Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 142
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 1 035
Да ви питам нещо, че вие сте минали по този път....................Нормално ли е това, което наблюдавам?

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 15:53 от vanini*

# 1 036
  • София
ванини, нормална си бре, нормално е това, не се вторачвай толкова.  Grinning Чухте ли сърчицата?

# 1 037
  • София
Ванини, пий повече вода, мила. Задържаш течности според мен. И да, нормално е, ако знаеш колко много има да ти се променя тялото  Mr. Green ще ходиш и ще се чудиш това ти ли си. Но всички тези чуденки обикновено са съпроводени от едно такова гъделичкащо чувство на щастие.  Hug

# 1 038
  • София
Ванини, всяка бременност си е различна, така че всичко е нормално Simple Smile Някои до 4-я месец не им личи въобще, а в деветия стават на лодки, други като мен качват зверски в началото, а после хич. Храни се здравословно и не мисли за мерките толкова.

Като сме тръгнали да се хвалим, записах се на танци, утре ми е първата репетиция, дано ми хареса Praynig Много искам да се запаля да ходя с удоволствие, защото се познавам и знам, че иначе няма да се получат нещата. По някое време другата седмица започвам и на Мър режима и ако ми говорите за качамаци, ще ви дам червен картон за известно време. Ще ми липсвате, но това ще ми е наказанието, че ядох като прасе Twisted Evil

# 1 039
Добро утро! Аз отивам на близка среща с бебето и после стягам багажа за Бургас  newsm01 може ли някоя бургаска мама да сподели за времето как е, че на Минчо Празников грам доверие нямам!

Ванини и аз се чувствах така от както разбрах.Нямаше рееална промяна, но аз си мислех че се подувам всеки един момент!
Пипилота   bouquet

# 1 040
И аз днеска имам спортна програма - ще водя детето на плуване и ще я гледам как плува.

# 1 041
Бела Дона, в Бургас е много студено в момента. Дават го 0 градуса, ама се усеща доста по-студено. Вземи си топли дрехи.

# 1 042
Тони, в сряда ще ходя в Пловдив.

# 1 043
  • София
ванини, ти цялата си бременност ли ще я следиш в Пловдив или само по-ключовите моменти? Предполагам, че е второто, понеже пътуването ще ти дойде в повече.

Като бях бременна в началните месеци, от страх да не ми стане нещо (?!), пътувах легнала на задната седалка в колата. Сега ми е смешно, та смешно.  Joy Да уточня, че става дума за разстояние от близо 300 км.

# 1 044
Само до третия месец ще ходя. После съм си в Бургас. Дано не ми се налага да ходя често до Пловдив, че хич не обичам да пътувам.

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 15:54 от vanini*

# 1 045
Тни, ти си ми съгражданка? Защо си траеш?

# 1 046
Ето, вече знаеш.  Wink

# 1 047
missNoir, благодаря! Аз обичам да спортувам, некомфортно се чувствам иначе. Но съм установила, че мога да се занимавам само с неща, които ми доставят удоволствие, иначе и на мен не ми се получават нещата.

Белинда, какви танци? Народни ли? Дано да ти харесат.

Аз и да танцувам много обичам. Имаше преди време при нас една групичка за народни танци, беше ни хванало едно младо, амбициозно момче, много беше добре, направо ни изцеждаше, и много неща научихме. Обаче се разпадна всичко, много ме е яд. А с танго какво тяло се прави... не съм вярвала.

Лека бременност на Ванини и Белла.

# 1 048
  • Ямбол
В края на месеца (живот и здраве) и аз ще ходя до Пловдив. По работа ще е, но се развълнувах днес като разбрах. Не съм ходила отдавна там, а искам да го видя този град. Учих 5-6 години и имам много хубави спомени. И даже работата ми е в университета, в който учих. Ех, ще има да си спомням....

# 1 049
  • София
За баничките мъфини купих някакви фини кори 400 гр., 200 гр. ли трябва да сложа, за да стане рецептата или всичките?

Общи условия

Активация на акаунт