Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 11

• 84 808
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
  • Стара Загора
Ако на някой му е интересно - мнението ми за двойната спирала The One Peace

http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.com/2015/06/oriflame-one … fect-mascara.html

# 331
  • Русе
Добро утро! Честит нов орифлеймски сайт Wink
Сутринта го разгледах - добре изглежда, успях да се ориентирам откъде се пуска поръчка, къде са каталозите, и даже си разпечатах платежно за плащане на фактурата. Аз плащам в Пощенска банка, защото няма такса, а в ДСК вземат 40ст.
Някой от вас знае ли в Райфайзен банк дали има такса за плащане, че тази информация не успях да намеря в новия сайт?

# 332
  • София
Как влизате в новия сайт?Иска ми имейл и парола,но не ми ги приема...Преди беше с клиентски номер и парола за сайта...

# 333
С номера си влязох току-що.

# 334
  • София
Не,не ме пуска...На мястото на имейл адрес пишете номера,нали?Аз пробвах всякак и не ме приема...

# 335
При мен пише имейл или консултантски номер Thinking

# 336
  • София
Въведения имейл адрес не е регистриран!Е как да не е регистриран като редовно получавам известия от тях... Shocked

# 337
  • Пловдив
dilyana_M, къде намери платежното за принтиране? Търсих го преди един час и не можах да се ориентирам къде е.

# 338
  • Русе
dilyana_M, къде намери платежното за принтиране? Търсих го преди един час и не можах да се ориентирам къде е.
Поръчки - Плащане - Начини на плащане. Вчера на второто влизане там ми се видях фактурите с бордерата както на стария сайт. Сега обаче като влязох, първоначално ми се заредиха те, но веднага се смени с обяснителния текст за плащане и вече не мога да ги видя. Там поне има банк.см. в Райфайзен, ще си напиша сама платежно следващия път ако не го оправят дотогава. Вчера от там казаха, че ако съм клиент на банката няма да има такса, но трябва да им дам банк.см. на Орифлейм.
Да се надяваме обаче, че ще се изчистят подобни пропуски в новия сайт.

# 339
  • Пловдив
dilyana_Mbouquet Без да искам намерих къде е платежното. Не е на посоченото от теб място обаче. Намира се в Поръчки -> История на поръчките. Все пак благодаря  bouquet

# 340
  • Айтос/Бургас
Не мога да се оправя с новия сайт.Не намирам офертата за консултанти от К8,както и тази за реактивация.

# 341
Дами, здравейте Hug Искам да попитам за фон дьо тена The One. Какво бихте ми казали за него? Моят свършва (използвам Джордани Голд) и трябва да си купя, а този в момента е на добра цена. Ще съм много благодарна за съдействие дали изобщо си заслужава този продукт.

# 342
  • Стара Загора
Дами, здравейте Hug Искам да попитам за фон дьо тена The One. Какво бихте ми казали за него? Моят свършва (използвам Джордани Голд) и трябва да си купя, а този в момента е на добра цена. Ще съм много благодарна за съдействие дали изобщо си заслужава този продукт.

Заслужава си. Днес съм с него, идеално се държа. Разнася се бързо и лесно. Изравнява тена, скрива леки недостатъци, не се врязва и не подчертава пори. За моята нормална към суха кожа е ок, но ако си с мазна ще лъсваш. Супер естествено стои. Издържа ми до 17-18 ч. Peace
Сложила съм и от коректора The One + спирала The One Double Effect
Ето как е при мен:

Скрит текст:

Аз имам и адаптиращия (минерален) на Джордани - и той е хубав. Долу горе и двата са с едни качества, но този сякаш е идея по-лек. Скоро не съм го носила обаче. Crazy
Новият Джордани с минерали от вулкана Етна е също чуден, но стои доста сочен и иска яко матиране. За мазна кожа е абсурд да стои през лятото. Но пък състава уж е добър. При мен няма проблем с лъсване като сложа пудра. Peace

# 343
  • Перник
Аз съм със смесена кожа. Ползвам The One + пудра Very me no time for shine. Гримирам се в 7 сутринта и, ако не си пипам лицето, гримът ми издържа до 14-15 ч. следобед. Много ми харесва фон дьо тена, защото стои естествено и скрива леки несъвършенства, точно както Ивченцето го е описала. И понеже споменах и пудрата, да си кажа мнението и за нея - взех я въпреки лошите отзиви, които прочетох е темата и взе, че ми хареса. Също стои естествено и матира добре.

# 344
Здравейте, момичета.

Как да намеря мостри/тестери? В стария сайт ги намирах с търсачката, а сега ми излиза „Няма намерени резултати“.  Confused newsm78

Общи условия

Активация на акаунт