Звездни компромати-227 част

• 56 164
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък не съм видяла тенденция при ангелите на Виктория да се снимат в кифленски позички. Даже наскоро имаше чудесни плажни снимки на Алесандра Амброзио и семейство.
В един сайт има рубрика "Какво правят звездите в Инстаграм", пълно е със снимки като на Николета. На мен са ми даже симпатични, плакна око с палми и басейни от фоновете.

# 211
  • Пловдив
Родителите на Николета имат магазин за хранителни стоки в пловдивското село Караджово. Те там си живеят, магазинът е до къщата им, а продавачка е...баба й.

И аз потвърждавам, че николета е от с.Караджалово.

И Караджалово и Караджово са различни селища Simple Smile

# 212
Виж ся Вещица,някак убиваш разговора с такива конкретики Mr. Green
Важното е да завидим на девойчето от село,позволило си да ползва дрешки на Плейн за парцали за бърсане на под(като гледам основно за това бих ги потребила,но нейсе) и за това,че с такъв задник се очаква да получава винаги най-доброто!Та в темата, нормално е жената да снима това с което си вади хляба и екскурзиите.

# 213
Родителите на Николета имат магазин за хранителни стоки в пловдивското село Караджово. Те там си живеят, магазинът е до къщата им, а продавачка е...баба й.

И аз потвърждавам, че николета е от с.Караджалово.

И Караджалово и Караджово са различни селища Simple Smile
За c.Караджалово говоря аз!

# 214
  • Gotham City
Не е от Караджалово, то е съвсеееем далеч от Пловдив.

Аз не виждам нищо лошо човек да е от село, лошо е, когато по душа е селяндур Flutter

# 215
Ам ,нье!Тя някак си втълпява на повечето неориентирани девойки,че с цици и гъз се постига всичко.Инак не моа си обясня фотосите.Ма може щот аз съм проста.Абе ти да имаш визможност да пътуваш къде ли не и от всяка екзотична дестинация да пускаш снимки на гъз и цици?Това ли ти е най-важно да покажеш?

# 216
Ам ,нье!Тя някак си втълпява на повечето неориентирани девойки,че с цици и гъз се постига всичко.Инак не моа си обясня фотосите.Ма може щот аз съм проста.Абе ти да имаш визможност да пътуваш къде ли не и от всяка екзотична дестинация да пускаш снимки на гъз и цици?Това ли ти е най-важно да покажеш?

А не ви ли прави впечатление, че на Николета дестинациите са само такива - плажове, дето може да се чекне? Колко време беше в Италия с Валери, чак наскоро отиде в Рим (имаше снимки в инстаграм). И кво снима - гледката от прозореца, друга снимка от Рим аз поне не видях. Това е Рим! Сигурна съм, че въобще не си е направи труда даже до Колизеума да иде да се снима.

А колко градове има - Париж, Лондон, всички знаем, нея обаче такива места не я интересуват, само някъде където може да си гол и да не се напъваш да помниш тази статуя например на кого е Whistling

# 217
  • Gotham City
Аз, ако можех да посетя тези места, сигурно и за снимки нямаше да се сетя, а само
... да се отпуснеш,да се размажеш по плажа и цял ден да се наливаш с коктейли и с масажи.

Ще му почна с едно Блъди Мери,ще се гмуркам,ще се пека,ще се разкостя от масажи и секс.Хич няма да сменям по 20 бански и да се чекна на тези там обувки в които се е навряла.Ще омотам едно грозно кокче и толкоз.

виж мъжО ще мъкне фотоапарат, ще ме снима както винаги в неугледни пози, докато говоря, докато съм се размазала на плажа и ъм глиган в бански, вместо анцуг, а бе като цяло снимки, които и пред мен си ме е срам да покажа, не би ми минало през ума да отделям ценно време за пози и т.н.

.... Сигурна съм, че въобще не си е направи труда даже до Колизеума да иде да се снима.

А колко градове има - Париж, Лондон, всички знаем, нея обаче такива места не я интересуват, само някъде където може да си гол и да не се напъваш да помниш тази статуя например на кого е Whistling

Не я затруднявай, тя Колизеум не знае какво е, камо ли да го снима  Naughty

# 218
Това е друга ценностна система.Дали е правилна,аз не се наемам да кажа.В момента е вървежна явно.
Ма божке,
Awesome user name
дали ще ми пука,че мязам на Касчей Безсмъртний?Аз ще си почина.

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 07:17 от Рибозом

# 219
А то пък една гледка е Колизеума.Треви и камъни.Сигурно щото ми беше непоносимо горещо,ама не останах очарована от Колизеума.Доста занемарено ми се видя

# 220
  • Пазарджик/Лондон

Харесва ми Биляна на тази снимка Wink.

# 221
  • София
Хубава е, щото не е издула мускулите.  Grinning

# 222
А то пък една гледка е Колизеума.Треви и камъни.Сигурно щото ми беше непоносимо горещо,ама не останах очарована от Колизеума.Доста занемарено ми се видя

Как не го вдигнаха тия римляни Колизеума в целия му блясък и автентичност специално? И на тях точно този ден ще да им е било горещо.

# 223
Кличко, Хейдън и бебчето им

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/ … cb5cfb2306a4cbc12

Николета не е на най-модерното място за почивка. Хората почиват на Сейнт Бартс, тя на Мавриций се забила ...   Mr. Green

# 224
Ето това е хубава семейна снимка. Жената нито е с прическа, нито грим е сложила, съвсем естествена. Като сме на НИколетина вълна, не че ги сравнявам двете с Хейдън. Но колкото едната е естествена, толкова другата е с подобрения навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт