Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~32~

• 25 754
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • София
А да питам аз-някой гледал ли е ..Незабравима-ама в ориджинал-как свършва newsm78
Аз съм го изгледала целия. По Нова не го излъчиха до край но в един от торентите го превеждаха и от там го изгледах. Сериала завършва със сватба на Еда и Харун - хепи енд  Heart Eyes
От понеделник по БТВ Лейди започнаха да го излъчват отново и дано този път да го дадат целия а не само първи сезон

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 16:45 от БлагаВест

# 436
  • близо до брега на морето
Благавест Heart Eyes Hug мерси.Аз съм гледала няколко епизода и то даже не бяха поредни.Сестра ми преди време беше луднала и то яко,чак и се смях Joy Joy Joyи и се чудих как ги гледа-пък сега hahaha hahaha hahaha hahahaнямам празна вечер hahaha hahaha hahaha

# 437
  • София
Благавест Heart Eyes Hug мерси.Аз съм гледала няколко епизода и то даже не бяха поредни.Сестра ми преди време беше луднала и то яко,чак и се смях Joy Joy Joyи и се чудих как ги гледа-пък сега hahaha hahaha hahaha hahahaнямам празна вечер hahaha hahaha hahaha
Наистина сериала беше много хубав, но се чудя на Нова защо не излъчиха втори сезон. Той беше също много интересен дано сега да са закупили целия сериал. Освен Йозлем Ялмаз и Серхан Яваш много силна игра направи и Бура Гюлсой. Той и в Север Юг също беше много добър

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 17:13 от БлагаВест

# 438
  • Бургас
Привет!

Hug Hug Hug

Темата ни отишла на 2-ра стр.

А за Незабравима.....голямо мекотело ми се видя тоя Харун

# 439
Хапчо  Hug Heart Eyes Никой не пише в тематаа, ще се наказваме  Naughty Laughing

# 440
Незабравима нема как да го гледам Mr. Green там реваха за световно главните ooooh! кога и да погледнем ooooh! щот моя го следеше Laughing

# 441
  • близо до брега на морето
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Датата ме нервят вече,да оправят Аси-то и ич няма да се нервя яяяяяяяяяяяяяяяяя

# 442
#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Датата ме нервят вече,да оправят Аси-то и ич няма да се нервя яяяяяяяяяяяяяяяяя
spoko hug

# 443
  • Бургас
Аз гледам във вибокса,така или иначе всичко се качва и там,хем не си играя да тегля...

# 444
spoko hug

spoko hug те днес ги имаше има,нема за един час само Mr. Green

# 445
Аз гледам във вибокса,така или иначе всичко се качва и там,хем не си играя да тегля...
Хапчо Hug Heart Eyes в бокса са с по-лошо качество Peace а и като ги свалим на торент,ги пускам на ТВ-то Peace

# 446
Незабравима нема как да го гледам Mr. Green там реваха за световно главните ooooh! кога и да погледнем ooooh! щот моя го следеше Laughing
Тоз и аз съм го пропуснала Laughingа и щом е ревлив,ич нема и да го преглеждам Laughing

# 447
  • Бургас
Хапчо Hug Heart Eyes в бокса са с по-лошо качество Peace а и като ги свалим на торент,ги пускам на ТВ-то Peace

ТВ-то у нас е окупирано,благоверния не изпуска дистанционното

# 448
PeaceАз па не обичам в нета да гледам Laughing я ше прекъсне я нещо друго Laughing требе да си ми е в компа Laughing а иначе самия екран си ми е през тв Laughing иначе ми малее Laughing

# 449
Добър вечер!

Аз също.
Хапчо  Heart Eyes Hug

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички.

Общи условия

Активация на акаунт