Имам новина голяма - през СЕПТЕМВРИ 2015 г. ставам мама!

• 37 773
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
  • София
divaya, честито  Simple Smile Аз както бях писала малко преди празниците ходих на преглед и докторът беше категоричен - няма нищо, ще предизвикваме цикъл. И като си рекох - нека празниците започнат сега!... да не се впускам в подробности Crazy Успокои ме, че няма какво да му е станало на бебето.
Allana, май по-добре да видиш и друг лекар. За първи път чувам някой да казва на бременна жена да не пие фолиева киселина.
besyto, бързо оздравяване.
Искам да ви споделя едно хомеопатични таблетки за болки в гърлото, подути сливици и кашлица - едните са Тонзилотрен, а другите Хомеожен.

Аз също съм с утрогестан, вечер, вагинално. Не знам как се справяте с поставянето, но аз имам чувството, че сутринта всичко изтича.

Хич не съм жадна аз, а трябва да се пие вода. Имам чувството, че и лошо ми става от повече вода. Сега все още имам гадене почти по цял ден, без значение яла ли съм или не. Спасява ме нещо газирано и горчиво - например швепс битер лимон.
Приятен ден на всички. Ще се опитаме да направим една разходка до Витоша с малкия, въпреки че аз много бързо се изморявам и все ми се спииии.

# 376
momicheta vie kazvate li veche na priqteli i na blizki za novinata,az utre vlizam v 8 sedmica i neznam da kazvam li da si traq li,vie kak praktikuvate

# 377
  • София
Каза ли сме на родителите ми, сестра ми и брат ми, а и на синковеца Laughing.Честно казано нямам търпение да кажем и на приятелите и си се чудя сама на себе си защо допускам да бъда суеверна?!Та това е толкова хубава новина!!!Аз като разбера за някоя приятелка,че е бременна се радвам адски много, малко отвеяно ще прозвучи, но мисля,че когато близки роднини и приятели знаят си е допълнителна положителна енергия, в която аз вярвам и нямам нищо против Hug

# 378
Ето ме и мен Simple Smile
Да,аз съм ползвала хомеожен, бях доволна, имам спомен,че трябваше да се смучат на всеки 2-3 часа.
Ние се върнахме без нов матрак. Харесала съм един модел, който не успяхме да намерим за тестване в Пловдив. Писах в една друга тема, дано да ми отговорят. Проблемът е, че ММ е около 115 кг, аз сега съм 65, с тенденция да кача малко, та затова съм си навила на пръста матрак за по-тежки хора...
 Много се отплеснах  Crazy
И аз като ползвах вагинални глобули (други) имах чувството,че всичко изтича.
Иначе аз докато бях в един магазин ММ ме чака в колата, а в жабката са снимките от видеозона и нашия ги разгледал. Той сподели,че е "пуснал няколко сълзи от радост". Толкова мило ми стана. Поради мое притеснение той досега не е влизал с мен на прегледа на видеозона, но тази седмица като се запиша на ЖК се надявам да ми направят преглед и той ще присъства задължително  Heart Eyes Ако някоя от вас може да сподели дали наистина при записването на ЖК се прави видеозон,нека сподели, да знам  Blush
Дано прекарвате мързелувайки неделния ден,момичета  Hug

# 379
Ооо извинявам се, помислих че тя самата е на 15 и много се опулих.. Shocked Shocked

И на мен ми се гади понякога, но си имам апетит, даже ми премалява от глад - изведнъж огладнявам и трябва на момента да хапна, защото ми става лошо, после като ям и се оправям.

# 380

Laughing според мен, искашв да каже че има едно дете момиче на 15 г.  newsm78  Rolling Eyes
.Да.ученичка си имам  Joy дано ми помага.

# 381
При мен гаденето идва само като почна да огладнявам...и все гледам да имам нещо в стомаха да не къркори,че ставааа  Sick От водата ми се гади още повече и оправям положението с нещо соленичко.
Относно споделянето...ще кажа на родителите и близките чак след 3-я месец, така направих и с първото, не обичам предварително да се 'хваля', като се роди живо и здраво тогава ще се хваля колкото искам  Peace

# 382
Аз с първата бременност изобщо не съм крила. Даже се хвалих наред. Бях решила, че няма смисъл да крия, още повече, че точно се падаше грипният сезон- да си знаят колегите да не ми кашлят насреща Simple Smile, а не да се чудя какви оправдания да измислям, че да ги избягвам Simple Smile Сега бях решила да не казвам преди да отида на лекар, но вече доста хора знаят Simple Smile Ако има нещо лошо да се случи, ще се случи независимо дали си казала или не Sad

# 383

Laughing според мен, искашв да каже че има едно дете момиче на 15 г.  newsm78  Rolling Eyes
.Да.ученичка си имам  Joy дано ми помага.

hahaha
Ще помага каката за бебчо.  Wink

# 384
  • Варна
Добро утро момичета Simple Smile
Дано през седмицата в групата се чуят още сърчицааа Simple Smile
Положението с гаденето при мен продължава да е тежко, солетките ми помагат ама пък и не искам непрекъснато да ям..днес съм на изпит надявам се по време на изпита да съм окей  Grinning
Ние все още на никой не сме казали, след като отида на втори преглед и отново всичко е наред, дай боже, ще кажем на родителите, че иначе все трябва да измислям някакви леки лъжи, които не ми се нравят  Grinning Пък за приятелите след 3тия месец ако не се усетят до тогава, защото имам съмнения,че ще ме хванат, аз по принцип обичам многооо кафе, а сега очевадно не пия ии ще почне съмнението  Grinning
L0v3d не знаех,че има матраци за по тежки, хора, звучи добре, защото вкрайна сметка колкото повече одъртяваме, килограмите ни, ще варират  Simple Smile
Момичета сега като почнах да чета тук се усетих,че вчера пропуснах да пия фолиева киселина нали не е проблем ?

# 385
Добро утро и от мен Simple Smile

Вие започнахте ли да се мажете против стрии? Ако не, кога мислите да започвате и с какво?

# 386
Аз миналия път се мазах с някакво масло на Икаров. Коремът ми беше станал огромен, защото бебето ми се роди с размери на едномесечно  Laughing
Нямам нито една стрия. Препоръчвам.

# 387
Не съм се мазала с абсолютно нищо и нямам нито една стрия по корема..всичко си е до кожа, след раждането ми се нацепиха малко гърдите и дупето ама след време не си личат изобщо. Иначе какаовата козметика на Палмърс е хубава  Peace

# 388
  • Ботевград
Прегледа ми мина и съм много щастлива   Flutter Имаме си сърчице и всичко ни е наред  Simple Smile След  4 седмици ме вика за изследвания и да започваме ЖК   Heart Eyes

# 389
Честито сърчице Мама! Heart Eyes
В коя г.с ще те записват на ЖК?

Не е ли още рано да се мажем против стрии? Въпреки че корема ми е доста голям от сега.  Joy

K.Hristova Успех на изпита! Не е проблем, че един ден не си взела фолиева.
 Wink

Ох нямам търпение, на 27 съм на преглед и броя дните..

Иначе съм казала само на майка ми.

Общи условия

Активация на акаунт