Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~32~

• 25 754
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
а, профилактирали са се, значи Joy Joy Joy

# 406
  • София

Тук Неслито е много хубава червилото и отива може би защото не е ярко червено а е към цикламено  newsm10 докато на сватбата беше ама наистина доматено червено  Heart Eyes
Само един два нюанса и колко променя лицето на една жена

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 22:07 от БлагаВест

# 407
Аз си изтеглих от дата ко ми требеше Laughing моем спим спокойно Mr. Green

# 408
Аз си изтеглих от дата ко ми требеше Laughing моем спим спокойно Mr. Green
Joyто така трябва, че от известно време и те си играят на-ту ни има, ту ни нема Mr. Green Joy

# 409
Да ви предложа едно филмче Heart Eyes Най-доброто в мен / The Best of Me  Laughing аз от Дата го изтеглих Peace

# 410
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug Hug Hug
Снощи съм отнесла рано,рано Mr. Green
Искам сега да влезна в датата-ама йок Laughing

# 411
Гюнайдън, прекрасни  Hug Hug Hug Усмихнат ден на всички  Peace

Ренко  Hug Heart Eyes Потърсих този филм в Замундата, че там уж имах регистрация, обаче ми каза, че няма такъв потребител  newsm78 Нейсе, направих си нов профил, но филмчето го нема  Whistling
Ся у Дата ли да се регистрирам  #2gunfire

Миме  Hug Heart Eyes Докато си напиша поста, си се появила   bouquet

# 412
Еви Heart Eyes Hug  bouquet
То да влезнеш в дата-та си е чудо в последно време Laughing

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 08:44 от ludetina ulusoy

# 413
Добро утро Hug Hug Hug

Еве Hug Миме Hug

Мда пак не работи Laughing

# 414
Ренко  Hug Heart Eyes

# 415
Неслихан ще снима с Бурак  newsm78

Fatih Harbiye’nin Neriman’ı Neslihan Atagül, Burak Özçivit’in sevgilisini oynayacak

Burak’ın partneri Neslihan oldu

Özçivit, geçen yıl Star TV’yle anlaşmış ve Ay Yapım’la çalışacağını duyurmuştu. Senaryosunu Özlem Yılmaz ile Anıl Eke’nin yazdığı dizide yakışıklı oyuncu, çok fakirken zenginleşen bir genci canlandıracak. Özçivit, Neslihan Atagül’le tutkulu bir aşkın kahramanı olacak. Atagül’ün sevgilisi Kadir Doğulu da, şu günlerde atv’nin Sevdam Alabora dizisinde Elçin Sangu’yla başrol oynuyor.

# 416
Ми идИално Laughing-нещо за стар вденах,севгилиси Кадир споменуват-ама съм добра а hahaha hahaha hahaha hahaha

# 417
Еве нещо такова Laughing

Гледам снимката на тоя с очилата и викам а тоя е от Фатиха Laughing и после се появява втората част Mr. Green тоя май е режисьора newsm78

Ми идИално Laughing-нещо за стар вденах,севгилиси Кадир споменуват-ама съм добра а hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy па и страстна либоф Laughing ooooh! па мъж който забогатява newsm78 туй с чичи Laughing

# 418
Ей го на руски Laughing

Стала известна новая партнерша актера Бурака Озчивита в новом сериале. Ею станет Неслихан Атагуль. Неслихан и Бурак сыграют двух влюбленных. Сериал начнется в марте месяце на канале Стар Тв. Сценарий к новому сериалу пишут Озлем Йылмаз и Анил Экен. Бурак же сыграет бедного парня, который внезапно разбогатеет

# 419

Общи условия

Активация на акаунт