Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 196
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 1 005
Добро утро. Слънчево и мразовито. Чакам обещаните за неделя 16 градуса.
Това същата четка ли е, че мисля да поръчам една на дъщеря ми.
http://www.aliexpress.com/item/Long-Handle-Detangling-detangler- … c/1739274990.html

# 1 006
  • София
Искам да кажа, че имам някаква обсесия от ходене по лекари. Днес имам профилактичен преглед при гинеколог и честно, имам усещането, че ще пукна до следобед smile3518

# 1 007
  • София
DoGma, не си само ти. Аз съм така като ми предстои мамологичен преглед, направо се поболявам деня преди прегледа, защото съм си имала проблеми и умирам от страх.
Pipilota6, браво, успех в тежката битка  newsm10
Акаша, ето какво намерих, не зная дали е същата четка, но цената й е доста по-приемлива:

# 1 008
  • София
Акаша, ето какво намерих, не зная дали е същата четка, но цената й е доста по-приемлива:
http://www.enzo.bg/tangle-teezer/?gclid=CIOuyrq3hsMCFWXHtAodGmMAwQ
Трябва да е същата. Иначе от другия сайт за 35 лв получих две четки, което ме устройваше.

# 1 009
Pipilota6 и от мен кураж и много сили в борбата  Praynig

# 1 010
  • В Космоса
Тони, да. И моята, и нейната ги сресвам само като ги мием, през другото време не. Ще се развали ефектът на къдриците иначе. Simple Smile
Аз моята даже я сресвам по време на миене под душа с един гребен с големи едри зъби. После мажа с балсам и повече не я пипам. Grinning

# 1 011
  • София
Акаша, ако само ден пропусна да среша дъщеря ми настава истински АД! Кати беше за три дни на село при свекърите ми лятото и ми я върнаха несресана. Седяхме в банята и двете ревахме като магарици. Цялата й коса беше на възли. За щастие успях с един тон балсам да я разреша и мъжът ми предупреди родителите си това повече никога да не се повтаря. Вярно е, че се губят къдриците, но я предпочитам с чуплива коса, пред ефекта от несресването. Но явно всичко си е до коса. Зълва ми е с много къдрава коса и я реши само при миене.

# 1 012
И аз се сресвам само при миене с балсам или с маска. Иначе е трудно. Освен това, ако се среша на суха коса, ще заприличам на гъба.

# 1 013
  • София
Аз не реша на сухо детето. Пръскам със спрей, разресвам и пак пръскам, за да се оформят къдриците.

# 1 014
  • Sofia
Седяхме в банята и двете ревахме като магарици.
Sad Hug  ooooh!
И аз съм с къдрава коса. Имам си чалъм от 20 и кусур години да я оформям- стилизант за къдрици,малко преса в корена. Също я реша само като я мия-на 4 дни. Но моята е с дебел косъм и лесно се реше и на сухо, не се заплита.Но аз всеки ден я мокря на мивката в долната част, за да се оформят къдриците. Абе,занимавка си е.
Отнасям завистливи погледи от правокоси девойки,ама не е лесна поддръжката на къдравата/чуплива коса.
Мисля си,дали вместо да се наслагва спрей за разресване, ако се пръска само вода върху косата  newsm78 Моята така я подстригват.Не искам да я мият,ако няма да ми правят сешоар.  Crossing Arms

# 1 015
И аз съм с чуплива коса, голямата ми дъщеря също.

Сресвам се само като ходя на работа и най-много по веднъж на ден, ама отгоре-отгоре. Crazy  После си оформям с балсам или спрей. Не обичам да ползвам гелове и пяни за коса.

tonkabonka , нали знаеш - първо се разресват връхчетата на косата и постепенно се върви към корените.  Peace Отдолу нагоре. Иначе няма разресване.

GeNa , поддържката на правата коса е още по-трудна. Нашето нищо не е.  Crazy
Аз едно година карах с права, защото неопитна фризьорка ми увреди косата с преса.  #Cussing out И докато израстна не се оправи. Това беше най-кошмарното време през живота ми за прически.

# 1 016
  • София
tonkabonka , нали знаеш - първо се разресват връхчетата на косата и постепенно се върви към корените.  Peace Отдолу нагоре. Иначе няма разресване.
Знам, утро, знам. За толкова време мъки с къдравата коса на Кати, съм понаучила туй-онуй. И мъжът ми, преди да го хване плешивостта, беше къдрав. Никога не е ползвал гребен.  Mr. Green

Ей, петък е. Приготвихте ли виното?  Grinning

# 1 017
Дъщерята беше с къдрава коса до към 5г. След това се изправи.
Ресането си беше трудно, но не невъзможно.
Моята е абсолютно права...че и без коса останах вече, така че каквото и да я правя, ефекта е все никакъв. Simple Smile
Най-много за това си страдам, защото опада ли веднъж, няма възстановяване косата. Виждам го по майка ми...но все не вярвах, че след 2деца можеш да останеш без коса.

# 1 018
Sesylle , съжалявам. Нищо ли не помага? Чела съм за някаква маска с Тривитаминол - някакво ветеринарно мазило.
А какво общо имат децата?

# 1 019
  • София
А какво общо имат децата?
Много. След раждането при някои жени тотално се променя косата. Моя приятелка имаше разкошна коса - дълга и къдрава. След като роди първото си дете косата й се изправи и стана като метла. След второто дете - още по-зле. Сега няма и помен от онази прекрасна коса.

Общи условия

Активация на акаунт