Лидл ::56::

• 76 046
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
На брошурата няма размери / явно останали бройки по складова наличност или ... /
 Брошурата я има качена на сайта , в магазина и в пощите пускат / има между първата и последната - тази в магазина е като в сайта ,по кутиите съдържа и инфо за седмичните хранителни промоции ./
   Дънките са с по -широк крачол - сини ,зелени и бежави.
   Моят син е на 10г / 140 см висок   / и не знам дали ще има негов размер.
 Промоциянта е от четвъртък  /8 януари / до неделя /11/.
  На мен ми харесват туристическите обувки и чорапи.  Грейката не е лоша.И блузите.
Има карирана риза -ама не се разбира детска ли е ,мъжка ли е -на страницата с детските дрехи е ,но пък те е от серията с детски дрехи/ .На мен ми прилича на мъжка.
 Аз се надявам да останат от калиграфските комплекти ,че в момента сме фалит и да мога да си купя Simple Smile

# 286
И дамските стреч дънки от кога и какви размери ще са?
Предполагам - каквито са изостанали.

Имах предвид да не са от ХХЛ сериите  Peace

# 287
Тази промоция е тип разчистване на изостанали неща от стари промоции .
 В XXL  има някакви клинове / пише панталон - на мен на клин ми мяза обаче /  http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=17014

# 288
  • там където ме зове сърцето!!!
Да попитам в Лидл има ли печен пипер в буркани ?

# 289
Има ,даже беше на промоция /а може и още да е / .
 Имаше продуктово позициониране / така ли се зовеше / между рафтовете с шоколадите и тези с бисквити .
  Инак при консервите си стои.
 Не знам обаче дали е хубав.
  Прахосмукачката за която някой пита тук - DIRT DEVIL  е на промоция другата седмица в Кауфланд - 79,99

# 290
  • у дома

Има карирана риза -ама не се разбира детска ли е ,мъжка ли е -на страницата с детските дрехи е ,но пък те е от серията с детски дрехи/ .На мен ми прилича на мъжка.

Дънките само от брошурата не мога да преценя,но ако са тези от септември месец са с много тесен крачол,поне зелените де,тогава имаше и едни много особено синьо,те бяха с малко по-широк крачол...Ризата по спомени сякаш пак е пускана есента като детска,но не съм сигурна-приятелка купи на нейното момченце такава,но е в червено,не съм обърнала внимание дали е имало и в синьо и жълто,иначе модела е същия...

# 291
Тези ризи бяха други  -други - Pepppers - имаме червената от есента .
 Марката Livergy е за мъжки ризи . / Може и да има дамски ,но по спомен тази марка е за мъжки дрехи./  Просто е странно ,че е на страницата с детски стоки / може да е поради липса на място /.

Моля препоръчайте ми от замразената риба .
 Някакво филе или имаше пакет някакви цели рибки / имат ли много кости/ ? Благодаря

# 292
  • София

Дънките само от брошурата не мога да преценя,но ако са тези от септември месец са с много тесен крачол,поне зелените де,тогава имаше и едни много особено синьо,те бяха с малко по-широк крачол...Ризата по спомени сякаш пак е пускана есента като детска,но не съм сигурна-приятелка купи на нейното момченце такава,но е в червено,не съм обърнала внимание дали е имало и в синьо и жълто,иначе модела е същия...

Да, същите дънки са детските. Слим модел са и изобщо не са  широки, въпреки, че за моят хърбел си стоят като нормални прави дънки. Ако има размери мисля да му взема зелените и  бежовите, от септември има сините(те тогава имаха 2 различни сини). Ще погледна и женските ако не са мн тънки...
Иначе момчешките дънки бяха точно големите размери, сега какво ще е останало не се знае, аз също 140 ще търся, но по принцип не са много дебели, точно пролетно есенни са.

# 293
Дамските стреч дънки ,ако са от тези ,които си купих есента са хубави .
 Моите са черни с промазан ефект .
 Но като гледам ,че вторият цвят е бял -може би са от предишна преди тях промоция и са ни направо летно -пролетни модели.
  /Тъмният прилича на моите дънки - нося ги сега и в студа си топлят / аз не нося чорапогащик отдолу./

# 294
Да, има, и е хубав. Ние уважихме този, който пуснаха на промоция.  Wink

# 295
Юлмана, аз питах за прахосмукачката - сега я видях 800 W и въобще не е същият модел като Лидл-ската. Май е и с торбичка, а бе съвсем от старите. Лидл-ската е с контейнер и като визия е съвсем друга, камо ли като параметри. Мерси все пак.

И аз харесах стреч дънките, ако са плътни и има моя номер от тъмните, надявам се да си взема  Praynig , че с тия харчове, мъжът ми ще ме изсели.  Mr. Green
Мъжът ми хареса туристическите, но иска нещо в синьо, черно или сиво... тия са много шарени, особено за зимни обувки.  Stop

Да ви питам има ли сусамов тахан и олио от гроздови семки?

# 296
  • 1st floor
И моят хубостник е 140 и есента му взех от момчешките дънки - зелени и от "особеното" синьо. Laughing Не съм забелязала разлика в размерите между цветовете. Иначе той е кльощав и хич не му стоят слим. Mr. Green Даже бих искала да са с една идея по-теснички...

# 297
Аз имам от белите стреч дънки, които ще ги пускат сред намалените. Бих казала, че са от плътна материя, като за лятото са си плътни. За пролетта са добре.  Grinning Да вметна, че нямат особено еластичност и не се отпускат.  Peace На мен ми харесват.

# 298
Искам да се снабдя с машата за къдрици-отпреди Новата година, но във Варна бе изчерпана в двата м-на, които посетих . Дали е възможно да я има някъде останала...и как става изпращането от страна на Лидл, тоест, отзивчиви ли са по принцип в подобни случаи...

# 299
  • София
Да, има, и е хубав. Ние уважихме този, който пуснаха на промоция.  Wink
Вкусове различни - у нас не се хареса. Беше ми твърд и много кисел. Но аз си правя печен и замразен във фризера и може би затова този не го одобрихме. Изяде се, но няма да повторя.

Общи условия

Активация на акаунт