В момента чета... 35

• 48 826
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Бъбли, ще чакам отзиви за "Малкият непознат" Peace
И на мен ми се очертава да я чета скоро / като ми дойде реда от Предай нататък /  Simple Smile

Аз мъча "Пътят на лотоса"  Tired
Петдесетина страници съм минала едва, но нещо не ме грабва... Има преплитания с корейско-китайски митове и малко ми прилича на "Любовта на Божур" . Но нещо ми е прекалено вулгарна и не знам дали ще я дочета. Ще я помъча още малко, пък може да ми стане интересна...  Rolling Eyes

# 586
Започнах "Мидълсекс" на Джефри Юдженидис. Интересен стил на писане, много информация между редовете.
Отдавна си чакаше реда за четене. На тази тема попаднах за пръв път наскоро във филма XXY
http://www.imdb.com/title/tt0995829/?ref_=nm_knf_i4.

# 587
Започнах "Мидълсекс" на Джефри Юдженидис. Интересен стил на писане, много информация между редовете.
Отдавна си чакаше реда за четене. На тази тема попаднах за пръв път наскоро във филма XXY
http://www.imdb.com/title/tt0995829/?=nm_knf_i4.

И аз я чета в момента, много ме е увлякла.

# 588
Мижче, със сигурност ще получиш  Peace

# 589
Здравейте! Аз повече ви чета, защото нямам много време за книги (почти никакво дори)  ooooh!
И все пак съм започнала тези :

# 590
  • на североизток от Рая
Спаркс, не си разваляй удоволствието от Баладата като я смесваш с прочита на друга книга. Баладата иска да й се отдадеш. Освен това е тънка книжка, не отнема време прочита й, но пък остава в ума ти дълго. Не ти се меся, най-искрено го казвам. Знаеш,  Heart Eyes!

# 591
  • USA, Steak State
"Малкият непознат" ми е най- слабата от преведените и на бг пазара.

Авторката пише обикновено история с гей сюжет и гореспоменатата не спада към тях. Няма го съспенса, който тегне над останалите и творби.

Чела съм всичко нейно без последната и от 2014. За мен "Tipping the velvet"; " Affinity" и "Fingersmith" са най- силните и книги в този ред.

# 592

За уикенда,както се очертава уютно дъждовен! Wink

# 593
  • Bulgaria

От къде я купи ?

# 594
Довърших "Параграф 22"- определено не ме грабна, с мъка я дочетох.
Днес започнах "Аленото цвете и бялото" и  стигнах до 80страница, ще видя дали ще ми хареса, ако не изобщо няма да се мъча.

# 595
  • София
Прочетох Синята брада - Амели Нотомб. Никак не е лоша, бих я повторила.
Сега съм почти до средата на Хартиеното момиче и много ми харесва  Heart Eyes

# 596
Аз съм с:

В началото съм, но много, много ми допада стилът на авторката!
Хубав уикенд! Hug

# 597
  • София
Прочетох "Аленото цвете и бялото", беше ми интересна от първата до последната страница. Авторът толкова добре се справя стилово и фактологично с Дикенсова Англия, че човек се потапя напълно естествено в епохата. Образите са чудесно изградени.  Peace

Започнах трилогията "Бьорндал".

# 598

От къде я купи ?
На книжния пазар е  от др.петък-30.01! Но може да си я поръчаш оттук,предварително и с отстъпка!  http://hermesbooks.com/edin-edin.html

# 599
 Споделете мнения за  Миниатюристът. Напоследък е доста известна и се чудя дали да я започвам.

Общи условия

Активация на акаунт