Имам новина голяма - през СЕПТЕМВРИ 2015 г. ставам мама!

• 37 779
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Allana, разбирам те, защото съм в подобна ситуация, но утрогестан не смятам че е редно да пиеш/си слагаш на своя глава StopВярно това е прогестерон, но според мен следва да се приема под лекарско наблюдение, а и в зависимост от това за какво точно е изписан е различна и дозата (например: аз съм с 2*2 вагинално поради заплашващ аборт и прогестеронов дефицит, други момичета чета, че го пият, та си зависи за какво е изписан).Разбира се може и да не съм права, просто изказвам лично мнение Hug

# 361
Allana, и аз смятам, че е добре да не почваш да пиеш на своя глава.  Peace
Относно лекаря - аз самата съм си патила от лекари( не искам да спамя излишно), според мен ако усещаш, че това не е "твоя"лекар директно го смени. ( Ако не бях сменила лекаря сега щях да се възстановявам от операция, не да се радвам на бременността си )  Hug

# 362
Здравейте момичета,някой може ли да ми каже какво може да се взима за кашлица в нашето положение.Не ми се е налагало първия път и не знам какво да си взема пък много ме мъчи вече тази кашлица newsm78

# 363
ioni_8 , пробва ли с билкови лукчета по на често?
Момичета, Утрогестан -а как го пиете, на гладно или след храна?

# 364
Здравейте,
Аз съм на 37 г от Варна, втора бременност. Имам син на 17 години Simple Smile
Въпреки, че все още не ми се вярва мисля че след 4 положителни теста преди закъснението и установена бременност на коремен ехограф мога и аз да се запиша с термин 12 септември.
На 20 съм на преглед за сърдечна дейност и регистрация. Пия фолиева киселина.
Нямам абсолютно никакви оплаквания освен подутите и болезнени гърди и напрегнатото коремче.
Декември месец се сцепихме от банкети , алкохол и цигари и не ми се мисли чак какво би могло да стане, но вярвам че всичко е наред.
Успешна и лека бременност на всички Simple Smile

# 365
Добро утро  Crazy
Малкото ми момче е вече добре, но от вчера аз съм болна  Confused Надявам се бързо да ми мине, че другата седмица заминаваме на кратка ваканция. За пръв път взимаме с нас и малкото калпазанче, което с нетърпение очаква полета.  Grinning
Честито за хубавите новини и на всички чули сърчица  Heart Eyes Приятен и мързелив ден  Sunglasses

# 366
Бързо оздравяване ти пожелавам.  Hug

Честито и от мен на всички мами, чули сърчица.

# 367
Здравейте,аз съм с термин 27септември 2015г.момиче на 15 г.една неуспешна бременност преди шест месеца  Sad   моля се сега всичко да е нормално.На доктор съм на 24 януари.УСПЕХ НА ВСИЧКИ

# 368
Ученичка ли си още?

# 369

Laughing според мен, искашв да каже че има едно дете момиче на 15 г.  newsm78  Rolling Eyes

# 370
  • Варна
Добро утро, дами Simple Smile Как сте ? Мен ми се гади...хич не ми се яде, но се опитвам да се подмамвам с препечени филиики, солети, плодове.. пф много тежко взима да става това гадене..дори ми се иска да можеш да повърна и да ми олекна, но уви за сега е само гадене и то от ХРАНА  Sick Sick Sick Sick
Честито на мамите чули сърчице, аз съм чак на 29ти на преглед за сърчице, ама когато тогава, всичко да върви наред е важно Simple Smile
Честито на новите момичета, групичката доста се напълни, което е супер. Определено мисля,че новото мамче не е на 15, а има дъщеря на 15 Simple Smile Поне се надявам  Grinning
besyto да се оправяш бързооо  Hug
divaya ние го обсъждахме по рано, всеки по празниците си е пиинал, важното е от сега нататък да се пазим, нали знаеш, не го мисли много много, а се радвай, лека бременност  Heart Eyes
 Утрогестан да се пие самостоятелно е пълна лудост, след като док не го е изписал нека никой не си го само назначава, аз го поставям вагинално и нямам никакви оплаквания, изписан ми е за всеки случей понеже цикъл ми беше нередовен следователно може би имам липса на прогестерон. Мога да посъветвам дамите, приемащи го перорално и не им понася добре, да говорят с док дали може да го поставяте вагинално, не е трудно и вечер така и така си лягате и спите и не ставате през един час, следователно въобще няма да го усещате.

# 371
K.Hristova, добро утро  Hug Пробва ли да пиеш повече вода? Моят доки ме предупреди за гаденето и каза да наблягам на течностите, за да не пада кръвното  Hug
Ние днес ще ходим с ММ да си избираме нов матрак, дано да харесаме нещо.   baby_neutral
Хубав ден,момичета  Hug

# 372
Добро утро Simple Smile

И аз се опитвам да ям, обаче ми се гади от всичко. Става ми много горчиво в устата Sad А най-вече от водата...насилвам се да пия, но определено пия много малко Sad Скоро ще мине този гаден период и ще можем да си избираме какво да ядем и колко вода да пием Simple Smile

L0v3d, кажи после на какъв матрак се спряхте Simple Smile

besyto, бързо оздравяване и на теб и приятна ваканция.

Хубав ден  Hug

# 373
  • Варна
Аз пия вода дори усетих,че съм по жадна от преди, ама гаденето си го има пак..явно трябва да мине този период.
Успех с матрака  Party

# 374
K.Hristova аз хапвам бисквитки за гаденето и се чувствам добре,опитай  Hug

Общи условия

Активация на акаунт