Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 292
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 1 125
Айде сега ме познайте де! Ще има почерпка за отгатналите!

Лиле, ти ли си?

# 1 126
Джу, а ще се виждате ли отново с мадамата, дето падна връз тебе?  Grinning

Аз не гледах новините и ме е яд. Утре ще поправя пропускът.
Сутринта си правих кръвни изследвания. Преди малко се скъсах от рев, понеже кръвната ми захар е висока. Почти до границата (5,66 ми е). Да пукна на място, ако хапна дори един шоколадов бонбон! След месец ще се изследвам пак да видя накъде вървя.

Божееее, я не се излагай! Нищо ти няма. Това си е нормална кръвна захар. Гладувала ли си преди да ти вземат кръв? Ако толкова се притесняваш, поискай да ти изследват HbAc и да ти направят тест с глюкоза. Това си е съвсем нормална кръвна захар. Ти колко искаш да е?

Ето ти данни от UK, викам, да не е от Канада, да е европейски източника. Погледни таблицата и се успокой. Нормална ти е глюкозата.

http://www.diabetes.co.uk/diabetes_care/blood-sugar-level-ranges.html

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 22:17 от sophiemmaspencer

# 1 127
  • sofia
Тонка, не се излагай, нищо ти няма на захарта.

# 1 128
  • Пазете Гор
Какъв е проблемът ако е в границите?

Ако пък толкова много искаш, стани посред нощ и тихичко, с една гумичка и черен молив поправи резултата на колкото искаш да е.

# 1 129
  • София
ЕлиТ, бях решила днес да не гледам, да не слушам, ама 2 дни съм си в къщи по цял ден, телевизора непрекъснато работи. Иначе си напълно права  Peace А кой е този розов вазелин?Аз вече с нищо не се мажа. Но ми идва да си отрежа носа. Няма такава гадост. На мен ми излизат херпеси веднъж на 3-4 години, но пък качествено. До сега нямах честта и в носа да имам де.
Жаки, нямам идея, тая нощ беше пика. Почнах да се блъскам с какво ли не. Естествено забравих за прашеца, мерси, че напомни  Heart Eyes
Мяу, може да е просто опит за кражба, но пак е със заложници, по инфо от ВВС 11 човека, на СНН-2-ма. Но и 1 да е -пак е човешки живот.
Куркума, за съжаление тук не мога да се съглася с теб. Причините за страх стават все повече, защото светът започва да се побърква и потърпевши са обикновените хора, но си прав, че няма какво да направим.
Тонка, границата на захарта, при венозно взета кръв, е 6.1, така че не ти е висока. Гранична е от 6 нагоре. Но си направи едно обременяване за да си спокойна, че иначе само ще се притесняваш.
И наздраве на всички. Малко ще си проваля диетата и вместо вечеря ще изпия чаша вино със сода. Наздраве на всички!

# 1 130
  • някъде ... тук ...
Цвети, вазелин с розов конкрет - омекотява и ускорява минаването.
Как пиеш вино със сода  newsm78
Наздраве от мен с чисто Мерло  Simple Smile

# 1 131
ЕлиТ, бях решила днес да не гледам, да не слушам, ама 2 дни съм си в къщи по цял ден, телевизора непрекъснато работи. Иначе си напълно права  Peace А кой е този розов вазелин?Аз вече с нищо не се мажа. Но ми идва да си отрежа носа. Няма такава гадост. На мен ми излизат херпеси веднъж на 3-4 години, но пък качествено. До сега нямах честта и в носа да имам де.
Жаки, нямам идея, тая нощ беше пика. Почнах да се блъскам с какво ли не. Естествено забравих за прашеца, мерси, че напомни  Heart Eyes
Мяу, може да е просто опит за кражба, но пак е със заложници, по инфо от ВВС 11 човека, на СНН-2-ма. Но и 1 да е -пак е човешки живот.
Куркума, за съжаление тук не мога да се съглася с теб. Причините за страх стават все повече, защото светът започва да се побърква и потърпевши са обикновените хора, но си прав, че няма какво да направим.
Тонка, границата на захарта, при венозно взета кръв, е 6.1, така че не ти е висока. Гранична е от 6 нагоре. Но си направи едно обременяване за да си спокойна, че иначе само ще се притесняваш.
И наздраве на всички. Малко ще си проваля диетата и вместо вечеря ще изпия чаша вино със сода. Наздраве на всички!
Няма ли ацикловир в аптеката? Тук е OTC, тоест, без рецепта. Специално за херпеси.

# 1 132
  • някъде ... тук ...
ацикловирът ми действа само, ако хвана херпеса в самото начало и намажа. така помага и намазването със скилидка чесън. избие ли, полза няма.

# 1 133
  • София
Ами висока ми е захарта. Почти се доближава до границата. Преди ми беше 4,3. Не знам дали има значение, но предните два дни... Не, няма да ви кажа колко шоколадови бонбони изядох.  Naughty И добре, че скоро няма Ивановден.

Лека нощ от мен! Ще гледам Кухня, но подозирам, че ще отнеса плувката още на първите реклами.

# 1 134
Ами висока ми е захарта. Почти се доближава до границата. Преди ми беше 4,3. Не знам дали има значение, но предните два дни... Не, няма да ви кажа колко шоколадови бонбони изядох.  Naughty И добре, че скоро няма Ивановден.

Лека нощ от мен! Ще гледам Кухня, но подозирам, че ще отнеса плувката още на първите реклами.

Ти си в дупка. Щом се паникьосваш толкова? Успокой се. Нищо ти няма. Захарта варира. Затова има граници. Горна и Долна. Щом е в тях, значи тялото ти се справя с шоколадовите бонбони. Нямаш причина за притеснение. ВЕрвай ми; ако искаш де.  Laughing

# 1 135
Наскоро ММ също отървал кожата от полицаи. Не знам точно какво е било неговото нарушение, ама като нямал нито 50 лв, нито дори 20, ами само 2, при това смачкани и като но на въпроса "ти с какво се занимаваш", рекъл, че е преподавател по математика, му казали "бегай, бегай, бегай!".
Моето дете днес се е изтресло на поледицата на слизане от трамвая, за щастие си е счупил само картата за ГТ, ама с такъв драматичен глас ми го съобщи, че имах чувството, че си е счупил най-малко главата. Което нямаше да е странно, предвид играта, която са си измислили с другите момчета от класа. Изровили от кофите за боклук (как им е хрумнало да ровят в кофите!) стар куфар, счупили го на 2 и така получили 2 шейни, с които се спускат по стръмния склон от училището надолу. Спирали спонтанно в едно дърво. И щастливо ми обяснява, че дните, в които децата проявявали не математическата си половина, а забавната, били много весели. Сега се безпокои, че през почивните дни някой клошар ще им задугне "шейните".

# 1 136
На моя са му връщали пари полицаи. Пътувал от Петрич и нарушил, спрели го и му казали да почерпи 10 лева, а нашия с неохота извадил 20 щото нямал по-дребни и ония му върнали с репликата - "казали сме 10".

Мен не ме глобяват, пускат ме. Ама то аз за 15 години стаж като шофьор, я имам, я нямам 4-5 нарушения и то не особено сериозни. Само едно ми беше по-тежко.
Карам от Околовръстното за Драгалевци, още беше стария път, по тъмно, забравила съм да си пусна фаровете, изпреварих, карах бързо и изведнъж от ляво ми изскача полицай с палка и аз разбира се спирам, ама в ляво. Съответно се получава ситуация. Полицаят подтичква пред колата, щото почти щях да го сгазя. Отворих прозореца, а той не смее да се приближи и вика от далече - серж. ...., документите за проверка. И като ме видя каква съм муха и му дойде куража. Мале, като се развика - не стига, че караш бързо, не стига, че изпреварваш, не си с фарове, ами и щеше да ме сгазиш! Как можа да спреш в ляво, бе, момиче, пресече шосето!? Ти не знаеш ли, че се спира плътно в дясно.
 - Ми, викам, аз да съм ви по-близо.....
Истината е, че точно това беше причината. Спонтанно ми хрумна.
Чете ми конско, чете ми, па ми прости.
Пък веднъж един ме спира и вика - левият фар не ви свети и аз му казах - чукнете го и ще светне. Пак спонтанно ми дойде  Blush И той толкова се шашна на нестандартното ми предложение, че го направи, фарът светна и безмълвно ми посочи да тръгвам.

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 23:28 от NinoTino

# 1 137
Нино,  Joy

# 1 138
А, аз веднъж се връщах да си искам парите от полицаите, защото неправилно ми поискаха рушвет, но бяха избягали гадовете. Спряха ме една вечер, аз бях с една приятелка в колата. Ровиха документите, почесваха се, питаха какво работел мъжът ми и накрая ме питаха "Употребили ли сте алкохол?", казах им, че съм пила един коктейл с малко джин, но тогава точно бяха разрешили употребата до малко промила. Провериха ме на дрегера и отчете съвсем малко. Споря аз: "Ама нали е разрешено малко?", единият ми репликира "Колко малко?", аз обаче за срамотиите не знаех. Дадох им аз каквото си поискаха, след малко оставих приятелката ми в тях и питах мъжът ѝ колко е разрешеното количество алкохол. То много по-малко от това, което на мене ми отчете. ooooh! Газ до дупка и се върнах при полицаите, но нямаха късмет.

# 1 139
и аз да разкажа  hahaha ще празнуваме с приятелка НГ в Костинброд! Да, ама никога не сме ходили! Влизаме в София почва се едно лутане, приятелката ми шофира. Изпадаме в паника. Виждаме патрулка и тя казва "ще ги гоня само те ще ни опътят" и наистина започва да ги гони, те си бяха и далече де!  Доближаваме ги и тя почва:  къси,дълги,къси дълги ...викам и:  Ти луда ли си ?  #Crazy "ми,че как иначе ще ми обърнат внимание??!" .Е, обърнаха ни  ooooh! Чак им направи забележка: като видите да ви гони кола защо не спирате? Полицая вика: ние такива ги арестуваме направо! Размина ни се! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт