Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 205
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 1 170
Искам да предупредя - който прави качамак да си сложи слънчеви очила, че много пръска. Едва не си изгорих окото  Crossing Arms

# 1 171
Искам да кажа, че баба е много зле от 5 дни  Tired Ама много  Cry

Hug Бързо да се оправя и да не те тревожи така повече

# 1 172
И аз винаги съм се чудела защо наричат тези календари 'пирамиди' като те не са. Ама не съм си поръчвала.

Метрото стига ли до Икеа? Или някакъв транспорт от Централна автогара до там?

# 1 173
  • В Космоса
Вчера гледах клипчета с дъщеря ми от бебе до сега... Много интересно, разчустващо, носталгично и мило. Времето лети, депресирам се! Искам да минава поне по-бавничко, да не го усещам, както в детството ми, сякаш живеех в безвремие. А сега! 10 януари вече, смятай! ooooh! Онзи ден тръгнахме с приповдигнато настроение за празниците (друг въпрос, че ги изкарахме кошмарно, де, но сега мисълта ми е за времето).

Вчера заведохме малката на контролен, бива вече, днес последен ден антибиотик. В понеделник ПКК. Системата извади съобщение, че нямаме право на направление, защото скоро правихме, но педиатърката извади въпреки това и каза, че ѝ писнало от глупости. Каза никаква детска градина поне един месец! Ще си кукуваме вкъщи, това е съдбата ни! Sad

Нефертари, прегръдки!

# 1 174
  • София
Айде сега ме познайте де! Ще има почерпка за отгатналите!
Какво ще черпиш? Само да не е твърдо или вино, защото вече ще са ми в повече.
Признах те!!! Абе бутилка червено вино бях приготвила, ама...тогава бонбони, много бонбони, много шоколадови? Simple Smile Ти само адрес дай!
Много се смях с шофьорските ви истории!
Нино, сега като го написа това, да дадеш и ти адрес да мина да взема, а!
Нефертарри, дано се оправи баба ти!
Днес до 11 спах. Егати блаженството. Е 5 пъти сигурно ме събудиха децата, ама ги отсвирих. Бях направила план за деня с много разходки, ама в това време нещо май ще пропуснем. Голямата е на пиано довечера за първи път и е такава радост. Ама като помня и аз как обожавах да свиря на пиано едно време, я разбирам.
И още не съм решила дилемата със зеленото училище на голямата. Но до вторник вече ще е ясно.
Много усмихнат ден ви пожелавам, момичета и момчета!

# 1 175
Ая, най-добре е качамак да се прави с маска за електрожен.

belinda, аз си я взимам готова терината  Blush

# 1 176
Много се подразних на нещо, чак ме е яд, че се дразня на такива глупости. Гледам календарчета "пирамидки" и се чудя какво ли е това, защото не си го представям. Разглеждам и виждам, че тези пирамидки не са никакви пирамидки, ами призми (прави, триъгълни), само че застанали не на някоя от основите, а на едната си страна. И сега трябва да си счупя езика да поръчам "пирамидки", защото това е наложеният термин, макар и безкрайно грешен. И сума ти хора, които наричат тези календарчета "пирамидки" вярват, че те наистина са. Ах  Close  Close Не знам дали ще се стърпя да не го отбележа, надявам се да се стърпя, защото единственото, което ще постигна, е да си отнеса типичното за невежия "тая е луда".

Hug Жива да си, Янечек!!! Аз знам, че НЕ Е пирамида, но тъй като не можех да определя какво е, си трая и не правя забележки, а само си повтарям вътрешно всеки път "Това не е пирамида, никаква пирамида не е!"  Joy
Чак сега ми просветна, че е призма, но обърната настрани   Bulb 

Луда, не луда - дразня се и аз от такива неща  Blush

# 1 177
А представяте ли си да поръчате календарчета във формата на прави триъгълни призми с две еднакви правоъгълни стени и една по-малка, върху която календарчето да стъпи, чиято дължина е ширината на другите две. А отсреща да ви кажат "аааа, искате пирамидки, имаме!".

# 1 178
Метрото стига ли до Икеа? Или някакъв транспорт от Централна автогара до там?

С метро вариантите са два
1. до метростанция Г. М. Димитров и след това автобус 69 или 123
2. до метростанция Младост 1 и автобус 111

От станция Г.М.Димитров има и безплатен автобус на всеки 15 минути до Ринг Мол, който е точно до ИКЕА

Може да ходят и някои маршрутки, но аз не ползвам и не ги знам.

Редактирам се, това НЕ са удачни варианти поради прекачване на метрото, чакай да помисля малко, и ще пиша пак...

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 14:16 от BirdsFlu

# 1 179
  • Пазете Гор
Не поръчвай така, Янечек, ще получиш две свери, долепени, както чифт...абе сещаш се.

Преди много време викам в една железария - искам покривно фолио, а тя ме гледа, сякаш съм ритнал баба и. Най-накрая се уточнихме и тя вика с лек укор"Ааа, ти искаш шумящ найлон".

Тогава сега е момента да се раздразните от наименованието на гащите с крачоли - боксери.

# 1 180
  • София
Нефертари, стискам палци Sad

Аз пък въобще не вдявам за какви календарчета говорите и на кое му се викаше призма Crazy Като един виден представител на плевенската математическа гимназия, учил математиката с клизма, буквално с взимането на дипломата дръпнах казанчето и всички призми отидоха там, дето им е мястото, а именно - не в моята глава hahaha Така отворих място за всички закони, закончета и наредбички, които после тъпках вътре 5 години.

# 1 181
  • София
Куркума,  hahaha
Аз така преди години в Царево влизам в един магазин и питам за дамските боксерки, които предишния ден бях видяла на манекена, но сега вече бяха свалени. След 10 ми утно недоумение от страна на продавачката и многократни опити да обясня какво имам в предвид, накрая нервна тя ми вика "Ама момиче, кажи, че за гащи с крачоли питаш, бееее!"   ooooh!

# 1 182
Белинда, цъкни в гугъл "календарчета пирамидки" и веднага ще ти изкара призмите, за които говоря  Laughing
Куркума, прав си. Ще поръчам "от онези календарчета, които Вие наричате пирамидки, но те не са".

# 1 183
  • Пазете Гор
Ако трябва да си пунктуална, Янечек - във фукционално състояние две от стените на тия изделия са някакви криви от втори порядък - по-скоро хиперболи. Виж там как се казва такова тяло , и поръчай така.

Мисля, че ще получиш торта, от която ще изскочи пират. Гол.

# 1 184
belinda, и аз като тебе сторих, но още в 9 клас, когато се разсърдих на математиката, на нечестната система, на това, че ме измамиха, на връзкарството. И си го изкарах на математиката, обаче, щото нямах възможност за повече.
Обаче тва верно не са никакви пирамиди  Crossing Arms

Нефертари, съжалявам за баба ти.

Общи условия

Активация на акаунт