В момента чета... 35

• 49 094
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Маришка, чудесна книга започваш, чак леко ти завиждам Hug

Лу и на мен леко и приятно ви върви засега, освен че увлича, разпускам с нея и не ме напряга, това търсех Peace

# 421
  • В един копнеж!
Скрит текст:
Днес я започнах, днес я завърших. Тая книга е егати поврата Laughing Краят въобще не предполагах, че ще е такъв. Книжката я оприличих малко на филма "Отчаяни съпруги". Разтоварваща е, хареса ми.

Иначе сега започвам: Лебедите на Леонардо- Карен Ексес:

Прочетох Лебедите на Леонардо! Rolling Eyes Не ми хареса особено. Четох я монотонно. Разказва се за един период в Монако, в който присъства и Леонардо, но той се вясва сравнително рядко в книгата. Не могах да направя асоциация с лебеди и герой...твърдо "Не ми хареса" за книгата!

# 422
Моминско парти - Карън Луц

# 423
  • ГОре на черешата...
Снощи започнах Аз преди теб - много увлекателно е написана, четох до среднощ.

# 424
  • Берковица
Прочетох "Моята орис", много ми хареса, но чак ме хвана яд от егоизма на хората. Продължавам с "Хартиеното момиче", благодарение на едно страхотно момиче от форума. Simple Smile

# 425
  • Кърджали
Започнах "Хартиеното момиче". Просто въртя, суча и все към Мюсо ме влече. За мен той ще си остане едно от "откритията" ми за миналата година. Сега все поглеждам към "Сентръл парк", когато минавам покрай Хеликон, но най - вероятно ще остане да си я взема като подарък за рождения ми ден.

# 426
Прочетох "Моята орис", много ми хареса, но чак ме хвана яд от егоизма на хората.

Нали? И мен така ме хвана яд!!!  Twisted Evil
То не че и тук /в не-мюсюлмански държави/ не се случва често така ...  Confused
Радвам се, че и на теб ти е харесала книгата  Hug

# 427
Приключих "Възвишение" Милен Русков.
Много ми хареса. Езикът  в  книгата показва точно от кои среди са били нашите поборници за свобода.
Най-грешното отношение би било да идеализираме всичко в тях. Така ги превръщаме от реални фигури в
някакъв смътен образ. Докато човек не достигне до края на книгата, не може да я оцени по достойнство.

Започнах:

Идея нямам какво ще се получи. Още съм в началото.

# 428
днес довърших "Ханибал Лектър: Зараждането на злото" и определено ми хареса. По натам ще си взема и "Червеният дракон".
Прочетох и "Където ангелите се раждат" -Людмила Филипова. Не съм очарована. Доста прехвалена е за мен.
На средата съм на "Абсурдни времена 2". Изключително приятни стихове, разтоварващи, истински, не захаросани.
Започвам също така разказите на Йовков и "Цветът на магията" -Тери Пратчет. Имам големи очаквания към Пратчет. Остават да ме чакат "Петата вълна" и "Балада за Георг Хених", която започнах на телефона, а в последствие си взех от библиотеката.  Peace

# 429
Чета "Струна в кръвта" на Вал Макдърмид. Идва ми брутална на места и леко объркваща що се отнася до полицейското разследване. Не помня да ми се е случвало книгата да започва с разкриване на самоличността на убиеца Simple Smile. Това ми е първа среща с авторката, може би ще прочета и други нейни книги, но определено няма да са една след друга.

# 430
  • Belgium
Вал Макдърмид си е бая кървава авторка, по нищо не отстъпва на бруталните скандинавци  Laughing

# 431
Някакво мнение  да имате за "Вълка от Уолстрийт"?

# 432
Аз оставих Пържените зелени домати   Confused  Мъчих я малко повече от едната трета, но не можа да ме увлече така, че да ме убеди да я завърша. Не ми се искаше още втората книга за годината да я оставя, ама.... Пък толкова положителни коментари да имаше за тази книга...

Сега почнах Хартиеното момиче /Г.Мюсо/. Отдавна я планувах и вече й дойде реда.

# 433
  • Ямбол
Прочетох "Портокал с часовников механизъм" на Антъни Бърджис.

Остана и още малко от "Клара и сянката"  Peace

# 434
Вал Макдърмид си е бая кървава авторка, по нищо не отстъпва на бруталните скандинавци  Laughing
Определено  Peace
Единствена разлика е прекалената й многословност  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт