Отговори
Здравейте,
бихте ли ми препоръчали качествена фирма във Варна, занимаваща се с изработка на мебели от естесвено дърво по поръчка?

# 1
в образцов дом имаше една фирма. доволен съм от качеството, но не зная дали съществуват още. направих им лично проекта и го изпълниха точно. не беше много скъпо.

# 2
Здравей,
мога да предложа 2-3 фирми, но не обичам "рекламата". Пиши на лични

# 3
  • Русе
Защо трябва да е от Варна? Ние сме от Русе, кухнята, а сега и спалнята, ще ни я правят в Троян.

# 4
  • у дома с любимите си хора
Меги,а можеш ли да споделиш коя е фирмата от Троян и има ли интернет страница или някакви координати

# 5
  • Русе
http://elegancemebel.com/index.php
Сега е тази фирма, преди беше с друго име. Бяха двама собственици и са се разделили. Но момчето, което ни прави проекта и монтажа е останал към тази. Имат сега нова модерна фабрика. Скоро почваме спалня да правим пак с тях. Доволна съм много.

# 6
А как се случва самото проектиране на мебелите, взимането на мерки, когато фирмата е от друг град? От Троян идват на място, свалят мерки или вие изпращате ваш проект и контактувате чрез имейли и накрая само идват да монтират? Моля за разяснение, че и на мен ми харесаха нещата на фирмата, която е посочила Меги, но не знам как точно се процедира.

# 7
  • Русе
Ние лично си бяхме направили проект с точни размери и решихме да си направим разходка до там. Бяхме си набелязали няколко фирми и при тях за сметки и да видим на място нещата им. Спряхме се на тази и шефа им ни даде координати на техен проектант в Търново. На връщане се видяхме, говорихме, харесахме се и така вече той дойде на място, взе размери и направи точен проект с точна сметка. Проектът не се различаваше от нашия освен размяната на два шкафа. Бях си направила и два варианта за секция на хола и на място уточнихме обличането на камината. Освен това бяхме поръчали маса и столове от друга фирма Троян, те се разбраха помежду си, направиха ги и им ги изпратиха да ги боядисат в същия цвят. После момчето от Търново дойде с един огромен камион с мебели и за два дни монтира всичко.
Сега за спалнята направо с него говорихме, понамислила съм си разпределението на гардероба, ще дойде за азмери и да обсъдим нещата, той ще направи проект, сметки и ще поръчаме.

# 8
  • Варна
Зависи за каква мебел става дума. За външно или вътрешно ползване? И какъв точно масив искате? Всеки материал си изисква опит и познания, едно е да се правят мебели от чам, друго е от махагон...

Общи условия

Активация на акаунт