В момента чета... 35

• 48 831
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Чета книга на хартия  Shocked (напоследък не мога да си намирам нови и интересни хартиени).
Излъгаха ме  с тази, че е много хубава, съвременна турска.

http://www.helikon.bg/books/76/-%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D … 05.html#book_info

Не е съвсем съвременна, някъде през 50те години на 20 век се развива действието.
Не е грабваща, почти нищо не научавам за обичаите им освен стандартното.

# 661
Като и чета анотацията е идеален кандидат за сериал.

# 662
На книга е 350 страници, но се чете бързо и леко. Да видим дали накрая любовта ще победи ...

# 663
  • USA, Steak State
Продължавам с "Крадлата" на Уотърс. Голям кеф ми е да я чета бавно, тъкмо свърших първата част.

# 664
  • Берковица
Довърших  Пентаграма, много ми хареса и тази книга на Несбьо, прехвърлям се на Мюсо.

# 665
Приключих Шантарам. На моменти ми идваше малко тегава, но иначе много ми хареса. След толкова емоции, сега не мога да си намеря книга. Пробвах с Тангра и неговият син, но явно не й е сега времето. Започнах Снежния човек. За сега не ме грабва, но съм едва в началото.

# 666
  • Кърджали
 чета "Вечно твой" на Даниел Глатауер. Още нямам мнение, в началото съм, върви ми бавно, още повече че тия дни повече ме влече да препрочитам вече прочетени книги. По принцип, това е нещо нетипично за мен, никога не съм обичала да чета вече прочетена книга.

# 667
Започнах на Джефри Дивър "Танцьорът", но нещо не ме завладява.......може би защото не харесвам темата - авиация, самолети и т.н.
Качих на Киндъла няколко на този автор, надявам се да ми допаднат повече.

# 668
Чета "Последният оракул" на Джеймс Ролинс.

# 669
  • София
чета "Вечно твой" на Даниел Глатауер. Още нямам мнение, в началото съм, върви ми бавно, още повече че тия дни повече ме влече да препрочитам вече прочетени книги. По принцип, това е нещо нетипично за мен, никога не съм обичала да чета вече прочетена книга.
Не се отказвай, интересна е книгата, има неочакван обрат. Wink Може би защото аз я прочетох цялата по време на един полет, но щом е от книгите, които помня, нещо ми е направило впечатление. Peace

# 670
  • София
Дочетох Gone girl на Джилиан Флин. Прочетох я, защото много харесах филма и се надявах, че книгата ще даде допълнителна информация за героите, за миналото, за сложните им взаимоотношения и най-вече
Скрит текст:
тя как стана толкова луда Rolling Eyes
Обаче всъщност филмът се припокрива почти напълно с книгата /после разбрах, че авторката била и сценарист/ така че бонус инфо почти нямаше. Не съжалявам, че я прочетох, изключително добър трилър е и липсват характерните за жанра клишета. Мрачно остроумна е, има готини мисли за влиянието на масовата култура, на медиите, за стереотипните мъжки очаквания към жените и за женските такива.
Ако има нещо, с което филмът печели пред книгата, това е
Скрит текст:
онова особено изражение (или липсата му), което Розамунд Пайк носи през по-голямата част от времето и за мен има огромна заслуга за успеха му. Ако имах класация за брилянтни психопати Ейми Дюн щеше да дели златото с доктор Лектър, чуден образ  Simple Smile

4/5

Започнах "Бялата масайка" на Корине Хофман.

# 671
  • Варна
Започвам

# 672
  • Кърджали
Не се отказвай, интересна е книгата, има неочакван обрат. Wink Може би защото аз я прочетох цялата по време на един полет, но щом е от книгите, които помня, нещо ми е направило впечатление. Peace
Благодаря, не мисля да я оставям засега, но ми беше добре да прочета че си заслужава четенето.
Мисля, че ако днес се съсредоточа, може и да я довърша. Не е чак толкова голяма Simple Smile

# 673
Започнах "Бог пътува винаги инкогнито", но още не съм сигурна дали ми харесва- мисля,че сега съм стигнала до момента който ще ми даде яснота за идеята на книгата и тогава ще споделя дали продължавам с нея.

# 674
Здравейте  Heart Eyes съвсем нова съм и се надявам да ме приемете добре  Simple Smile
От доста време ви следя и да ви кажа доста си напълних списъка с книжки и в един момент се чудех коя да захвана Laughing
Та по темата - започнах "Тортила Флет" на Стайнбек.... но нещо не се харесахме и реших, че не е за мен това четиво, макар че доста се харесва. След това започнах "Тайната на Ботичели" - Фиорато, но формата не ми беше много хубав и се наложи да я оставя, докато намеря читав. И затова започвам "Последното писмо от любимия" на Джоджо Мойс. И двете нейни книги до сега много ми харесват. Имам големи очаквания и за тази     Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт