В момента чета... 35

• 48 813
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Започнах на Джефри Дивър "Танцьорът", но нещо не ме завладява.......може би защото не харесвам темата - авиация, самолети и т.н.
Качих на Киндъла няколко на този автор, надявам се да ми допаднат повече.
След Крис Картър е разбираемо до известна степен  Mr. Green. Пробвай някоя от другите. Харесва Дивър като цяло, но наистина не всичко.

# 676
чета "Вечно твой" на Даниел Глатауер. Още нямам мнение, в началото съм, върви ми бавно, още повече че тия дни повече ме влече да препрочитам вече прочетени книги. По принцип, това е нещо нетипично за мен, никога не съм обичала да чета вече прочетена книга.
Не се отказвай, интересна е книгата, има неочакван обрат. Wink Може би защото аз я прочетох цялата по време на един полет, но щом е от книгите, които помня, нещо ми е направило впечатление. Peace
Благодаря, не мисля да я оставям засега, но ми беше добре да прочета че си заслужава четенето.
Мисля, че ако днес се съсредоточа, може и да я довърша. Не е чак толкова голяма Simple Smile
И аз щях да съм я завършила вече, но направих малка пауза с една сладка книжка:

... 'щото в първия пост не е уточнено и се остават потребителите неинформирани..
Още след онзи случай си мислех, че е добре да сложа в следващата тема нещо по въпроса (ако искате пишете идеи как да бъде отправена молбата), остава само да се надяваме, че ще се чете 1 страница!;)

# 677
Вени, ще я прочета, аз книга трудно оставям, може да я чета през редове, но ТРЯБВА да я прочета.  Hug

# 678
Прочетох "Мъжете ,които мразеха жените " от поредицата Милениум и изключително много ми хареса.Историята беше интересна и нетипична , запомняща се , а стилът на автора ми допадна много и направи четенето много приятно , изобщо не усетих обема на книгата , а героите ми станаха симпатични.
Като я завърших реших да разнообразя стила и започнах "Дивергенти" -бях слушала мн добри отзиви и за книгата и за филма , но ....на мен нещо книгата не ми допадна , може би защото все правех сравнение с Игрите на глада (които са ми много любими) и Дивергенти просто не ме грабна ....все очаквах нещо повече да се случи , някак си не ми беше достатъчно реалистично  това с какстите и изпитанията ...,но все пак я довърших и ще обмисля дали да  прочета и другите части , защото не обичам да оставям така недовършени поредици.
И днес отново се върнах на Стиг Ларшон и втората книга от трилогията - Момичето ,което си играеше с огъня , още съм в началото , но усещам ,че ще бъде голямо удоволствие за мен четенето на тази книга Simple Smile   bouquet

# 679
Аз минавам на втората част от Последствия - Истина.
Първата ме остави с огрооомна дупка в главата. Обичам книги, които ми създават емоции, но тази възбуди твърде различни. Такова бързо пътуване между двата полюса не бях имала отдавна. В един момент искам да убия него, после нея, после никой, даже им се радвам и така се сменяха постоянно. Докато на последните 20% не получих постоянна физиономия и стоях с очи като понички вградена в екрана. Част от финала го очаквах, но останалата част ме хвана напълно неподготвена  Mr. Green

# 680
Приключих с третата книга "Семена на злото" от "Сага за Долангенгър". Нямам търпение да започна следващата. Историята е потресаваща. За първи път ми се случва да съм толкова раздвоена(искам и не искам да я чета).На поредицата Милениум и аз и се точа  Thinking да видим кога ще и дойде времето.

# 681
Аз минавам на втората част от Последствия - Истина.
Първата ме остави с огрооомна дупка в главата. Обичам книги, които ми създават емоции, но тази възбуди твърде различни. Такова бързо пътуване между двата полюса не бях имала отдавна. В един момент искам да убия него, после нея, после никой, даже им се радвам и така се сменяха постоянно. Докато на последните 20% не получих постоянна физиономия и стоях с очи като понички вградена в екрана. Част от финала го очаквах, но останалата част ме хвана напълно неподготвена  Mr. Green

Звучи супер, но книгата има ли превод на български?

# 682
За съжаление не, дори и резюмета не виждам да има преведени. Аз я чета на английски.

# 683
Благодаря, ще си ги потърся на английски.  Simple Smile

По темата: Приключвам "Другата Болейн" и започвам "Наследството на Болейн".

# 684
  • София
Чета Сентръл парк и за голямо мое съжаление след 70 страница има печатни грешки и липсват 4-5 страници. Толкова ме е яд, че не ми се продължава.

# 685
  • Belgium
Чета Сентръл парк и за голямо мое съжаление след 70 страница има печатни грешки и липсват 4-5 страници. Толкова ме е яд, че не ми се продължава.

Съчувствам ти искрено.

Това е книга, в която всяка сричка "вАжи" както се казва  Wink

# 686
  • София
Ще я чакам в електронен вариант. Оставям я за сега.
Точно след Хартиеното момиче да ми се падне такава книга.

# 687
Привет! Аз съм на "Немезида" на Несбьо... страхотен Ю, пак съм във филма тотално, нямам търпение да чета...  Heart Eyes

# 688
Здравейте  Heart Eyes съвсем нова съм и се надявам да ме приемете добре  Simple Smile
От доста време ви следя и да ви кажа доста си напълних списъка с книжки и в един момент се чудех коя да захвана Laughing
Та по темата - започнах "Тортила Флет" на Стайнбек.... но нещо не се харесахме и реших, че не е за мен това четиво, макар че доста се харесва.

Добре дошла! Hug

Ако това ще те успокои, и аз не харесах "Тортила флет". Това ми беше първата книга на Стайнбек, която прочетох, и понеже не ми допадна, дълго време не му дадох шанс въпреки уверенията на всички около мен, че е страхотен. Затова до ден днешен не съм чела "Улица Консервна". Но всичко останало, което прочетох впоследствие ("На изток от рая", "Гроздовете на гнева", "Небесните пасбища"), е чудесно.

# 689
  • Пазарджик
Аз приключих "Яж, моли се и обичай". Мнението ми е че е доста забавна и разтоварваща.Плюс това практикувам йога така че втората част в Индия ми беше интересна.

Започвам "Гордост и предразсъдъци" Още съм на първите 20 стр., но ми се струва че  е леко комична.

Общи условия

Активация на акаунт