Звездни компромати-227 част

• 56 141
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Родителите на Николета имат магазин за хранителни стоки в пловдивското село Караджово. Те там си живеят, магазинът е до къщата им, а продавачка е...баба й.

Останала съм с впечатление, че са от Поповица. Не че има значение.

Венета Райкова е от Попово, както и Елза Парини.

# 196
  • Пловдив
Попово и Поповица са съвсем различни селища.

# 197
# 198
  • София
Язък за хубавите места, където почива Николета. Нито една нормална нейна снимка не видях. Ми седни оФцо, усмихни се като човек, гледай щастливо и се щракни. А то мята задник, нацупена или зееща...

# 199
На Николетка или д-то или нацупените устни се виждат по снимки Simple Smile

# 200
Въх че си проста Тонке! Mr. Green
Как инак ще й завиждаме за Плейна,за гъза,за краката до сливиците!Всяка себеуважаваща се кифла ще й се присмее,ако пуска пейзажи и нормални снимки.Ни-ко-ле-та е това!Ни-ко-ле-та!Ай ша ви са и глиганите в анцузи,не разбирате нищо от почивки! Flutter

# 201
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ай ша ви са и глиганите в анцузи,не разбирате нищо от почивки! Flutter
hahaha hahaha hahaha
Защо, защо чета тази тема, докато пия сутрешното кафе Joy

Нека бъдем честни обаче- и ВС кифлите ни затрупват със секси позички от почивките си. Единствената, която съм видяла със супер свежи и непринудени снимки от екзотични дестинации, е Бар Рафаели (помежду им също има снимки по крака и дупе де Laughing)

# 202
Въх че си проста Тонке! Mr. Green
Как инак ще й завиждаме за Плейна,за гъза,за краката до сливиците!Всяка себеуважаваща се кифла ще й се присмее,ако пуска пейзажи и нормални снимки.Ни-ко-ле-та е това!Ни-ко-ле-та!Ай ша ви са и глиганите в анцузи,не разбирате нищо от почивки! Flutter

Joy Joy Joy

# 203
  • София
Рибозом, ти ме стресна, бре жено. Имам 4 месеца до първата ни почивка и ще започна усилени тренировки. Задник няма да снимам, че фотото не мож` го обхвана, но ще упражнявам муцунки. Ох, няма да е лесно, но ще дам всичко от себе си.  Flutter

Аз пък не съм видяла тенденция при ангелите на Виктория да се снимат в кифленски позички. Даже наскоро имаше чудесни плажни снимки на Алесандра Амброзио и семейство.

# 204
Закуската е на Валери,не вярвам Николета да се храни,сигурно и стига един морков на ден

# 205
Сега сериозно.Ако някога отида на такива дестинации,нивгаш,ама нивгаш няма да си снимам основно гъза и циците.Ако й гъза ми да е по-убав от Николетиния.
Все си мисля,че такива почивки на такива места са,за да се отпуснеш,да се размажеш по плажа и цял ден да се наливаш с коктейли и с масажи.Поне аз така бих направила.Ще му почна с едно Блъди Мери,ще се гмуркам,ще се пека,ще се разкостя от масажи и секс.Хич няма да сменям по 20 бански и да се чекна на тези там обувки в които се е навряла.Ще омотам едно грозно кокче и толкоз.

# 206
Оооо Кандис Суонпул ми е кифла номер 1 евър, Ирина Шейх също, Джоан Смолс и тя има моменти, забравих и Роузи.
На мен Дуцен и Бар са ми много сладки и непринудени!

# 207

Закуската е на Валери,не вярвам Николета да се храни,сигурно и стига един морков на ден
Важно е моркова да е на правилното място Mr. Green

# 208

Важно е моркова да е на правилното място Mr. Green
Mr. Green

# 209
Родителите на Николета имат магазин за хранителни стоки в пловдивското село Караджово. Те там си живеят, магазинът е до къщата им, а продавачка е...баба й.

И аз потвърждавам, че Николета е от с.Караджалово.

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 11:09 от vita

Общи условия

Активация на акаунт