Лидл ::56::

• 76 035
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, имаме мъжките работни обувки, купени са на 11.12.2014г.
Разлепиха се отпред...какъв е редът сега?

С касовата бележка в магазина, там какво - отремонтират ли или връщат парите? newsm78

Де факто са и в едномесечния срок за връщане, но реално са носени, макар и една седмица Thinking

Моля, някой минал по този ред, да сподели какво се прави...
Връщай...не е некоректно да върнеш,нещо,което е некачествено.Ами носени са, те не се купуват да ги гледаме а да ги носим  Wink Директно с касовия бон и да си ги взимат обратно.

Ще пратя ММ утре..добре, че не изхвърлих касовата бележка Mr. Green
Дано се оправи, че те мъжете.. ooooh! не са като хората Joy

# 436
  • София
Да похваля ютията, ми супер е:), много добре глади, има функции за самопочистване и за изключване, ако се забрави!
Скрит текст:
Днес върнах формичките за яица и  слижителката чак се зарадва, че много хора питали за тях, но след като и казах,че просто не са функционални, каза че ще ги запише като дефектни. Така предполагам, че изобщо няма да ги пуснат за продажба отново!
Тази ли?

# 437
  • Пловдив
Здравейте, нямам възможност да прочета всичко затова ще питам направо. Около Коледа имаше промоция на маши за изправяне, но за съжаление ги видях много късно и те бяха свършили, затова искам да знам дали промоциите се въртят и този път да имам възможност да ги хвана Simple Smile
Снощи ти писах, че има, а днес ходих да проверя - в Лидл , Козлодуй има 12 броя преси за изправяне.  Ако искаш обади се на онези безделнички на националния телефон и им кажи. Поведението им е възмутително, за какво вземат заплати. #2gunfire
Здравей, много ти благодаря   bouquet, днес няма вече как да им звънна, но утре няма дя им се размине  Laughing

# 438
И мен ме интересува каква е разликата между масажиращите възглавнички. Майка ми има дискова херния и мисля да й взема една, дано да й е от полза.   Praynig

# 439
  • София
В Люлин отварят 7 без 5.

# 440
Да похваля ютията, ми супер е:), много добре глади, има функции за самопочистване и за изключване, ако се забрави!
Скрит текст:
Днес върнах формичките за яица и  слижителката чак се зарадва, че много хора питали за тях, но след като и казах,че просто не са функционални, каза че ще ги запише като дефектни. Така предполагам, че изобщо няма да ги пуснат за продажба отново!
Тази ли?

Точно тази, много е умна Simple Smile

# 441
  • Пазарджик
Следващата седмица ще е ХХЛ. Видях на плакат в магазина, че ще има и  сокоизстисквачка за 17,99 и тенджера под лягане, ако не се лъжа за 65 или 75 лева.

# 442
Следващата седмица ще е ХХЛ. Видях на плакат в магазина, че ще има и  сокоизстисквачка за 17,99 и тенджера под лягане, ако не се лъжа за 65 или 75 лева.

Ооо най-сетне, дано да има прословутия  hahaha ориз басамти 

# 443
  • София
Скрит текст:
Тази ли?

Точно тази, много е умна Simple Smile
Hug Благодаря!

# 444
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Ей, тъкмо вчера си купих сокоизтисквачка от Техном. много ме е яд  Cry

# 445
  • Пазарджик

Имаше пици 3+1 и нарязания широк колбас, но и аз се надявам да има от ориза, че запасите ми свършват вече

# 446
И аз видях плаката със сокоизстисквачката и ще помоля, за отзиви за нея. За тази цена може и да си я взема, ако има доволни.

# 447
  • Русе
Следващата седмица ще е ХХЛ. Видях на плакат в магазина, че ще има и  сокоизстисквачка за 17,99 и тенджера под лягане, ако не се лъжа за 65 или 75 лева.
79 лв. видях аз Wink

# 448
Докладвам: Днес в Лидл при Мол София ( бул.Скобелев ) има останали преси за изправяне на коса .

# 449
  • Варна
Взех си от душ пилинга,моят е с  орех и смокиня.Това което мога да кажа е-ужасен мазньоч!Сигурно има разни масла вътре,но това не го прави по-приятно Naughty Все едно,че си разбъркал олио+морска сол.Освен това,на моята мазна и сравнително непретенциозна кожа ми щипеше (на места).
В тази връзка,силно ексфолиращ продукт (ексфолиант) за тяло да ми препоръчате ?

Общи условия

Активация на акаунт