Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 264
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 1 140
За 16 години шофьорски стаж досега никога не са ме спирали за проверка и не са ме хващали по време на дребните ми нарушения. Тази година вече отивам да си взема златния талон. Остава да извърша нарушение докато пътувам към КАТ и да ме хванат точно тогава ... или друг да ме закара за по-сигурно Mr. Green

# 1 141
А мен 4пъти са ме спирали и все си ме глобяват. ...пари не са ми искали.

# 1 142
За 16 години шофьорски стаж досега никога не са ме спирали за проверка и не са ме хващали по време на дребните ми нарушения. Тази година вече отивам да си взема златния талон. Остава да извърша нарушение докато пътувам към КАТ и да ме хванат точно тогава ... или друг да ме закара за по-сигурно Mr. Green

Стана ми интересно това. Аз съм от 20 год шофьор и нямам нарушения. Имам ли право на такъв талон? Последните 4 не живея в БГ.

# 1 143
  • Sofia
Разсмяхте ме посред нощ с вашите шофьорски неволи  Hug

И от мен една (че днес мноУ се обяснявам)  Crazy.
Накачулили сме се-аз,сестра ми и моето и нейното дете. Отиваме на плаж. Съответно сме в "упрятен вид  Mr. Green-гъзовейки,шапки и шляпки. Синковецът- скоро проговорил фърфалак, чинно загащен в столчето за кола.  Волуме на мах и песни и танци по пътя.Та,летя със колата,летя със колата (както пееше една мадама) и пред мен колона-на входа на Албена. Да, ама ние бързаме, ляв мигач и се опъвам да преваря всички. Тарикат-шофьорка  ooooh!.Намърдах се най-отпред и хоп-палката,полицаите ме спират и ми сочат знака-изпреварването забранено. Слизам аз, подръпвам полата-колан  Whistling и почвам:
"В нарушение съм, ама на детето много му се ака  Mr. Green и прибелвам очите. Демек,знаете как е с децата.
И от колата се чува моят синковец:"Ааааааа, не ми се ака, аз аках преди да тръгнем  hahaha

Та,тъй- с деца на море  Mr. Green

# 1 144
  • Ямбол
Айде сега ме познайте де! Ще има почерпка за отгатналите!
Какво ще черпиш? Само да не е твърдо или вино, защото вече ще са ми в повече.

# 1 145
Добре,  как успяваш Лиле?  Mr. Green ти си Рашо Гледача!

# 1 146
  • Ямбол
Добре,  как успяваш Лиле?  Mr. Green ти си Рашо Гледача!
не знам, но моля те не ме издавай.

# 1 147
 smile3505 гроб съм!

# 1 148
  • София
Гена Joy Joy Joy
Огън са малките, огън, някой път на такива пачи яйца ни насаждат!

Аз изпратих детето на ски и сега ми се супер смотано и самотно Sad Какво ще правим, като след някоя и друга година заминат да учат насам-натам ooooh! Ще почвам аз да работа по въпорса с третото, не може така...

# 1 149
Lisbeth Salander, мисля че имаш право. Изискването е да не си хващана в нарушение през последните 6 години.

# 1 150
  • Sofia

Аз изпратих детето на ски и сега ми се супер смотано и самотно Sad Какво ще правим, като след някоя и друга година заминат да учат насам-натам ooooh! Ще почвам аз да работа по въпорса с третото, не може така...
Hug belinda, къде на ски?
И аз ще склоня за второ, комай  Thinking Моят още се овърта около мен, все да се гушкаме и целуваме, "води" ме на кино, на пица,ама....щот не може да иде сам  Mr. Green

Цвети 26, пусна ли девойката на зимно училище?

Ауууууу,какъв вятър навън  Shocked
Днес смятам да ходя да видя снощните проекто-покупки дали ме чакат ooooh! Втора серия  Crazy

Брех,котаката ми каква е мискинка. Голяма любителка на дояждането на Chocapic-a на батко си  ooooh! Само се озърта, той да стане от масата и е курдисана и лочи,та лочи  Twisted Evil хем се свива виновно като й се карам,хем не вади главата от купичката  Crazy
Кой стопанисваше котки? Мър?

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 10:14 от GeNa

# 1 151
Скрит текст:
Аз да ви разкажа как се скопосах тая вечер.

Оставих синковеца на курс по математика и съм се нагласила да тараша по намаленията, докато го чакам.
Награбих бодро всякакви парцаля и хоп-на касата.
Скрит текст:
Да,ама не,тук-портфейл,там портфейл-няма го. Прежълтях,позеленях, хукнах да го диря в колата. Обаче-не  Shocked През цялото време се успокоявам, че е останал дОма и не са ми го откраднали  Praynig И си умирам от яд,че ще свършат номерата на хубавините, дет' ги бях награбила  Embarassed Rolling Eyes
До тук-добре, ама как да изкарам колата от паркинга, като нямам 1 лев (за София Мол иде реч).

Разглобих си купето да ровя и да събера всякакви изостанали 5-стотинки  ooooh!Посъбрах аз едни жълтици, ама недостигат пущините  Tired Гледам часът-ще опущя детето. Чудо, ви казвам.
Знам,че синковецът има пари в себе си, ама докато изкатеря баира да го взема и после да се върнем пак пеша,ще мине 1 ч. сигурно. Та, в крайна сметка изпросих 10 ст. от  една жена, паркирала до мен-Господ здраве да й дава! Толкова ме беше срам  ooooh!
Айде, с все жълтъци се опитвам да ги "оедря" на 1 лв. по всичките магазинчета.Голям зор,народе! Голям! И през цялото време ме гложди дали все пак не са ме окрали Shocked

Изкарах колата. Взех математИка и хем да бързам към къщи, хем ме е шубе, ако напъна да не ме спрат КАТ, че съответно съм без документи.И през цялото време мисля, за дебитната карта,че бая пари държа по нея,к'ъв ми е смотан ПИН-а,че трябва да я блокирам; Личните ми документи и на колата са във въпросния портфейл. Разкош!
Е, прибрахме се и гледам "виновникът" кротко се мъдри на масата Praynig

Та, от целия стрес, си налях червено винце и ви казвам  Wine Glass

Аман,от женска суета и суетня-чанти да сменям  #Cussing out Оттам дойде целият проблем.
Та,утре си турям 10 лв. в жабката-за подобни случаи  Crazy
А,и съм горда със себе си, че не се панирах и не прозвъних и мъжа ми,който  пък не е и в София.

GeNa, прочетох, че си награбила всичко в бордо. Джубокс е виновен.

# 1 152
  • някъде ... тук ...
Аз имам златен талон. И какво от това. Едно вдигане на колата с паяк имам. Писаха си ми акта, точките на - и толкова. Със златния талон трябвало да чакам на по-високо ниво да ми разгледат акта и еввнтуално да ми го опростят.

Добър Ви ден!
Децата пишат домсшни, а аз си пия кафето  Crazy

# 1 153
  • Sofia
GeNa, прочетох, че си награбила всичко в бордо. Джубокс е виновен.
Joy Да идва Бокса  да си понесе вината. В бордо, ами,кат' не различавам другите нюанси, не ми се рискуваше  hahaha

# 1 154
Вчера с учудване разбрах, че цената на чаша кафе в заведението, където пия е повишена с 0,10 лв. Не е много, НО при положение, че цената на горивото драстично падна не е ли по логично цените на стоките и услугите също да паднат? А причината за повишаването на цената била повишението на цената на кафето на световния пазар. Поне така ми обясни дамата. Дори се учуди, че не съм чула тази новина. Отговорих й, че аз съм чула друга, а именно, че падат цените на горивата. Не знам дали ме разбра.

Общи условия

Активация на акаунт