Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 007
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 1 395
Едно късо кафенце с щипка нишадър и ще сте кукуряк.
Светалчо, какъв курс по суши бих могла да водя аз, при положение че не готвя особено добре. Всеки път внимавам за ориза, има си правила за аварене, ама че зависи и от печката никой не казва.
Ползвам рецептата от блога на Люси, ето я: Sushi time Simple Smile
Софи, като си цитирала целия пост, първо помислих, че си готвила котки  Laughing

# 1 396
Едно късо кафенце с щипка нишадър и ще сте кукуряк.
Светалчо, какъв курс по суши бих могла да водя аз, при положение че не готвя особено добре. Всеки път внимавам за ориза, има си правила за аварене, ама че зависи и от печката никой не казва.
Ползвам рецептата от блога на Люси, ето я: Sushi time Simple Smile
Софи, като си цитирала целия пост, първо помислих, че си готвила котки  Laughing

Вярно.  Joy

# 1 397
  • Sofia

Ето я моята мома, специално се регистрирах  в "прикачи" да ви я покажа.
Имате прекрасни любимци  Hug

Последна редакция: нд, 11 яну 2015, 18:15 от GeNa

# 1 398
  • София
Само аз ли не виждам снимките на Гена?

# 1 399
  • София
И аз даже се зачудих аз ли нещо не съм в ред.

# 1 400
  • Варна
Само аз ли не виждам снимките на Гена?
Аз успях, но като отворих снимката в нов раздел. Ококорена сладурана и има лалета до нея.

Добре, че някой спомена за котка на Алечка, че връщах назад да видя.
Мартини, твоята и тя е с бретон, като моята Мага.  hahaha

# 1 401
  • Ямбол
Ето я котката на ГеНа: http://prikachi.com/images/698/7842698x.jpg
Просто не е взела правилния линк.

# 1 402
Много ми липсва котка....но едва ли ще вземем отново в апартамента.

Днес 21С, по улиците беше пълно с хора....жалко само за един куп дечица, бяха си с дебелите зимни якета и дебели шапки. Имаше и деца с ескимоси (космонавти), кой както му казва.

# 1 403
  • Sofia
Лиляна,мерси
http://prikachi.com/images/743/7842743I.jpg
http://prikachi.com/images/717/7842717Q.jpg
Aйде,трети опит.
Извинете, ама родата ме затисна по телефона,да ми разкаже за сватбата; пекох пак пилешки филенца в корнфлейкс и снимките ми се опряха  Crazy
Докладвам,че гледахме със синковеца българския филм,който беше претендент за номинации за Оскар-"Пътят към Коста дел Маресме". Хареса ни и на двамата  Peace

Мъжът ми сега излезе с оферта да пратим детето на бридж лагер за 3-4 дни, на Боровец, след месец.Той играе всякакви игри-покер,белот,3-5-8,ъа има мерак. Ама,аз почнах да се тревожа вече и да избирам хотели къде да се намърдаме ние с баща му  Mr. Green
Та,тъй  newsm78

Последна редакция: нд, 11 яну 2015, 19:00 от GeNa

# 1 404
  • Ямбол
Да, същата е мамината Сивка.

# 1 405
  • Пазете Гор
...Днес 21С, по улиците беше пълно с хора....жалко само за един куп дечица, бяха си с дебелите зимни якета и дебели шапки. Имаше и деца с ескимоси (космонавти),...

Две са нещата, от които Ганьо истински се страхува - да не настине и да не се мине.

# 1 406
Куркума, аз на половината им гарантирам настинката.
С тези дебели дрехи са се изпотили, така са си изсъхнали, или още по-лошото - съблекли са се и ги е лъхнал вятъра....и ето я настинката.

# 1 407
  • Ямбол
Няма настинка от вятър или изпотяване. Изпробвано от мен и двете ми деца. Оставям ги да се изпотяват колкото си искат. Само да няма някой "настинал" наблизо, нищо няма да им се случи.

# 1 408
  • Ланкър, планините Овнерог
Реших да махам червеното от косата си с Деколор. Е, сега съм цвят-дакел, ама пък съм голям човек сигурно  Thinking . Ще избутам една седмица така, че беше абсурдно и с боя да се занимавам днес. 4 пъти мих с шампоан и пак докарвам мирис на запъртък в главата  ooooh! Щом и мъж ми каза, че е много зле, а той е далтонист - до днес все черна мислел, че съм, а не съм черна от година насам.

# 1 409

Хубави и двамцата.

Котките ли си показваме? Моята се скри в мазата, иначе е таби, тоест най-обикновена котка. Не е дебела, защото е на специална диета, иначе през зимата става квадратна.

Общи условия

Активация на акаунт