Размяна на парфюми - 50

• 84 183
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • виртуално
разменям

20/30   Into the Blue Escada с кутия
30        Eclat d’Arpège Lanvin нов с кутия
30        Joop Thrill нов с кутия
30        Curious Britney Spears
49/50   Green Tea Elizabeth Arden  - с кутия
49/50   Downtown Calvin Klein

търся: Chloe Love Intense, Tresor Eau de Parfum Lumineuse Lancome, Dolce Dolce&Gabbana, Orchidee Vanille Van Cleef & Arpels и други ...

# 46
  • Там, където ме обичат
Честита Нова година, момичета и успешни размени!
Не търся нищо конкретно, но знае ли човек.  Peace

# 47
  • Пловдив

Търся отливка (5-10мл) от Chanel N°5 Eau Premiere. За него мога да дам същото количество Coco Noir.

La vie est belle Lancome Е РАЗМЕНЕН

Мога да дам отливки и от следните парфюми:

1. Velvet Orchid Tom Ford - 5мл
2. Soir de lune Sisley - 5мл
3. Eau Des Merveilles Hermes - 5мл
4. Hypnotic poison eau sensuelle - 5мл
5. La vie est belle Lancome - 5мл
6. La Petite Robe Noire Guerlain - 5мл
7. Sensuous Estée Lauder - 5мл.
8. Chanel Chance EDP - 5мл.

И мъжки
Avant Garde Lanvin - 10ml
Kokorico by Night

Най-много търся отливки от La Fille de Berlin, Datura Noir, Jasmin Noir Bulgari, Mon Jasmin Noir, Chloe Love story, Bottega Veneta, Black XS for Her Paco Rabanne, Lacoste Pour Femme.

За друго не се сещам, ще отговоря на всяко предложение.

# 48
Разменям 30 от 50мл

# 49
Актуалните ми наличности с няколко допълнения (в червено):

Bill Blass for women , ок. 30 мл, продукт с кутия.
Скрит текст:
D&G Anthology L`Imperatrice 3 , ок. 10 мл от 20 от оригинална сплаш бутилка, без кутия.
Скрит текст:
Gucci Envy Me, 80 от 100 мл продукт с кутия, купен преди около година от летището във Франкфурт;
Скрит текст:
Guerlain Insolence EdT, 7 от 15 мл purse spray в оригинален флакон (не е отливка).
Скрит текст:
Guerlain L’Instant Magic EdP, ок. 8-9 мл от 30, продукт без кутия.
Скрит текст:
L’Artisan Nuit de Tubereuse, 49 от 50 мл продукт с кутия.
Скрит текст:
L’Artisan Drole de Rose , 99 от 100 мл продукт с кутия.
Скрит текст:
Rasasi Safina, 97 от 100 мл, продукт с кутия;
Скрит текст:
Rasasi Dhan al Oudh al Nokhba , унисекс, 40 мл, само пробван, продукт с кутия;
Скрит текст:
Salvatore Ferregamo Incanto Heaven – без кутия, от Дъглас в Холандия;
Скрит текст:
Sergio Tacchini Donna – без кутия, около 25 от 30 мл.
Скрит текст:
Yves Rocher Naturelle – без кутия, около половината от 50 мл, от Yves Rocher в Холандия;
Скрит текст:
Yves Rocher Comme Une Evidence, 47 от 50 мл, продукт без кутия, от размяна.
Скрит текст:
Versense Versace , ок. 30 мл, продукт с кутия.
Скрит текст:

В парфюмния гардероб в подписа ми пише какво търся.

# 50
  • София
Моето Narciso Rodriguez For Her L`eаu (30 мл с кутия, нов само пръснат за проба) още си търси нов дом  Flutter
Имаш съобщение  Flutter

# 51
Днес за съжаление имах неприятен опит с размяна. Разменях с Elikain, тя ми прати менте на Eau des Merveilles. Още докато коментирахме размяната, аз я попитах от къде има парфюма и тя каза, че й е от размяна с приятелка, която го получила като подарък от чужбина. Когато получих парфюма, видях че е тестер. Сигурна съм, че продуктът не е автентичен, защото:
- Ароматът е различен - подчертано пиперен, много по-силен и шлейфов и шлейфов от оригинала, който върху мен стои близко до кожата, и не претърпява никакво развитие, за разлика от оригинала, който е много менлив и непрекъснато ме изненадва.
- Оказах се алергична към този тестер, а към оригиналът не съм алергична.
- Течността в бутилката е много странна, някак гъста и изглежда мазна - изглежда точно като демакиьорът ми, като разтръскаш бутилката, вътре се получават едни странни балончета. Ето снимки съответно на бутилката, която получих днес, и моя си бутилка:
Скрит текст:
Ментето:

Предполагам виждате странните балони, на снимката са излезли като светлосенки. За сравнение, при оригиналната бутилка не се наблюдава такъв феномен:
- Надписите на гърба на бутилката са с различен шрифт от на моята бутилка, направени са видимо по-некачествено, трият се лесно и са размазани. За сравнение, драсках с острието на ножичка по моята бутилка, за да видя дали ще мога да изтрия надписа, но не - единствено успях леко да изтрия "RM" от "HERMES" на моята бутилка, но с много труд. Ето и снимки - не се вижда много, понеже толкова са ми уменията и наличната техника, но все пак:
Скрит текст:
Оригиналната бутилка:

И ментето:

- На дъното на тестера има лепенка, гласяща тестер и с код. На оригиналната бутилка тази информация е някак гаривирана. Имам оригинални парфюми на Ермес с лепенки, но те не са така евтини и лесно отлепващи се, тази на тестера изглежда като тиксо и въобще излиза извън очертанията на дъното и стърчи:
Скрит текст:
Менте:

и оригинал:

-Тестерската бутилка е непропорционално лека, тежи горе-долу колкото 30-милилитрова бутилка на същия парфюм.

Този чаршаф го написах основно за да има някъде снимки за сравнение, ако някой се съмнява в собствената си бутилка.

# 52
  • при морето
Разменям BOUCHERON Place Vendome еаu дe parfum,продукт,с кутия-27-30/50мл.
Търся Prada Candy,Guirlain Insolence,Versace Crystal noir,Cinema YSL, Elia Saab,Manifesto,Hаbanita,Cabochar и мн, други ,nо ще разгледам всяко предложение  с удоволствие!

# 53
Макарон, много гадно, независимо чия е вината- на съфорумката, с която си направила размяната, или предходната притежателка на 'парфюма'  ooooh!. Този флакон ми напомня на един също толкова 'марков' парфюм, който си купих в Турция. Освен, че съдържанието нямаше нищо общо с оригинала, самият флакон беше отвратителен, неравен, на балони, на места стъклото стоеше матово, а не прозрачно. Няма да описвам колко ме беше яд..
Дано да стигнете до споразумение!

# 54
  • Благоевград
Разбира се, че ще стигнем до споразумение. Много съжалявам за това недоразумение. Макарон ме предупреди, че ще напише във форума, за да се види разликата. Аз, разбира се, нямам нищо против това, защото ни най-малко не съм целяла да мамя някого. Нямам толкова опит с парфюмите и дори не ми е минало през ум, че може да е фалшив. Предполагам, че подобни са разликите между ментетата и оригиналните парфюми и сега щателно ще огледам и другите си парфюми от размяна, всъщност те са два. Желая ви успешни и безаварийни размени, като нашата.

# 55
Потвърждавам, че Elikain беше така добра днес да ми звънне с извинение и да ми предложи варианти за размяната - като ми се искаше и тук да й благодаря за коректността. И да повторя - целта на предния ми пост беше чисто образователна.

# 56
  • София
Търся някакво количество от Just Gold for Her Roberto Cavalli

# 57
  • Седмото небе
 За много години прекрасни парфюмни момичета! Отдавна нищо не съм разменяла понеже реших да "фъскам яко" Mr. Green наличните количества и поне до март Rolling Eyes нищо да не купувам... Но последната разходка до Мол-а ме подтикна към прегрешение Blush Уж само да разгледам и се залепих за Средиземноморските градини-отново... Та се търсят едни 10ина мл отливка(пък може и повече Whistling)или останало количество в бутилка-ей така за поразносване Party та да реша по-скоро дали искам ОТНОВО една стотичка... А може и ако някой иска да се "избави",да разкара от себе си  Laughing http://www.fragrantica.com/perfume/Carven/Carven-Le-Parfum-17744.html в каквото и да е количество,да ми го предложи и него също. Ще се разберем нещо!   bouquet Ох олекна ми като споделих-предварително благодаря на разбралите и отзовалите се!!!   bouquet

# 58
В допълнение към горните ми предложения - някой дали иска Agarawood powder? Или поне да има идеи за какво точно се ползва?
Скрит текст:
При последното ми пътуване в Близкия Изток ми подариха кутия с това - беше особено тържествен жест, при който аз се почувствах като в небрано лозе, защото помислих, че ми подаряват шоколадови трюфели. То пък се оказа, че удът се смила и се прави на някакви топченца. От опаковката и позата на подаряващия подразбрах, че е скъп продукт, но нямам идея какво да ги правя тези топченца. Може би ароматизатор за вкъщи? Иначе кутията е хубава.  Laughing

# 59
  • Варна
Разменям:
Lalique le parfume - EDP, 48/100 ml
Скрит текст:

Comme des Garcons 2 EDP - опаковката е 50 мл, ползван е десетина пъти
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт