Лидл ::56::

• 76 171
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Аз пак да попитам как стои въпросът с обувките-ако се повредят, каква е гаранцията? какво става?

# 466
  • Пловдив
Много благодаря момичета за помоща относно пресите за коси   bouquet   bouquet   bouquet. Токущо се обаждах на националния телефон, този път успяхме да се разберем какво търся, но пък тя твърдеше, че са останали само на едно-две места и то по единични бройки, след като й казах, че имам друга информация тя ми каза, че ще се опита да ми намери, дано скоро да се похваля с покупка  Grinning

# 467
Имам и двата вида лидълски спортни обувки-високи и по-ниски и ги използвам за планина. Удобни са, особено в комбинация със стелки туристически, но имат огромен недостатък - ЗАПАРВАТ ЯКО!!!

# 468
MM има туристическите обувки от миналото пускане, наистина не пропускат, но както Кливия е казала вече - запарват.
Иначе вчера ходих уж за сутиен, но не ми харесаха, та набързо отстрелях един заек и се прибрах Grinning.

# 469
Поствам следната информация, за да е от полза и на други..

Гаранцията на обувките е 30 дни от датата на закупуването. В този срок могат да се върнат, независимо дали са носени или не. С касов бон.

# 470
Аз да дам прясна информация пък за сутиените - няма как да ми кажат размери, а само бройки, което не ми върши работа  Confused

Иначе прасковеният сутиен е прекрасен-за едър бюст. Не съм очаквала, че ще стои така хубаво и удобно. Сравнявам го с един модел на Триумфа, който струва 100 лв  Mr. Green

# 471
  • sofia
Комплекта с въглени мъжът ми го купи  неделя, може да са от минала промоция, скоро имаше неща за рисуване.

Благодаря! Аз последно ходих преди Коледа, така че е възможно да са отпреди.
Рисувателните комплекти бяха миналата седмица. Май в петък ходих специално за въглените - хубави са. Четките не са добри (така каза детето) - нещо косъма не бил хубав.

# 472
Моят мъж ми беше взел бял и черен сутиен, седяха ми много смешно и ги върнах, явно прасковеният е друг модел, е тия дни ако мога да се докопам...

# 473
И аз да се включа за цитрус пресата - да, слаба е. Купих я и после Звънче писа, че е слаба, но така се случи, че не можах да я върна и си остана. В нас зимата това е доста ползван уред и трябваше да не залитам по цената, а да купя някой Браун примерно. Той и той е 25 вата, но съм виждала как прави сок - няма нищо общо. Това е един от уредите на Лидл, от които не съм доволна!

# 474
Май ще трябва да го видя този прасковен сутиен Laughing

# 475
  • The Vampire City
Аз се излъгах да си купя руска салата от Лидл  ooooh! със сигурност няма да направя тази грешка отново. Пробвах я и замина направо в кофата.  Naughty
Тази седмица уцелих и ужасни мандарини, кората не се бели, изсъхнали са и дори горчат. Но при тях явно е до партида. Преди празниците също взимах мандарини и бяха разкошни, сладки, сочни, с тънка кора. Дано отново има такива.  Rolling Eyes

# 476
  • Варна
Имам сокоизстисквачка Силвър крест от Лидл, купена още през 2011 година. От тогава не са пускали повече. Имаше и видеоклип в сайта на Лидл, където показват как работят уредите, но и него го няма отдавна. Иначе и не работи много добре, има мирис на изгоряло докато прави сок и от ябълки не става бистър, само от моркови е добре. Дали не е била нещо дефектна и за това да са я спрели и да я няма толкова време.Уточнявам, че става въпрос за сокоизстисквачката, а не за цитруспреса.

# 477
  • TX

Гаранцията на обувките е 30 дни от датата на закупуването. В този срок могат да се върнат, независимо дали са носени или не. С касов бон.
Благодаря за споделеното мнение и аз в предната тема бях питала, пращам татко да си ги връща

# 478
Утре отивам още в 7ч за туристическите обувки,но се чудя все още кой модел да взема,защото от брошурата не еясно дамски има ли от високия модел...Искам хем да ги нося сега,хем и в по топло време,когато вече ходим с маратонки затова се колебая в избора си.За качествени от мненията разбрах,че са такива,но ме интересува дали са тежки?Благодаря
И по напред бях писала дамските са в циклама ниския модел, в оранжево и циклама високия, мъжките са двата варианта в синьо ниски и високи.

# 479

Благодаря за споделеното мнение и аз в предната тема бях питала, пращам татко да си ги връща

Абе аз помня, че някой се оплака от тези обувки, ама не ми се връщаше назад да го търся.. Grinning
Пращай, с касовата бележка...вашите в едномесечния срок ли са? И вашите се разлепиха, нали?
Информацията ми я дадоха от нац.телефон на Лидл Peace

Общи условия

Активация на акаунт