С какво ходите обути вкъщи?

• 35 606
  • 353
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Още ли не сте стигнали до калиевия хиперманганат и космите?
Не. Не се ли изтърка това вече? Laughing

Виж, за калцуни ще е модерно да поговорим.

# 136
С ляти джапанки или пантофи сме двамата, детето е с термо чопапи с кожичка отдолу. Иначе и често тропкам по чорапи, като бързам, но често ги сменям, а и през ден мия пода с дезифектант, че и аз виждам всеки косъм, а и още имам фобия от времето когато лазеше малчуганът и лапаше всичко от земата.
Имаме и вана и след като я измих с доместос я ползваме, защото знам, че само хазяите са живели преди нас. Завесата към нея я пера. Имаше разни килимчета неплъзгащи и постелки и всичко наринах на боклука, след картбланш от хазяите  Peace

# 137
Във връзка с гбусливостта ми...мих 2-3 пъти банята в болницага  Joy  Болката от операцията не ме притесняваше толкова, колкото ужасиите из цялата баня.

Добре че не си раждала в моята болница, в банята имаше и вана, трябваше и нея да търпкаш  Mr. Green

# 138
Още ли не сте стигнали до калиевия хиперманганат и космите?
Последно си мислех да си го нося към Скандинавието, ама ми размина!  Flutter Mr. Green Crazy

# 139
Като стана дума за завесите за баня - перете ли ги в пералнята? Все с гъба и препарат я търкам и е много досадно..

Честно ли би сложила завеса за баня в пералнята? Там където си слагаш бикините? А може би и килимчета, постелки и други подобни? Стана ми гнусно.

Купувам нови завеси при първи признаци и хвърлям старите в боклука.

# 140

Честно ли би сложила завеса за баня в пералнята? Там където си слагаш бикините? А може би и килимчета, постелки и други подобни? Стана ми гнусно.

Купувам нови завеси при първи признаци и хвърлям старите в боклука.

И хиперманганатът ли не помага?

# 141

И хиперманганатът ли не помага?

Нямам никаква представа, обаче  Naughty никога не го правя. Това си е мое мнение, никого не ангажирам с него. То чувала съм хора и маратонките да си пускат в пералня, тези дето са ги носили по улицата. Уф, само като си го представя  ooooh! ...

# 142
  • София
Завеси съм намерила едни по 2 лв найлонови. Не зная с къв перманганат или химикали ги обработват китайците, обаче не мухлясват никак и най-безцеремонно ги запращам в коша за боклук през 3-4 месеца.

# 143
  • някъде в орбита...
Не виждам проблем с пускането в пералнята на каквото и да е, стига машината да може да го поеме. Уред като всеки друг - чисти се, минават препарати, сменят се филтри. Стига нещо да се поддържа чисто, всичко е ок (пералня, под, миялна, килими и т.н.)

# 144
  • Ямбол
Като стана дума за завесите за баня - перете ли ги в пералнята? Все с гъба и препарат я търкам и е много досадно..

Честно ли би сложила завеса за баня в пералнята? Там където си слагаш бикините? А може би и килимчета, постелки и други подобни? Стана ми гнусно. ...
От какво ти стана гнусно? Мислиш ли, че онова, което се е полепило по завесата на банята, го няма в пералнята, в която си слагаш бикините. Накарай някой да ти отвори пералнята и виж колко нещо може да се обере от тръбите и барабана. Със сигурност е много повече от това, което би било по една завеска.

# 145

Не всички могат да се перат. Като купуваш виж на описанието какво пише.

С риск съвсем да ти стане лошо - ние и обувките си перем в пералнята  Simple Smile

# 146
  • Пловдив
През лятото ходя с джапанки, пролет/есен с терлици, а сега с плюшени ботички.

Относно пералнята...пускам всичко в нея, маратонките също  Peace и не, не ми е гнусно - има достатъчно химикали в препаратите.

# 147
През лятото предимно ходя боса и от всякъде се чува - "Сложи чехлии!"
Не мога!  Laughing
Зимата предпочитам ретро терлици  Grinning Grinning, но и те не се застояват дълго на краката. За плюшковците във вид на слончета и панди, които имам, да не говорим- на първата минута с тях и ме е хванал съклета Laughing

# 148
 Laughing
Джапанки евентуално само лете. В банята сме всички боси, не на разходка. Там се къпем. Баните ни са с кабини, добре сложени, паравани и подобни с цел-неразплискване на вода и липса на локви. Още на излизане, като си се загърнал в хавлията и отвориш вратата - няма какво да капне от теб, най-много наистина някоя друга капка, но капка. Така помещението винаги е сухо, зад паравана или кабината. Застлано е с килимчета за баня, пухкави, за уют, не за попиване на води. Перат се съвсем нормално в пералня. При поддържане на елементарна хигиена и чистене съвсем спокойно можеш да си ходиш и бос, но все пак-прах си се събира в този мръсен град и да-полепва се по краката ако си бос. Затова си ходим обути - с лични пантофи, които също се перат при нужда в пералня, не се замазват с разни кърпички и не се забърсват. Просто се перат. За гости имаме чисто нови, неупотребявани, пакетирани чифтове тип еднократна употреба. Майстори влизат с калцуни върху обувките си, не се събуват.
И ние перем всичко в пералня. Разбира се, не на едно извъртане гащи и маратонки, а отделно.

# 149
То чувала съм хора и маратонките да си пускат в пералня, тези дето са ги носили по улицата. Уф, само като си го представя  ooooh! ...
Аз съм един от тези хора Laughing И кецовете също, както и някое друго килимче. Значи спокойно да си пускам завесата, така или иначе ми е мръсна пералнята.

Общи условия

Активация на акаунт