Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 163
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 300
  • Euskal Herria
Честит имен ден, Белла!
Да са живи и здрави всички, които днес празнуват!

Само не мога да разбера - защо всички качествени сериали ги дават по никое време. Писна ми от турски и индийски сапунки.

# 301
Честит имен ден, Белла!
Да са живи и здрави всички, които днес празнуват!

Само не мога да разбера - защо всички качествени сериали ги дават по никое време. Писна ми от турски и индийски сапунки.
Благодаря ти Yana!   Hug да ти кажа знаеш ли колко пъти съм си го задавала този въпрос  ooooh! не можаха един свестен сериал по нормално време да пуснат!

# 302
  • Варна
Рових и слушах.
Иии, цингарела. https://www.youtube.com/watch?v=7ymD2F5GKF0

Сетих се за Румяна-гърмеше по радиото тогава, когато имаше взрив в мините в Бобов дол и с моят мъж бяхме в близко село. Траур имаше. Форевър ще запомня Румяна с приятелите, които се молеха бащите им да са живи. Точно тези дни принцеса Даяна загина. Абе спомени.

# 303
Ходих на гости и счупих един фотьойл Joy Ей тъй, както си седях, като се разпра това ми ти нещо #Crazy Домакинята гузно обясни, че и преди се бил късал, че вероятно не бил зашит добре и затова, но аз си знам отде му дойде зорът на горкия ooooh!
Joy Joy Joy

Нашето момиче! Домакинята не ти ли прати сметката за стола? Ние, ако трябва ще дадем по някой лев, всеки говорил за ядене има вина!!! Mr. Green

Сега ще видя дали сте казали за родопския качамак. Аз в момента му мисля подходящо име за сервиране, но със сигурност знам, че ще има присвити устни. Mr. Green

Бела Донна, честит ти празник!

Аз не знам какви църковни празници текат. Ще ми пратите църковен календар и няма да имам пропуск!

Аз днес питам мъжа ми, дали си мисли, че съм била италианка в предния си живот. Не млъквам, говоря много силно и ръкомахам до припадък. С тези картонени стени сме си като едно семейство. Mr. Green Чудя се какво ли му е на съседа да ме слуша. Не е справедлив този живот, не е... Пред седмици си бях загубила гласа, сигурно тайно всички са благодарили на бога си за тези чудесни мигове на тишина Joy

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 05:35 от Сelfie

# 304
  • Ямбол
белла дона, честит имен ден. Поздрави и на други именници, ако има. Честито и на моето синче.
Отивам да ги вдигам за училище.

# 305
  • някъде ... тук ...
Белла дона, честит имен ден!
Лиляна, весел празник и на вас!
Да са здрави имениците  bouquet

Сelfie, заповядай  Simple Smile

# 306
Честит Имен Ден на всички именници. Да сте здрави!
Снощи докато чаках да започне Кухня и заспах. Много ме е яд. Един ден на работа и вече заспивам в нормално време.
Хубав ден, пожелавам!

# 307
Ели, мерси!

Вижте какво намерих. По нашите проблеми говорят...

http://bg-patriarshia.bg/reflections.php?id=503

# 308
  • Пловдив
Добрутро и за много години! Peace
Изгубих ви...дано сте си починали и изкарали добре по празниците...на мен хич ми го няма ентусиазма за работа,ама няма как... Grinning

# 309
  • Варна
Гледах репортажите от Калофер на мъжкото хоро.
Пожелавам си някой ден да наблюдавам тази традиция на живо.

# 310
Честито на всички именици!

# 311
  • В Космоса
Честито на имениците!  bouquet

Упорит се оказва грипът, все си мисля, че ми минава, но вечер започва да ме тресе яко. Сега също съм една такава настръхнала. Какво да взимам? Не кашлям кой знае колко, но това втрисане и настръхване ме влудяват. Sad

# 312
Белла, честит имен ден! Честито и на всички останали празнуващи, да сте много здрави!

Едвам стигнах до работа, ръснал е снежец и е покрил леда - ходиш и се молиш да не се размажеш. Подозирам, че ако се издрусам няма да ми се получи като на джу бокс историята...  Crossing Arms

У дома сме на мише, мишони и от там галено на плъшок... Любов цари и разбирателство.

Спорен ден ви желая!

# 313
  • София
В Родопите още не съм ходила. ...а един куп хора обясняват колко невероятно е.
Може би напролет. ..но с препоръки къде, какво.
До тук стигнах с четенето и бързам да си кажа докато не съм забравила.
Тази есен нашите кумове ни заведоха във Вишнево, в този хотел, който е бившото училище. Много ни хареса. А леля Сийка готви прекрасно - качамак, пататник и още един куп родопски вкусотии изплюскахме. Уникално! В селото има и още 1 хотел, а пък в съседното има и други, които са с минерални басейни. От там си правихме екскурзии до Перперикон, Кърджали и Дяволския мост на Арда.

Аз Триград хич не го харесвам. Един път само сме ходили там и много се разочаровах. Сигурно защото отидох с голямата кошница с очаквания след като всички много го хвалеха.  Confused

# 314
В дилема съм какво да облека довечера. Риза в цвят бордо или графитена такава.

Общи условия

Активация на акаунт