Лидл ::56::

• 76 134
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ

[/quote]

Глупости. Никога не са ме питали.
[/quote]

и мен са ме питали!

# 331
Мен също са ме питали!  Peace

# 332
Няма нужда са се изреждат всички, които са ги питали. Това, че някой не са, не означава автоматично, че на всякъде е така.

# 333
  • софия
Първият пост в темата не е ли полезен и пълен newsm78

# 334
Да ,аз споделих своя опит -грешка ли беше  newsm78
  И глупости ,ако ви кажат не е ли обидно  newsm78
 Благодаря за добре оформената тема .   bouquet

# 335
Да ,аз споделих своя опит -грешка ли беше  newsm78
  И глупости ,ако ви кажат не е ли обидно  newsm78
 Благодаря за добре оформената тема .   bouquet

Естествено, че е обидно.
Десетки пъти е писано в темата, че в повечето случаи питат, особено ако е техника. Нали трябва да се знае дали стоката работи или просто не отговаря на изискванията на клиента.

# 336
  • софия
Не всеки пост в тема, в която сте изразил мнение е насочен към вас.
Да ,аз споделих своя опит -грешка ли беше  newsm78

# 337
 Моля за по -ведър и позитивен тон дами !
 Ако с нещо съм Ви обидил моля да ми бъде простено!!

# 338
И аз  се нареждам за туристическите обувки,но дамски и ниски ще купувам,ще нося вместо маратонки.Мислих да купувам детски боти,но за сега имаме,пък за другия сезон ще са малки,но ако има нещо детско намалено извън брошурата бих купила също.Иначе от брошурата харесах пастата за зъби,лютеницата...

# 339
Намерих брошурата,когато са пускани ботите,т.е на 6 октомври.Марката е Лупилу,до 29 номер са,като тези с розови и лилави връзки се водят момичешки,а с леопардовата шарка момчешки,те са до 30номер,на нас ботите няма да станат.

# 340
Днес си взех от пилешките бутчета на промоция и пилешко бедра на -30%, както и 2 пъстървички за 4лв-пак намалени.
Погледнах някакъв прах за пране LEL за бяло -4кг. за 8,50лв някъде. Някой има ли отзиви за него?

# 341
  • Русе
Като споменахте пастата за зъби, искам да питам нещо. Не е много по темата ЛИДЛ, но все пак от утре ще я продават и се чудя дали да си я купя. Купувала съм същата и от ПЕНИ. Преди време във Фейсбук гледах снимка с няколко туби пасти за зъби. В тясната страна на тубата имат зелено синьо, червено и черно квадратче или правоъгълниче, та там се казваше, че според цвета можем да съдим по съдържанието. Пастата Блендамед е с червено квадратче, според тази снимка в нея преобладава химията - 70%. Дали е вярно това с квадратчетата newsm78 и дали няма да ни окапят зъбите от тази tooth

# 342
И мен са ме питали защо връщам стока.
За химията в пастата:
Скрит текст:
Не знам за квадратчетата  newsm78, но е достатъчно да погледнеш съдържанието и да разбереш дали има преобладаваща химия. В масовите марки на пазара си има, ако търсиш друго, търсиш другаде - в специализирани био магазини, аптеки или нещо подобно. Аз например поръчвам от iherb.com, има изцяло билкови, такива със ксилитол и много други, за които не ти трябва завършено висше химия, за да разбереш какво си пъхаш в устата  Mr. Green...
За флуорът мненията изобщо не са единодушни например, след всичко изчетено аз самата не съм на 100 процента убедена, че е вреден, и използвам вода за уста, която го съдържа.

# 343
  • Русе
Oфeлия, благодаря!
Попитах за пастата, защото това е първата паста за зъби, която съм купила и е с червено квадратче, всички други са ми били със зелено или синьо.

За връщане на стока и мен в Ловеч ме питат за причината, а веднъж единия от управителите на шега ми каза, че повече не иска да ме вижда за месеца Mr. Green Но аз ден през ден съм в магазина, града е малък и ме запознаха вече(нищо, че отскоро живея тук), касиерките най-редовно ме заговарят като няма опашка зад мен.
В Русе съм връщала веднъж - никой нищо не ме пита.

# 344
Аз съм много доволна от замразените зеленчуци. Винаги когато съм взимала са били в отлично състояние с ъстояние и много бързо са се сготвяли. Последните любими са един микс Есенна супа, злоядият ми син си поиска допълнително,два пъти!

Общи условия

Активация на акаунт