Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 63 833
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 120
Жаки, много гадно. Аз ви писах преди месеци, че тази година е много гаден грипът Sad. Дано да се оправиш, че и път те чака. Малко плаж и солена вода и ще си по-добре.

# 121
Горе-долу по това време си правех следобедния сън тези дни Mr. Green, а сега нямааа Sad
Аз си записах час за утре да ходя да ми наместят ръката, как ще издържа не знам. Много болка, много нещо изтърпях тия дни. Изнервих се, спя по час, будя се, пак заспивам. Уж почивни дни, аз съм с едни сини кръгове под очите... Сутринта не можах да се облека, мъжът ми подръпва оттук, оттам, не е както човек сам да си се оправи Cry Искам вече да не ме боли ръката, да отида и аз на Витоша на разходка, искам...

Жаки, скорошно оздравяване Hug
Скорошно оздравяване на всички  Hug

# 122
Благодаря, много момичета Hug на 33 сефте ме пипна пневмония, много неприятно е, ама ще мине. Само децата да са здрави. Ще полегна, от треската снощи и кашлицата, не можах да мигна.

# 123
Жаки, бързо оздравяване ти желая. Ха, ние сме наборки.
svetal4o27, темата доказва с пълна сила думите на Мър от вчера. Вече наистина внимавам какво говоря и какво правя, тъй като не знам кой с какво ще подразня. А и внимавам от коя страна се возя на ескалатора.  Grinning
Янтра, много сте готини. Много ми се карат ски.

# 124
  • София
Жаки, бързо оздравяване ти пожелавам!

Кажете някакъв лек за нацепена кожа на пръстите. Вече няколко пъти ми се случва да ми се сцепва кожичката на палците в ъгълчетата на нокътя, чак кръв ми тече. Много е болезнено и ужасно трудно минава. Ей сега единият ми палец пак се цепна, реве ми се и съм като полусаката, нищо не мога да пипна.

# 125
Жаки, бързо оздравяване. 

Аз за обяд правих качамак,  много обичам.

# 126
Онна, аз често имам такъв проблем, но досега лек не съм намерила. Всякакви кремове пробвах, някои на безбожна цена за крем за ръце, но не помага и това е, само омекотява кожата. По-скоро вземи крем за рани и може би ще помогне.

# 127
  • София
Мире, не сме ли на режим? Аз ядох боб на обяд, а довечера - плодове.

# 128
  • София
Съни, подозирах че ще получа подобен отговор. Но се надявах, че може пък и да има някакво лечение. Аз сега се мажа с един крем против подсичане, който бях правила за малкия като носеше памперси - от зехтин и восък. С него много бързо минаваше подсичането, обаче пръстите ми не минават бързо, или поне не толкова бързо колкото би ми се искало. Чудя се и каква е причината, аз не съм се преработила особено - нито пера, нито мия на ръка.

# 129
Мире, не сме ли на режим? Аз ядох боб на обяд, а довечера - плодове.

Еее....той си е много полезен. А и 1чаша за 3ма човека...не е кой знае какво.
Не мога рязко да намаля храната...тази седмица ще е по-леко. От другата почвам и фитнеса и режима, който ще ми направят. Да видим какъв ще е резултата.

# 130
Онна....липса на витамини. 

# 131
По-скоро вземи крем за рани и може би ще помогне.
КОНТРАКТУБЕКС
Скрит текст:
Използва се успешно и за премахване на новопоявили се стрии.

# 132
Абре, Жаки! Оправяй се, жена! Много, много неприятно.

Обожавам качамак. Научи ме как се прави, Сесили. Flutter Praynig

# 133
Onna-bugeisha
Aко нямаш маникюр, а си изрязваш ноктите късо, често се пукат от това, точно на палците. Аз например винаги си оставям 2-3 милиметъра в повече там, защото ако се отвея и ги изрежа "до дъно", още на следващия ден са цъфнали. Аз мажа вечер с някакъв мехлем с мед и прополис вечер (последния път беше с чист мед), преди да си легна, обилно по пукнатините и слагам лека превръзка (да не стяга, но и да не мърда). Обикновено ми трябват две такива вечери. През деня не ми е удобно- все има случай да си мокря ръцете.

# 134
Аз по случай пълнолуние ли, новолуние ли, диетично се намаах със зеле със свинско от вчера, връз което турих два черпака днешен боб и сега съм легнала да умирам.

Искам да ви кажа, че след меки зими има кофти лета и болести. Затова искам зверски студове! Зимата си е зима и толкоз. Хич не им се радвам на зими като миналогодишната.

Жаки, оздравявай!  Hug

Хубави снимки показвате!

Общи условия

Активация на акаунт