Размяна на парфюми - 50

• 84 275
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • варна
Разменям 100мл. Серпентин-Роберто Кавали.Пръснато е 4-5 пъти за проба.

# 316
  • София
Търся Andy Tauer -  L'air du Désert Marocain.

# 317
Разменям 10 мл Byredo - La Tulipe във фабрична 12 мл травъл сайз бутилка. Търся само Allure EDP в оригинална бутилка или Pure eVe (може и отливка).

Не е актуално.

# 318

Имам за  рязмяна:
- 8/9 мл. мини -Commes des garsons 2 и
- 5 мл. мостра със спрей -Serge Lutens fille en aiguilles

# 319
Разменям винтидж Magie Noire,100ml,ЕДТ,от 1984,с кутийка,пръснат няколко пъти,на практика не използван.Бих го разменила за нещо нишово или за нещо на Mugler,в съответното количество.Ако някой прояви интерес,мога да пратя снимки  Hug
Разменен  Peace

# 320
Разменям (може и отливки):
Jour d'Hermes - 50мл, с кутия, без целофан - пръсках се 2 или 3 пъти, но така и не ми хареса
Alien Sunessence Or d`Ambre ТМ - кутия с целофан, пръснат веднъж за проба, Saphir Soleil TМ - 20/60мл с кутия
Happy Clinique - 45/50мл, без кутия
Coeur de Vetiver Sacre L'Artisan - 40/50мл с кутия и целофан
Place Vendôme edp Boucheron - 20/30мл с кутия
Nuit Etoilee edp Annick Goutal (за нещо интересно и цяла бутилка - 50мл с кутия, пръскана за проба)
Trussardi Skin (за нещо интересно и бутилката - 30/70мл)
Chance Eau Tendre Chanel - 5/10мл отливка, мога да я допълня до 10мл; 20мл фабричен флакон за Purse spray срещу друг такъв на Шанел

Отливки от Fille en Aiguilles Serge Lutens или проби Velvet Rose & Oud Jo Malone, Nuits Enchantees Laura Mercier, The Taste of Fragrance Womanity Thierry Mugler, ТV Tom Ford

Фабрични минита:
Traversee du Bosphore - 3мл ново (сферично шишенца, запечатано с алуминиево фолио)
Un Jardin Apres la Mousson Hermes - 6/7мл сплаш с кутийка

Най-много търся проба Eau de Fleurs Capucine Chloe. Освен това: Медитеранските градини и Voyage d`Hermes (edt, edp), Gloria Cacharel, а също и малки количества Aqua Allegoria Jasminora и Mandarine Basilic, Fico di Amalfi Acqua di Parma, Shiseido Zen Concentrated, нещо на Serge Lutens.

# 321
Момичета, издирвам Ralph Lauren - HOT - каквото и да е количество.
Хайдеее помагайте

# 322
  • в голямото село
От името на приятелка - Пачули- то на Етро http://www.fragrantica.com/perfume/Etro/Patchouly-4815.html
Търси нещо свежо, за ориентир харесва Алюр на Шанел
Мога да направя отливки и от Л Агента

# 323
  • София
Разменям чисто нов, много любим, но дублиращ се вече при мен аромат без кутия:

Elie Saab Le Parfum EDP парфюм за жени 50 ml

Пръснала съм 2-3х от него, колкото да се уверя, че е абсолютно идентичен с този, който вече имам. Simple Smile
Кутия няма, защото е част от този подаръчен сет:
Скрит текст:
Най-много ми се ще да пробвам нещо на Шанел, но ще разгледам с интерес всяко предложение. Hug

# 324
За размяна:
1.Si Armani 15/30 ml ЕДP. получена от размяна / вече пътува /
2.Organza first light 30/100ml.ЕДТ  получена от размяна
3.Lolita Lempicka 20/50 от размяна

Мостри:
1.Prada Candy Florale ЕДТ 6/7 ml. оригинална мостра / не може да се впръсква - умалено шишенце на парфюма/
2. Cartier Goutte de Rose 1/1,5 ml. оригинална мостра

Искам да пробвам : La Vie Est Belle, Dolce & Gabbana Pour Femme Dolce & Gabbana, Narciso Rodriguez За Нея Narciso Rodriguez, Euphoria Gold Calvin Klein, Sensuous Estée Lauder, Ange ou Demon Givenchy

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 18:14 от Animaani

# 325
Разменям Trussardi Inside 50ml EDP,с кутийка(леко изцапана),пръснат за проба,определено се усеща кафето(при мен е  по-скоро капучино),а аз дори и сутрин не пия Grinning .Бих го разменила само за нещо интересно,например някой Acqua di Parma,Chergui,може и нещо комерсиално на Mugler,като Angel или Alien,ще разгледам всяко предложение Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 16:05 от ruirana

# 326
Разменям:
WOMANITY edp-30 мл от 50 ml
Insolence Guerlian- 100 мл едт-само тестван 1 път.

Добавям и
CHANEL CHANCE eau tendre -150 мл с кутия,два пъти е пръскан

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 11:37 от Panamera

# 327
  • София
Разменям чисто нов, много любим, но дублиращ се вече при мен аромат без кутия:

Elie Saab Le Parfum EDP парфюм за жени 50 ml

Пръснала съм 2-3х от него, колкото да се уверя, че е абсолютно идентичен с този, който вече имам. Simple Smile
Кутия няма, защото е част от този подаръчен сет:
Скрит текст:
Най-много ми се ще да пробвам нещо на Шанел, но ще разгледам с интерес всяко предложение. Hug
Разменен! Hug

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 14:53 от kopche

# 328
Имам Chloe Love около 12 мл, търся Si Armani малко количество

# 329
Разменям Trussardi Inside 50ml EDP,с кутийка(леко изцапана),пръснат за проба,определено се усеща кафето(при мен е  по-скоро капучино),а аз дори и сутрин не пия Grinning .Бих го разменила само за нещо интересно,например някой Acqua di Parma,Chergui,може и нещо комерсиално на Mugler,като Angel или Alien,ще разгледам всяко предложение Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Добавям и мъжки Bentley EDP,тестер,около 95мл,с капачка и кутика!
И Pure Havane,Thierry Mugler,пак около 95мл,първата версия от 2010,с кутика и всичко вътре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт