Звездни компромати-227 част

• 56 023
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Чудя се нещо. Носовете им ли ги правят така или е модерно да се снимаш с разширени ноздри, като разярен бик. Thinking

# 526
Ще ви върна малко назад, но, Моля, за непросветените като мен да ми кажете кой е никнейма на Иринчето или поне как да го търся... Благодаря!   bouquet

# 527
Ще ви върна малко назад, но, Моля, за непросветените като мен да ми кажете кой е никнейма на Иринчето или поне как да го търся... Благодаря!   bouquet
irini

# 528
Ще ви върна малко назад, но, Моля, за непросветените като мен да ми кажете кой е никнейма на Иринчето или поне как да го търся... Благодаря!   bouquet

Не си губи времето. След като имаше дълга тема за триъгълника Ирина - Иван - Вихра. По молба на Ирина всички постинги бяха изтрити от модераторите. И правилно!

# 529
  • Пловдив

Що ти е? Музата за статии ли ти свърши?

MG18, не че защитавам Ирина, напротив, но не мисля за редно, тук да се появи някой анонимен и веднага да се дава профил на човек, който си е изливал душата тук в продължение на години. А на този анонимен дори и профила не мога да му видя, препраща ме пак към темата  newsm78 не е регистриран ли?

# 530
  • bad@ss
Има няква нова опция. Има и тема тук, в клюкарника.

# 531
Майко мила, изпратих преждевременно една от любимите си актриси в Отвъдното. Да ме прощава баба Бети, много я харесвам, и ето че сега имам повод да се зарадвам. Факт е, че я бях отписала.  ooooh! И не съм я сбъркала със споменатата Вирна Лизи, понеже онази изобщо не я знам.  Peace

Тонка, сигурно я бъркаш с Джоан Ривърс.

# 532

В България било лошо времето...спокойно, прибрах се и докарах слънцето..Николетка

Soulmate*,ние да не сме някакво тайно общество.Тя е писала в този сайт не се е крила.....а и този който пита ако се порови ще прочете назад в темите ника и .

# 533
  • Пловдив
Тъй де, тъй. Нека се порови  Mr. Green

# 534

MG18, не че защитавам Ирина, напротив, но не мисля за редно, тук да се появи някой анонимен и веднага да се дава профил на човек, който си е изливал душата тук в продължение на години. А на този анонимен дори и профила не мога да му видя, препраща ме пак към темата  newsm78 не е регистриран ли?
Регистриран е, просто е решил, че не иска интересът му към тази Ирина да се свързва с ника му.
Иначе който си е изливал душата в продължение на години във форум, трябва да е наясно, че това може да стана достояние всеки желаещ.

# 535
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
На мен ли така ми се струва или Златка пак си е увеличила устните? Доближава Мара вече  ooooh!
като видях снимката и ужасно ми заприлича на Hunter Tylo от Дързост и красота - след корекциите по нея  Shocked

# 536
Аз не виждам прилики

# 537
  • Варна
Не съм й почитателка, но тук много ми харесва.
Какво е това, с което е облечена? Страхотно е  Heart Eyes

# 538
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Скрит текст:

В България било лошо времето...спокойно, прибрах се и докарах слънцето..Николетка

Soulmate*,ние да не сме някакво тайно общество.Тя е писала в този сайт не се е крила.....а и този който пита ако се порови ще прочете назад в темите ника и .
Отврат бе Sick

# 539
На мен ли така ми се струва или Златка пак си е увеличила устните? Доближава Мара вече  ooooh!
като видях снимката и ужасно ми заприлича на Hunter Tylo от Дързост и красота - след корекциите по нея  Shocked

На мен ми заприлича на Мегън Фокс с устата на Кайли Дженър.

Общи условия

Активация на акаунт