София, Западен парк- Стамболийски, имаше днес доволно количество, както и всички неща за рисуване он миналата седмица. Имаше и тавички,правоъгълни, стъклени, но не видях цената Peace

Щастлива Нова Година на всички и успешни покупки!

# 203
  • София
Angel_Dust, ще го има масажора-19,99 лв.

Взех си хартиена брошура-хранителните неща,които са на промоция в нея в нашия ЛИДЛ са на тази цена поне от две седмици...

Мерси Simple Smile

milittana  - цяла седалка имаше от 18 дек. беше 111лв.

# 204
  bouquet Коте благодаря за отговора   bouquet

Всичко ,което е на промоция намаление съм го описала 1-2 страници в поста си с цени и грамажи даже .
 Не знам дали има разлика в брошурите в други градове.
 В Разград съм.
 Електроуреди намалени не виждам -инак то например е намалена машината за кисело мляко и я има в наличност тук.
 Някой купил ли е калиграфски комплект -огледах го и ми хареса /но ми е странно защо е по-скъп от пирографа  newsm78  /

# 205
Здравейте,имам питане за ботите,които са на цена 14 лв,отвътре с подплата ли са и от кой номер започват,интересуват ме тези с лепките и змийската шарка.Благодаря

# 206
Ако са тези от брошурата /детските / на тъмните не се личи подплата ,другите имат / -ама кой са змийска шарка ,

# 207
Тези,които са с лепките,другите са с връзки...На мен ми трябва 30или 31 номер.Пишете,че не са зимни,предполагам стават за сезон пролет-есен.

# 208
Не се вижда добре на брошурата ,а и това е просто илюстрация -отиваш на място и гледаш .
 И аз исках смърч с портокали и канелени пръчки украсен -ама няма такъв -било е просто на илюстрацията - провериха ми специално в склада.
 То може и от този модел да няма -просто продават изостанали неща според мен -затова няма и упоменати размери .
 Може да има и други неща -мисля че пускат според складова наличност .

# 209
  • Русе
ЧНГ Nature Snowman
В София, Западен парк- Стамболийски, имаше днес доволно количество, както и всички неща за рисуване он миналата седмица. Имаше и тавички,правоъгълни, стъклени, но не видях цената Peace

Щастлива Нова Година на всички и успешни покупки!
Благодаря за информацията,ще звъня в понеделник на телефона и ако са останали се надявам да бъдат любезни и да ми съдействат с доставката  Peace

Общи условия

Активация на акаунт