Гордата Аси (Asi)-Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца-Тема 213

• 53 345
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
# 316
Гедже пише, че с ролите си в 8 сериала Туба завладя милиони сърца!
Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı 8 dizi!

http://gecce.com/magazin/foto-galeri/tuba-buyukustunun-rol-aldigi-8-dizi?p=1

# 317
# 318
Ринка Hug и днес си имаме хубави новини! Peace

# 319

Злати, хубаво е като имаме новини!  Peace

На днешният ден миналата година Туба пусна тези туити за участието си в КПА!  Peace

Анкета за най-красива актриса:

http://gecce.com/anket/ekranlarin-en-guzel-oyuncusu-kim

Засега резултата е:   Tuba Büyüküstün / Kara Para Aşk   53%

# 320
# 321

Последна редакция: сб, 24 яну 2015, 21:32 от sabina_k

# 322
# 323
Еха ,нашето момиче пак с награда ,ама то ние сме от милионите които са запленени от осемте нейни сериални героини а пък и от самата нея, ние вече я опознахме ,Туба за мен е върха ,от репортажа на Меги и разказа за срещата с моята , с нашата принцеса съм  омаяна ОКОНЧАТЕЛНО .Както и да го наричат различните хора за мен успеха на тази прекрасна турска актриса,майка и най вече ХУБАВА ЖЕНА е съвкупността от всичките и качества ,от труда и хъса и да върви напред и нагоре.С АСИ  се озова в МК,с Мелек пък в Ню Йорк ,за това световно признание няма как вече да го преписват само и единствено на красотата и ,красавици сред турските актриси бол ,за такава зашеметяваща кариера таланта е важен да не кажа най важен .Браво на нашата принцеса ,все така и със всяка своя роля награда да получава аз ще и се радвам тихичко ,а ,и защо пък тихичко да спретнем един незабравим купон момичета какво ще кажете а?

# 324
Еха ,нашето момиче пак с награда ,ама то ние сме от милионите които са запленени от осемте нейни сериални героини а пък и от самата нея, ние вече я опознахме ,Туба за мен е върха ,от репортажа на Меги и разказа за срещата с моята , с нашата принцеса съм  омаяна ОКОНЧАТЕЛНО .Както и да го наричат различните хора за мен успеха на тази прекрасна турска актриса,майка и най вече ХУБАВА ЖЕНА е съвкупността от всичките и качества ,от труда и хъса и да върви напред и нагоре.С АСИ  се озова в МК,с Мелек пък в Ню Йорк ,за това световно признание няма как вече да го преписват само и единствено на красотата и ,красавици сред турските актриси бол ,за такава зашеметяваща кариера таланта е важен да не кажа най важен .Браво на нашата принцеса ,все така и със всяка своя роля награда да получава аз ще и се радвам тихичко ,а ,и защо пък тихичко да спретнем един незабравим купон момичета какво ще кажете а?

Peace Peace Peace

Нели,  Hug ако все още има такива, които мислят, че красотата е причината за успеха на Туба, те надали някога ще видят онова, което се крие зад красотата и! Или няма да могат или няма да искат!  Peace

А за купона предлагам:

https://www.youtube.com/watch?v=lJWxNGlYUHU

# 325
Рина право в десятката е избора ти тичам да намеря и аз нещо прекрасно а вие момичета скачайте и вие поне тук сме си останали верни дами които безпристрастно а аз съм си пристрастна ама как да не като нашето гардже си е най най ,видях някакво интервю със Онур но не можах да го отворя Рина ако е ново и можеш да го пуснеш в темата ще е хубаво ,може да е споделил за малките кукли.

# 326
# 327

а този и особено песента ми е любима

# 328
  • Сливен
         Здравейте, приятели! Hug

Днес имам повод да почерпя. Помъдрявам с една година. Заповядайте за мое здраве.

Скрит текст:

# 329
  • Сливен
     На 25 януари имен ден празнуват всички, които носят името Григор (означава „който бди“ или „григорос“, което значи „бърз“), Гриша, Григорена.

Специално на Гришо!

Ако Висоцки беше жив, днес щеше да навърши 77 години!

Лека нощ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт