С какво ходите обути вкъщи?

• 35 593
  • 353
  •   1
Отговори
# 195
  • някъде в орбита...
Много мерси че ме светнахте за белината. Вкъщи всичко минава поне веднъж седмично такова третиране, а също като отварям за годишното чистене пералнята, мивките и ваната също навсякъде обилно се минава с белина. До сега не съм имала проблеми, честно даже не се замислям за гумените части, но вероятно ако сменя с нещо друго ще удължи живота им Peace

# 196
Много мерси че ме светнахте за белината. Вкъщи всичко минава поне веднъж седмично такова третиране
Това ми се струва прекалено и ненужно, дори и за Доместосохолик, като мен.

# 197
Въх ,жива да не бях .Оказах се и аз за пангара.  #Crazy
Пера всичко в пералнята ,дезинфекцирам я 1-2 пъти годишно с препарат , суша всичко почти в сушилнята и гладя всичко ,освен работните дрехи на мм ,якета и бельо. С  белина си мия банята веднъж в седмицата ,а в другите време поддържам с антибакт. и дезинфекциращ спрей Simple Smile
И да ,ходим боси всички постоянно. Имаме завеса ,която се пере в едната баня и стъклен параван в другата и пред всяка  вана /душ кабина имам ергономични меки килими с гумирана подметка ,които попиват водата и се перат в пералнята и се сушат в сушилнята . Ваните и плочките в баните са камък и не-подхлъзващи се повърхности . Peace

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 20:20 от Анонимен

# 198
Аз съм малко объркана от развитието на темата. Къде са аристократите, които ходят с външните обувки вкъщи? Каква е тая селяния - джапанки, пантофи, боси и чорапи Crazy направо му падна нивото на форума  Naughty Mr. Green

# 199
  • Варна
Да си призная, недоумявам как някой през зимата ходи бос. Гореща кръв ли е това?
Аз дори и да съм по тениска, трябва да съм с топли крака-т.е. обута.

# 200
  • някъде в орбита...
AQUА, по принцип си права, но при мен не е прекалено и ненужно - имам алергия, и домашен любимец, та ми се налага да съм малко крайна Blush

Не се сърди човече, излагация тотална, права си. Даже тука нек'ви ми се разхождат дето си перат килимчетата в пералнята, точно като мен. Пък аз тук се мотая с надеждата да се омешам със синя кръв, егати Laughing

# 201
Да си призная, недоумявам как някой през зимата ходи бос. Гореща кръв ли е това?
Аз дори и да съм по тениска, трябва да съм с топли крака-т.е. обута.
А недей така, имам едни приятели, всеки път като ходя в тях завирам буквално. На парно са, паркет, килим отгоре.Парното е до дупка винаги...ходя с къс ръкав под якето, защото си ги знам,  Laughingобичат жегата.
И да ми дават чехли, разритвам ги под масата. Laughing

# 202
  • Пловдив
Или ако хората са с подово отопление...

Край от както сме взели пералнята 2 година ще стане скоро...изобщо не съм й слагала препарат за профилактично почистване  ooooh!

# 203
Аз съм малко объркана от развитието на темата. Къде са аристократите, които ходят с външните обувки вкъщи? Каква е тая селяния - джапанки, пантофи, боси и чорапи Crazy направо му падна нивото на форума  Naughty Mr. Green
Аз от кога питах къде са тези с високите токчета и секси рокличките. Отговориха ми, че още празнували. Ама на, свършиха празниците и ги няма. Тъжна съм. Падна нивото на сексапил на ССФ.

# 204
Ние ходим с външни обувки, но имам роботче, дето мие подовете.
Пера много често, вкл и завивки. Баните са със стъкло и плочки, мия всяка седмица  с дизенфектант и парочистачка.

# 205
Добре де, аз съм от тези които ходят с обувки Simple Smile. По някое време като седна на дивана ги свалям, но нямам навика още от вратата с влизането и да ги свалям.

# 206
Не разнасяте ли кал и боклуци в апартамента? Някак си не си го представям с калните обувки в/у килима или паркета... ако имам и деца пък изобщо  Rolling Eyes

# 207
Каква кал? Аз да не ходя в полето, че да разнасям кал Simple Smile

# 208
Е, няма нужда от такава ирония. Нито живеем на полето, нито вървим по червени килими навън на улицата. Въпросът ми беше съвсем нормален, изискваше се и такъв отговор. Няма значение Simple Smile

# 209
  • София
В полето не ходим, само кучешките ... разнасяме Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт