Лидл ::56::

• 75 998
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Купих си сутиен с банели 90Д. Имаше останал един 85Д и един 95Д и само оранжави. Прибрах се, мислех, че ще ми е голям като видях чашката в магазина, но ми стана идеално. Обаче тия презрамки много към раменете монтирани  Mr. Green Аз по принцип съм леко изгърбена в раменете и като го пробвах и ми убиваше. Ето добър вариант да си оправя стойката, ама на тия години надали. Хареса ми все пак. Няма да обикалям да търся друг цвят. Другите без банели ич не ми фанаха окото. Бри не видях, но не съм  търсила, че минах на бегом за сутиен, че малкия ме изненада и заспа в колата.

# 421
  • Mediterraneo
Много моля,ако някой знае детските боти от 13,99 лв/намалени от 19,99 лв от 08/01/15/,кой е най-големият номер и ако има някой дали са качествени?  Понеже съм на работа и ще се наложи да закъснея само заради това,а ако знам ,че са малък номер-няма и да ходя.

Назад бяха писали, май 29 или 30 са най- големите.

# 422
  • На брега на реката
Здравейте, нямам възможност да прочета всичко затова ще питам направо. Около Коледа имаше промоция на маши за изправяне, но за съжаление ги видях много късно и те бяха свършили, затова искам да знам дали промоциите се въртят и този път да имам възможност да ги хвана Simple Smile
Снощи ти писах, че има, а днес ходих да проверя - в Лидл , Козлодуй има 12 броя преси за изправяне.  Ако искаш обади се на онези безделнички на националния телефон и им кажи. Поведението им е възмутително, за какво вземат заплати. #2gunfire

# 423
Да попитам за намалените салами - сух Троянски шпек и луканков салам струват ли си ?

# 424
Преди малко дъщеря ми ходи до Lidl за памперси, на касата попитала за намаленията от 8 ми, отговорили и ,че ще са в самия магазин, в сектора за нехранителни стоки.  newsm78 чудя се дали няма да се окажат намалени само показаните в брошурата стоки, щом ще ги поберат между нормалните стоки.

# 425
Детските боти които ще са намалени по 13.99 от 19.99 лв. са много хубави (поне тези които купих аз- сиви металик с розово). Аз купих 29-ти номер, мисля, че това им беше най-големия, но може и да е имало и 30-ти. newsm78 Всъщност, в брошурата не пише ли и номерацията от-до? Thinking
И да ви се похваля- обадих се на националния телефон да си поискам тостер (червен или бял, на майка бях купила червен) и междувременно се примолих и за един нож- готварския. Огря ме- точно от големите ножове били останали в зелено. Simple Smile Остава да разбера утре дали и за какъв цвят тостер ще ме огрее. Rolling Eyes Като чета какво пишете тук за клиентския телефон се озадачавам... newsm78 С мен винаги са били любезни и са ми доставяли каквото заявя, а това е било мнооого пъти. Embarassed Когато нещо е било изчерпано са ми го казвали още щом се обадя, иначе са успявали да ми намерят останала бройка. Дори и евтини артикули. Имах само едно изключение- дама с доста отегчен глас, обаче след като и повторих 2-3 пъти кой артикул искам да заявя дори и тя ми свърши работа. И 2-3 пъти от многото Mr. Green са ми казвали в кой магазин в Пловдив има артикула който искам и да отида да си го закупя, вместо да ми го доставят на най-удобния за мен магазин Лидъл. Но нямам повод да се оплача от националния телефон. Явно съм попадала на любезни момичета.... Peace
П.С. Много харесахме шоколадовите топчета (зърнена закуска) които бяха намалени на 1,11 лв до неделя. Heart Eyes
И според мен няма да намалят много артикули от 8-ми. Предния път си спомням имаше сауна за лице, някакви шкурки, четката за лице, детски дънки (взех 2 чифта, много готини- само от Лидъл купувам дънки на малката), панталони дамски и още няколко артикула и ги бяха побрали много лесно до другите нехранителни стоки.  Mr. Green

# 426
Момичета, имаме мъжките работни обувки, купени са на 11.12.2014г.
Разлепиха се отпред...какъв е редът сега?

С касовата бележка в магазина, там какво - отремонтират ли или връщат парите? newsm78

Де факто са и в едномесечния срок за връщане, но реално са носени, макар и една седмица Thinking

Моля, някой минал по този ред, да сподели какво се прави...

# 427
  • Русе
Да попитам за намалените салами - сух Троянски шпек и луканков салам струват ли си ?
За луканковия - не мога да кажа, но Троянския шпек купихме преди 2 седмици. Едва оня ден му дойде реда и се хареса, само дето много бързо свършва Laughing

# 428
Абе в пица всякак ще се приеме Simple Smile
След малко зачезвам, да видим с какво друго ще се върна  Mr. Green

# 429
  • Русе
Момичета, днес майка ми на път за работа видяла, че зареждат комплекти с четки за рисуване, въглени и други неща за рисуване. До сега разглеждах сайта и нищо такова не видях. Някой да знае нещо по въпроса?
И аз бях хвърлила око на сутиените, но в този студ не съм много мобилна и сигурно вече са свършили. И аз съм за 90D мисля. Като беше топло с беба бяхме почти всеки ден в Лидл.

# 430
Масажорът от 20 лв. как действа? Вибрира ли, нещо движи ли се от различните приставки или само затопля?
Затопля откъм инфрачервената страна. Другата страна е за масаж,вибрира да,има различни приставки и в упътването пише коя за какво е добре да се ползва. И мен малко ме домързява,но като видя зор...и има  ефект,това е важното.

# 431
  • Стара Загора
Комплекта с въглени мъжът ми го купи  неделя, може да са от минала промоция, скоро имаше неща за рисуване.

# 432
Момичета, имаме мъжките работни обувки, купени са на 11.12.2014г.
Разлепиха се отпред...какъв е редът сега?

С касовата бележка в магазина, там какво - отремонтират ли или връщат парите? newsm78

Де факто са и в едномесечния срок за връщане, но реално са носени, макар и една седмица Thinking

Моля, някой минал по този ред, да сподели какво се прави...
Връщай...не е некоректно да върнеш,нещо,което е некачествено.Ами носени са, те не се купуват да ги гледаме а да ги носим  Wink Директно с касовия бон и да си ги взимат обратно.

# 433
Цъфс, благодаря за информацията за масажора.
Чудя се и за масажиращата възглавница.

Дано да има достатъчно заредени бройки в магазините.

Точно в 7.00 ли отварят магазина или се бавят и по-късно може да се влезе?
(Проверих за София пише от 7.00 часа от понеделник до събота)
Въпросът ми беше дали някой е ходил рано сутрин при отварянето на магазина и дали се спазва въпросният час?

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 20:52 от Cotton_Soft

# 434
  • Русе
Всеки магазин е с различно работно време. Провери в сайта на ЛИДЛ за твоя!

В Ловеч цепят секундата на две - точно в 8 ч. отварят. Аз когато ходя сутрин между 7,50 ч. и 7,55 ч. съм там. Доста студ обирам, че е и доста духовито, магазина е на една поляна направо Mr. Green Веднъж ми се е случило само да отворят в 7,57 ч.

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 22:22 от viki_1974

Общи условия

Активация на акаунт