Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 212
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 1 215
Леле майко, видяхте ли как съм написал сфера малко по-нагоре. С "в"! Излагация!

Да, но помислих, че се шегуваш.

# 1 216
Задължително да направиш сладко!

Дай някоя рецепта, в тиган и за по-набързо  Mr. Green

# 1 217
  • Варна
Ние сме с кана Брита и купувах всякакви марки филтри. Отдавна купувам само от Кауфланд, защото там има една марка, която е най-евтона.Последно бяха намалени на 6лв. Марката е Aquapfor, а на самите филтри пише Maxfor
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 15:40 от missNoir

# 1 218
Ред лимони, ред мандарини, бъркаш поне час. Сипваш много захар. Stop Laughing

И водичка, де! Вече не знам кой чете... Whistling Joy

Обелени!!!

# 1 219
В американското училище учат дечицата, че ромбът е даймънд. Crazy Поне в нашето, де!

Ако им кажеш ромб подозирам ще те гледат ето така  Shocked

И при нас беше така, но в един момент си го нарекоха ромб и така си върви. Много сте малки още. Когато започнат да учат четириъгълници, започват да ги наричат с термините.

# 1 220
Не съм се сещала за сладко от цитруси. Може да пробвам в хлебопекарната.

# 1 221

Joy  АААААААААААААА, не, ще събудя бебето пак!

# 1 222
Здравейте!
В Ринг мола има ли някакви по-така заведения? Имам предвид нещо различно от Макдоналдс, КFC и тям подобни. Искаме да съчетаем едно виждане с приятели хем с картинг за децата (големите), хем с прилично хапване

Има пицария Виктория. Салонът изглежда приятен.
Точно до КФС има и едно ресторантче - рок-бар, изглежда много интересно.

Казва се BurgeRingHouse, и пускат хубава музика. Пихме бира и си поръчахме мезенца, бяха пресни и вкусни. Цените обаче са малко НАД средните. Голяма бутилка "Загорка" мисля, че беше 3,50 лв, при масова цена в сходен клас заведения от 2,50 лв.
И картинга им е доста по-скъп от останалите картинги в София.
А в едното игрално пространство, където е ледената пързалка, има такса "вход" от 2.00 лв, за да разгледаш и прецениш дали ще останеш  Rolling Eyes

# 1 223
Извинявай, но мисля че ще направиш революция, ако го направиш в чушкопека!

# 1 224
Юхууу ет ме! Идвам си от Бургас  newsm01  car003  изпита е взет, сесията е успешна и сега се отдавам на форума !

# 1 225
И днес пак е топло и слънчево при нас. Косят тревата по парковете, мирише на свежо (за мен - на пролет). Наизвадиха и ягодите вече по щандовете в магазините.

И тук така. Сега зреят и цитрусите и аз редовно си късам мандарини и лимони от едни надвесени на улицата дръвчета. Плодовете и без това падат на земята. Къщата е безлюдна, но в двора покрай оградата има всякакви цитрусови дръвчета, които имат страшно много плодове. Вкусът и миризмата им са божествени. Heart Eyes

А при нас беше минус трийсет градуса, чувства се като минус 40. Най-студените дни през годината. Добре, че днес е "само" -10. Пишете още, и на мен ми замириса на цитруси.... Даже на компютъра съм си сложила една прекрасна картинка с лалета и пеперуди......

# 1 226

Joy  АААААААААААААА, не, ще събудя бебето пак!

Не се смей! Има си специална програма за сладко.  Mr. Green

Celfie, то чушки за печене няма тук, ти чушкопек.  Crazy

# 1 227
Скрит текст:
Здравейте!
В Ринг мола има ли някакви по-така заведения? Имам предвид нещо различно от Макдоналдс, КFC и тям подобни. Искаме да съчетаем едно виждане с приятели хем с картинг за децата (големите), хем с прилично хапване

Има пицария Виктория. Салонът изглежда приятен.
Точно до КФС има и едно ресторантче - рок-бар, изглежда много интересно.

Казва се BurgeRingHouse, и пускат хубава музика. Пихме бира и си поръчахме мезенца, бяха пресни и вкусни. Цените обаче са малко НАД средните. Голяма бутилка "Загорка" мисля, че беше 3,50 лв, при масова цена в сходен клас заведения от 2,50 лв.
И картинга им е доста по-скъп от останалите картинги в София.
А в едното игрално пространство, където е ледената пързалка, има такса "вход" от 2.00 лв, за да разгледаш и прецениш дали ще останеш  Rolling Eyes

Пълна дивотия е това с входа. И цените за мен са доста високи. Карахме кънки с малката и аз си платих за ползването на пързалката, за ползването на кънките и 2 лв. вход  Rolling Eyes
Казах им, че е много тъпо и дразнещо това.

# 1 228
Моята хлебопекарна има програма за портокалов конфитюр. Ако някой иска ще метна рецептата.

# 1 229
  • Пазете Гор
Какво казват собствениците на Рено? ..

Неудобно е да го напиша, но така казват и за някои типове мъжки характер.

Искаш да си говорим за пролет, sophiemmaspencer ?  Готово - чесънът вече е оформил кълнчета в скилидките, както си е на връзките. Почти зеленички, но още ненаболи.

Ох, обадиха ми се да ходя на гости, а аз на обяд изядох тъкмо две глави чесън. Ще им прогоря пердетата с дъха си.

Общи условия

Активация на акаунт