Лидл ::56::

• 76 054
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
  • Русе
Комплекта с въглени мъжът ми го купи  неделя, може да са от минала промоция, скоро имаше неща за рисуване.

Благодаря! Аз последно ходих преди Коледа, така че е възможно да са отпреди.

# 451
Някой да е виждал в пловдивските Лидл изостанал такъв сутиен 95 D прасковен цвят

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=17018

# 452
Вчера,докато чаках на касата в Лидл,една жена върна пред мен етажерката за баня от брошурата.Не знам обаче нейната ли е дала някакъв дефект или по принцип не са хубави.

# 453
Утре рано,рано ще се редя за черен елек.Заинтеигуваме и сокоизтисквачката,имаме ама бямам нерви да я мия и сглобявам.
Иначе аз си върнах чайника..нещо не ме грабна..

# 454
  • София
Каква сокоизтисквачка.

# 455
  • хасково
И аз следя, ако някой е ползвал масажиращата възглавница, моля за отзиви.

# 456
  • Щастлива мама на 3 слънца
Някой има ли линк към сокоизтисквачката. От кога чакам и аз

# 457
  • София
Сокоистисквачката е в Кауфланд  другата седмица (по спомен). Mr. Green

# 458
  • София
И аз следя, ако някой е ползвал масажиращата възглавница, моля за отзиви.

назад има доста отзиви, разлисти малко и прочети Wink

Сокоизтисквачка за тази цена - предполагам е цитропреса???

# 459
  • Русе
Цитрус преса - другата седмица ще е, но не запомних дали от понеделник или от четвъртък. Няма я все още в боршура, а само на плакат в магазина.

# 460
  • Щастлива мама на 3 слънца
А дали е механична или ръчна. Миналата година я изпуснах. Някой да има отзиви за нея

# 461
Аз имах механична /не беше лидълска/ и я подарих, нищо общо с онези по заведенията-хич не беше ефективна. Сега действам с една цитруспреса за 10 лв от Карфур беше на промоция и е чудна за цената си  Simple Smile

Бихте ли ми казали на кой телефон мога да проверя за някаква стока дали е налична? Знам за националния телефон, но все си мисля, че беше за стоки, които в момента не са в промоция  Thinking

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 09:38 от Кливия

# 462
  • софия
Не знам каква е цитрус пресата, която сега ще пускат. Бях купувала, когато за първи път пускаха и я върнах. Беше слаба. Помня, че имаше и други подобни отзиви.

# 463
Утре отивам още в 7ч за туристическите обувки,но се чудя все още кой модел да взема,защото от брошурата не еясно дамски има ли от високия модел...Искам хем да ги нося сега,хем и в по топло време,когато вече ходим с маратонки затова се колебая в избора си.За качествени от мненията разбрах,че са такива,но ме интересува дали са тежки?Благодаря

# 464
  • София
Аз на брошурата виждам женски високи.
Обаче според мен, а и от мненията назад, това не са обувки за зимно време.

Общи условия

Активация на акаунт