Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 204
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Euskal Herria
И днес пак е топло и слънчево при нас. Косят тревата по парковете, мирише на свежо (за мен - на пролет). Наизвадиха и ягодите вече по щандовете в магазините. Иде сезона на плодовите салати  Joy.
Лудите намаления продължават - почнаха по преди и по време на празниците, а след Нова година - още повече смъкнаха цените.
Скрит текст:
Нефертари, бяхме в същото положение с моята баба, лека й пръст. За съжаление, нещата с времето няма да се подобряват. Вие бъдете силни, това ти пожелавам! Ще са ви нужни здрави нерви и много търпение. Дано да намерите свестен човек да се грижи. Нашият опит не бе сполучлив; накрая аз и майка ми я гледахме.

# 1 201
  • София
Здравейте!
В Ринг мола има ли някакви по-така заведения? Имам предвид нещо различно от Макдоналдс, КFC и тям подобни. Искаме да съчетаем едно виждане с приятели хем с картинг за децата (големите), хем с прилично хапване

# 1 202
  • Пазете Гор
Нефертари, на мнозина от нас се е случвало да изпроводим възрастни и болни близки. Живот. Дядо казваше: "Важното е да си одиме по редо си, да не се надпретичаме".

Помагайте, облекчавайте я колкото може и така.

# 1 203
В американското училище учат дечицата, че ромбът е даймънд. Crazy Поне в нашето, де!

Ако им кажеш ромб подозирам ще те гледат ето така  Shocked

# 1 204
  • Пазете Гор
Това е чудесна новина за собствениците на коли Рено! Те съвсем друго казват на емблемката си.

# 1 205
Здравейте!
В Ринг мола има ли някакви по-така заведения? Имам предвид нещо различно от Макдоналдс, КFC и тям подобни. Искаме да съчетаем едно виждане с приятели хем с картинг за децата (големите), хем с прилично хапване

Има пицария Виктория. Салонът изглежда приятен.
Точно до КФС има и едно ресторантче - рок-бар, изглежда много интересно.

# 1 206
  • София
Приветче!  Grinning

Мислех цял ден да чета Ловецът на хвърчила, но сега се прибрахме от разходка. Ходихме първо до НДК за билет на Лебедово езеро. После отидохме до музея Земята и хората. След това търсихме безуспешно филтри за каната ни Брита. Явно не търсихме където трябва, но в един момент вече ни се прибираше вкъщи. Сега лягам и се отдавам на романа. Сутринта го започнах и ми е много интересен.

Нефертари, такъв е животът за съжаление. За мен темата за бабите и дядовците е много, много трудна.  Sad Моите бяха прекрасни хора.

# 1 207
Какво казват собствениците на Рено? Тук Рено няма. Е, може някъде да има едно, но не е масово.

# 1 208
  • София
Благодаря, Нино Hug

Лиле, с какъв браузер си? Да пробвам и аз гадаенето Blush

# 1 209
След това търсихме безуспешно филтри за каната ни Брита. Явно не търсихме където трябва, но в един момент вече ни се прибираше вкъщи.

Joy  Ако щеш вярвай, но от няколко дни и ние търсим това. И няма там където търсим. А кани Брита има.

# 1 210
Здрасти банда!
Как се хилих на пазаруването на Гена......  Joy
Аз отдавна практикувам едно портмоне за ежедневно често пазаруване с до 100 лв в него и друго по-голямо портмоне с документи/карти/и още пари. Както за защита от джебчийки, евентуално недайбоже ще замине само едното.... надежди.
Днес стъкмих едни кифликчи с шоколадови калети, в момента втасват. Тестото е
по тази рецепта
, голям хит из мрежата напоследък е тази памук погача, най-сетне се навих да го пробвам.
И аз като възпитаник на СМГ винаги страшно съм се дразнила като чуя израза "цифра" употребен за "число", направооо не се сдържам и почвам да обяснявам що е то цифра и число.
r

Какво е калети?

# 1 211
И днес пак е топло и слънчево при нас. Косят тревата по парковете, мирише на свежо (за мен - на пролет). Наизвадиха и ягодите вече по щандовете в магазините.

И тук така. Сега зреят и цитрусите и аз редовно си късам мандарини и лимони от едни надвесени на улицата дръвчета. Плодовете и без това падат на земята. Къщата е безлюдна, но в двора покрай оградата има всякакви цитрусови дръвчета, които имат страшно много плодове. Вкусът и миризмата им са божествени. Heart Eyes

# 1 212
  • София
В Технополисите няма ли филтри за Брита? Едно време като бяхме с кана от там си купувах... И от Стройко

# 1 213
Задължително да направиш сладко!

# 1 214
  • София
Нино, в Метро има. Ама ние се нахендрихме в "любимия" ни Лидл по препоръка на мой колега, който си купува от там. Служител на магазина ми отговори така: "Филтри в момента нямаме. Зареждаме понякога, но не редовно".  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт