Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 277
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 1 110
Преди около 50 минути ми се обади синът ми, че са му открили въшки, и си тръгва от училище по-рано. ...
Преди пет минути ми се обажда синковеца да ми каже, че се е пошегувал ...

Острижи го! Или го намажи с газ, мас и оцет от главата до петите. Ама че магаре! После му кажи, че е на шега.

Joy Твърде брутално, Куркума. Макар че в първия момент и на мене ми хрумваха все едни кръвожадни наказания  Joy  Но ми мина. Особено като му видях гузния поглед като се прибра преди малко. Разкаян е, а от собствената съвест никой не може да накаже по-жестоко.

Ако бях почела още малко, щях да стана специалист-въшколог  smile3537

A не беше нужно, можеше просто да ми се обадиш Twisted Evil

Излязоха ми в търсачката теми от бг-мамма, но реших да почета първо "официални" източници  Joy

Бърдс  Joy Скъсах се от смях с въшливата история. Сега синковецът ти да се моли да не го хванат наистина гадинките, че надали ще му се вържеш лесно.  Mr. Green

Всъщност идеята им е хрумнала от реално открити въшки в съседния клас.
Та не съм се отказала от идеята да се понамажем семейно профилактично. Защото тези били някакви мутанти - ходели и по боядисана коса, и в дрехите живеели ... Лошото е, че не съм виждала как изглеждат на живо, сигурно трябва да ми помаха някоя гнида, и да ми се представи официално, за да я забележа. Малко съм перде в това отношение.

Като се замисля и аз, и баща му какви сме ги вършили като деца, направо ми идва да си свиркам, и да се моля все такива невинни да ни ги сервира  Praynig

* * *
Заявявам официално, че НЯМА да използвам функция "Анонимен"  Crossing Arms Дори с риск да ме обявите за най-големия нарцис, който държи да е разпознаваем дори и в най-идиотските си включвания  Crossing Arms

GeNa, наздраве! Всичко е добре, щом свършва добре!  

# 1 111
Айде сега ме познайте де! Ще има почерпка за отгатналите!

Лиляна!

# 1 112
  • Sofia
BirdsFlu,големи зевзеци младежите,а?  Mr. Green Сладури.
Аз,вероятно щях да цъфна като майката на единия, да го прибирам въшльото и да го пощя  Crazy
И в нашето училище има "паразити",както е оповестено в сайта  Mr. Green Ама не става ясно за въшки ли иде реч или за хора  Mr. Green

Куркума,историята мълчи, ама синът на производителя на еликсир,сигур още помни  Laughing Вие,казваш само оценихте шишонките , да му мисли домакинът  hahaha
Тази история ме подсети за една от моето детство.Баща ми купил някаква бонбониера,ще черпи в службата си и я сложил в хладилника  Rolling Eyes  Предупредил е да не се пипа.Аз се повъртам,повъртам и решавам да измишкувам нещичко.Отварям хладилника- и охооооо,почерпушката е там. Пробутвам някак детските си пръстчета и като щипки загребвам бонбон. Мляс-мляс, и е ред за втори. Вземам от различни места,че да не олеква само от едната страна кутията  Mr. Green И така,опосквам доволно почерпката.После изглаждам целофана и се скатавам....И по-натам, историята мълчи,тоже.

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 20:45 от GeNa

# 1 113
  • Пазете Гор
Някаква плодова беше, лепкава като пестил.

В пепелника на колата имам шепа стотинки,
Скрит текст:
пускам там, когато ми върнат. Един ден карам и говоря по телефона (не правете това!) и не щеш ли  - на един завой се разминавам с патрулка. Карам нататък и виждам в огледалото - правят обратен завой и ми пуснаха буркана. Лошо. Спирам и чакам. Идва един, не катаджия и ме гледа. Навивам стъклото:

- Спешно беше - викам - жената болна, женски проблеми..
- Ще се наказваме - рече оня, а очите му едни добри - я се глоби в гражданската и иди при старшия.

Тука гражданска, там гражданска - няма. В жабката има чаша, ръкавици, пакет дюбели и някакви корички. Всъщност никакви документи няма. Държа ги в една чанта, която я няма, значи и пари нямам, освен ония в пепелника. А трябва да се глобя, в гражданската хем. Пууу!

Намирам до ръчната някакво листче, прегъвам го старателно и изсипвам стотинките в него. Балансирам ги в шепа и след кратък размисъл махам по-жълтите. Мисля още малко и връщам част от тях. Тръгвам към патрулката. На пасажерската седалка седи нещо като офицер - четири ромба на пагона. Подавам му фишека стотинки в хартийката внимателно, като че са скрижали. Той го поема и разгръща, колкото за мурафета, хартийката. Изсипва озадачен стотинките в скута си. Чете на глас:

- Олио - 2 литра, Ориз (от едрия) 1 кило, Моркови - кило, течен сапун - тубичка...

Спира и ме гледа. Аз, между нас казано, на живо изглеждам още по-глупав. Гледам го тъжно. Офицерът внимателно къса листчето и ми го подава:

- На, вземи - за това няма да стигнат парите. Ще ти докараме вкъщи олиото (гледа в бележката), и ориза, и морковите може. Ще те намерим къде живееш по номера. Айде, изчезвай.

Още си чакам ориза, и олиото, пък и морковите, ама няма, а бая време мина оттогава.

# 1 114
  • София
Искам да кажа, че положението във Франция става вече критично. Нова заложническа криза отпреди 1 час. По новините в 6 часа гледах акциите на полицаите.  Великобритания очакват удар по някоя от големите европейски столици, повишили са нивото на опасност от терористична заплаха, заплаха за бомба на летището в Мелбърн... Някак много ми дойде толкова много черна статистика.
В депресивно състояние съм, заради херпесите в носа и по устата.
Мъжът ми геройски се справя с непушенето. Хич не му се и пушело.  
Единствено с постовете BirdsFlu и Куркума се смях неудържимо.

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 21:40 от tzvety26

# 1 115
Някаква плодова беше, лепкава като пестил.

В пепелника на колата имам шепа стотинки,
Скрит текст:
пускам там, когато ми върнат. Един ден карам и говоря по телефона (не правете това!) и не щеш ли  - на един завой се разминавам с патрулка. Карам нататък и виждам в огледалото - правят обратен завой и ми пуснаха буркана. Лошо. Спирам и чакам. Идва един, не катаджия и ме гледа. Навивам стъклото:

-Намирам до ръчната някакво листче, прегъвам го старателно и изсипвам стотинките в него. Балансирам ги в шепа и след кратък размисъл махам по-жълтите. Мисля още малко и връщам част от тях. Тръгвам към патрулката. На пасажерската седалка седи нещо като офицер - четири ромба на пагона. Подавам му фишека стотинки в хартийката внимателно, като че са скрижали. Той го поема и разгръща, колкото за мурафета, хартийката. Изсипва озадачен стотинките в скута си. Чете на глас:

- Олио - 2 литра, Ориз (от едрия) 1 кило, Моркови - кило, течен сапун - тубичка...

Спира и ме гледа. Аз, между нас казано, на живо изглеждам още по-глупав. Гледам го тъжно. Офицерът внимателно къса листчето и ми го подава:

- На, вземи - за това няма да стигнат парите. Ще ти докараме вкъщи олиото (гледа в бележката), и ориза, и морковите може. Ще те намерим къде живееш по номера. Айде, изчезвай.

Още си чакам ориза, и олиото, пък и морковите, ама няма, а бая време мина оттогава.
ох , много смях

# 1 116
tzvety, от теб разбрах, че са взети други заложници. Като цяло не можах да следя събитията, това е ужасно, сега съм включила CNNi Europe  Sad До колкото разбирам не се знае още дали е тероризъм или не. Не смея да се изказвам, но действията на френските полицаи и спецчасти сякаш не са много адекватни още от самото начало, ясно е, че никой не е подготвен за подобно нещо и никога няма да бъдем, но...

# 1 117
  • някъде ... тук ...
Цвети, спри да четеш и слушаш поне за ден-два, намери си друго занимание  Peace
Каквото стане - стане, ти не можеш да го промениш. Освен да си разбиеш своето здраве, друго ...
Иначе, и моите устни до носа са в херпеси в момента - вътрешната температура изби натам. Мажа с розовия вазелин и толкова, ще мине.

Куркума,  hahaha

Яне, прочетох те при муните. И аз бъркам тия пущини  Laughing

Скрит текст:
Следя новините, чета с интерес и темата тук. Не смятам да вземам отношение, само ще кажа, че светът не  върви на добре и затова сме виновни всички.

# 1 118
Цвети, от къде св взеха тези херпеси, имунитета ти е паднал, взимай пчелен прашец и мед и прополис и каквото ти дойде на ум за подсилване.
Не съм гледала новини, пак ли има заложници, ужасно е, сковава ме само мисълта за тероризъм.
Как ще летим, какво ли ще е по летищата, тревожа се:(

# 1 119
Искам да ви кажа, че днес бе много ползотворен ден, изпълнен с добри новини и много свършени задачи. Затова заслужавам няколко питиета. Любимата ми барманка вероятно е на работа днес. Отивам да купонясвам  dance dance dance

# 1 120
  • Пазете Гор
Вижте, това което става е ужасно, но причини да се страхувате няма, дори и чисто статистически погледнато. Да не говорим, че тревожността не е добра стратегия изобщо. Препоръчвам ви по-малко медии. Забелязал съм , че степента на информираност не е в пряка зависимост от времето, прекарвано пред телевизори и подобни.

Психолози предвидиха, че ще има постстрес-шок у мнозина - съпротивлявайте му се. Спокойно.

# 1 121
  • София
Джу, а ще се виждате ли отново с мадамата, дето падна връз тебе?  Grinning

Аз не гледах новините и ме е яд. Утре ще поправя пропускът.
Сутринта си правих кръвни изследвания. Преди малко се скъсах от рев, понеже кръвната ми захар е висока. Почти до границата (5,66 ми е). Да пукна на място, ако хапна дори един шоколадов бонбон! След месец ще се изследвам пак да видя накъде вървя.

# 1 122
Джу, а ще се виждате ли отново с мадамата, дето падна връз тебе?  Grinning

Да, вероятно в неделя.

# 1 123
  • София
Ох, пийва ми се и на мен, но съм решила да се въздържам, че много вино имаше по празниците, много нещо. А и забелязах, че алкохолът не ме опива, ами ми взима силите и съм отпусната като дроб, не ми е приятно така.
Тва ЕГН-то голяма гадория.

# 1 124
Ох, пийва ми се и на мен, но съм решила да се въздържам, че много вино имаше по празниците, много нещо. А и забелязах, че алкохолът не ме опива, ами ми взима силите и съм отпусната като дроб, не ми е приятно така.
Тва ЕГН-то голяма гадория.

Важното е да пиеш със себеотрицание.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт