Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 133
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
белла донна, и бЕбешко и бАбешко ядене си е, така че хем по твоята,хем по нашата тема  Mr. Green Хапвай смело  Hug

Абе,с тоя качамак  newsm78, приседна ми шоколадът,дет' го гриза. От дете не съм пробвала, току -виж склоня. Ама не може ли да се прави като пита да кажем и да се реже  newsm78 ?Имам такъв спомен, че се режеше с конец.

Боро, оцапа работата,човече! Ма, ний сме прости жени,'де ни тури интелигентни. Ма'аме 'сякакво-пръжки, праз, сланинка,бахур  Whistling  Hug

Цвети 26, и аз се тревожа моят син,ако поиска на лагер - почти на 10 години е. Казала съм, че ще ходя и аз. Да наглеждам на мама златцето  Mr. Green Шегичка. Ще ходя, ама друг път. Много съм му затрябвала  Crossing Arms Незнам, какво да ти кажа. Вероятно ще се оправи девойката ти,като стой, та гледай. Пък и Боровец е близичко. Мятате се на колата и отивате да я 'спасявате'.
Аз така моят не го пуснах на 2 екскурзии, 'щото нямаше колани в автобуса. Изрових всякакви наредби за обществен превоз на ученици и т.н., всички бяха озадачени,що за животно съм  Crossing Arms Ама, като се обърне колата, пътища- много.

Жаки, погледни от друга страна боледуването. Ще отметнеш неусетно проблемните кила  ooooh! Съчувствам ти! Оздравявай!

# 241
Жаки, да се оправяш бързо. Hug
Гледам "Истински истории" по БТВ. По действителен случай били. Питам се как ли се чувстват хората, чиито истории разказват? И има ли право психоложката да разказва тези истории, макар героите да  са с други имена? Thinking
Иначе първия ми работен ден мина сравнително добре, като изключим факта, че ми беше адски студено. Оставих си климатика включен за утре. Няма да си причиня пак същия студ. Crossing Arms

# 242
  • София
Мър, и аз днес гледах Гърция, ама не можах да се спра на нещо конкретно. Ако нещо мнооого ти хване окото, сподели. Ние откакто сме с дребното, все в Гърция почиваме, но не обичаме на едно и също място и все търсим нови.
На Шанталче ли плитката мернах по-напред? Добре завърнала се, ако не съм объркала.

# 243
  • Ланкър, планините Овнерог
Първия работен викате. Снощи, по-точно тази сутрин, към 01.30ч реших да спирам сериала и да стискам очи. Голямо стискане беше, ама колко съм спала, само аз си знам. Викам, че днес ще е по-лежерно като първи ден. Да, ама не. Всички само нас чакали и си имаше работа. Сега душата ми спи, но пък ме е срам толкоз рано.

# 244
Гена, викаш да търся положителното:) Мерси от такова отслабване, по- добре здрава и сочна:)
Сега в Тайланд ще се вталя, жега е, не ми се яде, ще правя дълги разходки и ще ям лют Том Ям, ще пия чай от джинджифил и всеки ден масаж, винаги си идвам друг човек от там. Девет дни остават, само девет:)
Шантал, добре си си дошла:))

# 245
Ма'аме 'сякакво-пръжки, праз, сланинка,бахур  Whistling  Hug

Стана 22.00 и за бахур се заговори. Може ли вечер според диетата, а МърМяу? Или е по-добре сутрин...
пп: Жаки, масажите ще ти дойдат екстра след боледуването. Много е полезно!

# 246
Борил, възмутен, тази вечер не е сред нас.

# 247
Не можах да ви изчета толкова много сте изписали. Да се отчета след първия работен ден на новата работа. Мина повече от добре. Работата ще е интересна, колегите са интелигентни и възпитани хора. Ще съм само аз жена в мъжки колектив  Grinning.

# 248
  • Sofia
Абе, колко да си сочна, на споменатите 48 кила  Crazy

Ами, девойката -Жаки как се забавлява толкова време в Тайланд? Плаж и разходки? Учите ли/ говорите ли тамошни езици? (к'ви езици се говорят там, апропо?  newsm78)

# 249
Искам да кажа на Борил, че интелигентните жени не ги е срам какво ядат  Crossing Arms

Какво е бахур?  Blush

# 250
  • Ямбол
Беба2, страхотно звучиш. Дано да си остане така.

Борил, възмутен, тази вечер не е сред нас.
Той опита няколко пъти да го представи, като ужасия този форум, но ние тук възпитано и гостоприемно го приехме, без да се впечатляваме от встъпителните му неласкави слова. Ама той взе че много си повярва и настъпи котето, както казваме ние тук.

Бахур някъде го знаят кървавица.

# 251
  • Sofia
Кълцано месо (свинско), с праз, ориз и подправки, което се пълни в черво (свинско) и сякаш се вари  newsm78 После се сервира като мезе, нарязано на кръгчета. Сякаш тъй беше.   Thinking
Абе,не е много изискано, демек  Mr. Green

По-вещите кулинарки да кажат.

# 252
Добре, бе, ше правя качамак щом сте казали. Дедо го правеше божествен,  даже идваха гости специално да им прави. Ще си направя вдругиден. С препържен в масло пипер, поръсен преди това със сирене. Ще си изпържа и бекончета, ама шарени, не тлъсти. За десерт - в купа с прясно мляко.

Чакам малката да заспи, че да гледам филм.

# 253
много вкусно звучи! Кървавица не съм яла, ама май изпуснах сезона  Sad

# 254
Гена, бях 48, преди втората бременност, сега съм 55 Embarassed На исполинският ръст 158 см:)))
В Тайланд говорят тайландски:) Няма начин да го науча, знам само няколо думички, буквите им са много странни. Английският им е сякаш циганка говори руски:) Идеално се разбираме. Много руснаци има, Жаки с тях си играе, по цял ден сме на плаж, вечер разходки, филм или книжка и лягаме, тотална почивка. Това е времето за малката играем с нея, нещо, което тук много рядко правим. Един час масаж струва 12 лева! Всеки ден си правим, страхотно е. И другаде сме пътували, но в страната на усмивките има всичко, от което имаме нужда. Наши познати обаче смятат, е това е най- гадното място на света:))

Общи условия

Активация на акаунт