Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 214
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Пловдив
Хм, за глюкозното обременяване - не е съвсем безобидно, организма изживява голям стрес.

# 1 156
НО при положение, че цената на горивото драстично падна не е ли по логично цените на стоките и услугите също да паднат?

Няма връзка, но се сетих за един виц, който ми казаха вчера: "Цените на горивата драстично падат. Време е да намалят и заплатите"   Sunglasses

# 1 157
Аз отдавна се каня да си направя глюкозно обременяване, за да проверя за инсулинова резистентност. Но така си карам вече 5г.
От години ходене по лекари още в началото, че и на по-късен етап бях диагностицирана със СПКЯ, но всички изследвания хормонални винаги са ми били в норма. Така и лекарите не намериха обяснение как се получава този номер.

Днес при нас слънце и вятър...

# 1 158
  • Пазете Гор
Напълних два резервоара преди двадесетина дена по тогавашните цени, не помня какви точно бяха, нещо над 2.20. Ще излезе, че съм се минал с къмто три кила пържоли.

# 1 159
Уффф, какъв гаден виц  Laughing Направо ми звучи като истина.
На мен също са ми минавали мисли като Белинда, че когато децата пораснат, ще ми стане изведнъж много самотно и трябва да си родя още едно. Мъжът ми е навит, на него половин дума му трябва, каза, че ако искам, още сега можело.

# 1 160
Споменавате ме, виждам.

Добро утро! Искам да кажа, че не е хубаво да смесвате ром с водка. Никак не е хубаво.

# 1 161
Червено вино с водка е още по-брутално....Simple Smile

# 1 162
  • Пазете Гор
Лакочистител с терпентин било просто разкъртваща смес, сочи челният съветски опит.

# 1 163
  • София
И бензин с ацетон не е лошо, с фитилче.

# 1 164
Говорим за алкохол продаван в барове, моля ви.

Добрата новина е, че ще се справя с главоболието. Лошата - довечера съм на купон. Остарявам, не мога да издържам два дни поред на подобно темпо. Sad

# 1 165
  • София
Че кой те кара?

Искам да се оплача. Май се разболявам, а днес ми е първото ходене на танци, предстои ми да правя парти за 20 човека, торти, чудеса, не знам дали ще се справя. Дрогирала съм се с парацетамол, витамини и аспирин, дано оцелея Praynig

# 1 166
Искам да кажа, че баба е много зле от 5 дни  Tired Ама много  Cry

# 1 167
Искам да кажа пълнозърнест квасен хляб с орехи, горска терина с гъби, салата свежо сирене с орехи и рукола и за десерт - бри с портокалово и чушково сладко и чаша топло кафе. Божествени дарове.
Добро утро!

Пп. Янтре, цял живот ще те благославям за портокаловото.

# 1 168
  • София
Искам веднага рецептата за терина с гъби Simple Smile

# 1 169
Много се подразних на нещо, чак ме е яд, че се дразня на такива глупости. Гледам календарчета "пирамидки" и се чудя какво ли е това, защото не си го представям. Разглеждам и виждам, че тези пирамидки не са никакви пирамидки, ами призми (прави, триъгълни), само че застанали не на някоя от основите, а на едната си страна. И сега трябва да си счупя езика да поръчам "пирамидки", защото това е наложеният термин, макар и безкрайно грешен. И сума ти хора, които наричат тези календарчета "пирамидки", вярват, че те наистина са. Ах  Close  Close Не знам дали ще се стърпя да не го отбележа, надявам се да се стърпя, защото единственото, което ще постигна, е да си отнеса типичното за невежия "тая е луда".

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 12:28 от Янечек

Общи условия

Активация на акаунт