Звездни компромати-227 част

• 56 037
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив

Джой, признай си, завидя ѝ за плейна  Mr. Green

# 541
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой, признай си, завидя ѝ за плейна  Mr. Green
издух се от злобни газове чак Laughing

# 542
Скрит текст:

В България било лошо времето...спокойно, прибрах се и докарах слънцето..Николетка

Soulmate*,ние да не сме някакво тайно общество.Тя е писала в този сайт не се е крила.....а и този който пита ако се порови ще прочете назад в темите ника и .
Отврат бе Sick
Кое точно те отврати?

# 543
  • Sofia
Видяхте ли кандидат плеймейтките  #Crazy  Повечето приличат на травеститите от бул.Хр.Ботев  Sick http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/vnimanie-gostuva … mis-plejmejt.html   

# 544
  • срещу двата комина :)))
Видяхте ли кандидат плеймейтките  #Crazy  Повечето приличат на травеститите от бул.Хр.Ботев  Sick http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/vnimanie-gostuva … mis-plejmejt.html   

малеее, наистина са ужасни  ooooh!

# 545
Преди не харесвах Николета. Сега ме кефи на макс! Пуска по една снимка на ден и със седмици бива обсъждана. Във всеки сайт и списание се появява....  Laughing Добре си е изиграла картите. Колкото повече се говори за един популярен човек - толкова по-добре.
И никога не пуска постове в своя защита. Супер. Пуска едно дупе и всички наскачат веднага и бла бла бла бла.  Mr. Green
Моите приятели във ФБ качват повече снимки, коментари и постове, но ефекта УАУ не го постигат.  Laughing

# 546
Боужей Shocked това нещо с жълтата блуза и онова двуметровото от дясната му страна да не ги среща човек на живо! Брррр...

# 547
И Дженифър Лав Хюит чака бебе

И една статия за нова светска двойка:

Тази Камелия..нещо.. Tired не ми се струва читав човек.

http://www.eva.bg/article/25716-Kameliya-i-Ivana-Ravnostoi-ni-sme-vav-vrazkata-si

# 548
  • До морето
 Стига вече с тази Ирина и нейният профил, който всички трябва да пазим. Профилът мн отдавна не е това, което беше - останали са рецепти за сладки и съвети как да си разсадиш коренчета домати. За всичко е помислено  Peace
Колкото до Златка, помня я още от 1 риалити на Слави, там още нямаше корекции и беше по-симпатична. Нищо, че още там си пролича колко отчайващо глупава е.

# 549
Дженифър Лав изобщо не ми харесва руса.. Като промита мачка е  smile3556

# 550
Дженифър Лав изобщо не ми харесва руса.. Като промита мачка е  smile3556

Мда..някак изплакната е..губи и се целия чар.

# 551
Боужей Shocked това нещо с жълтата блуза и онова двуметровото от дясната му страна да не ги среща човек на живо! Брррр...

E що?! Погледни от положителната страна. Торбалан отдавна е демоде, но винаги можеш да "поизплашиш" децата си с "Или ще слушаш, или ще извикам плеймейтка да те вземе".  Mr. Green

Много харесвам Дженифър Лав Хюит. Голяма сладурана е. Лека бременност ѝ желая. Тя  за кого е омъжена (или кой е бащата на детето)? Известен ли е?  Thinking
п.с. Наистина с руса коса не е хубава. Тъмното е нейният цвят.

# 552
Ама много си права.Тази с жълтото е страшна и онези седнали и от дясно и ляво са точно като траверси.
Защо си е причинила това на устата?

# 553
Не съм й почитателка, но тук много ми харесва.
Какво е това, с което е облечена? Страхотно е  Heart Eyes

Костюмче.  Ели Сааб Pre Fall 2015
http://www.style.com/fashion-shows/pre-fall-2015/elie-saab/collection

# 554
Мъжа на Дженифър Лав Хюит е този сладур

Брайън Халисей -" Двойката е заедно от началото на 2012 г., когато се запознават на снимачната площадка на сериала „Клиентски списък”.Брайън, с когото Дженифър най-сетне ще създаде дългоочакваното семейство, е  завършил висше образование по икономика и история и е работил известно време на финансовата борса на Уол Стрийт. Той обаче от дете много искал да стане актьор, затова през 2007 зарязал всичко и решил да рискува, за да преследва мечтата си. Така се озовал в Лос Анджелис. "

Общи условия

Активация на акаунт