Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 197
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 1 185
Аз отдавна се каня да си направя глюкозно обременяване, за да проверя за инсулинова резистентност. Но така си карам вече 5г.
От години ходене по лекари още в началото, че и на по-късен етап бях диагностицирана със СПКЯ, но всички изследвания хормонални винаги са ми били в норма. Така и лекарите не намериха обяснение как се получава този номер.

Днес при нас слънце и вятър...

Изследвай си първо хемоглобин а с (HgAc), който се покачва, ако си имала повишена захар продължително време. Ако е нормален, забрави за друго за момента.

# 1 186
  • В Космоса
И аз ги гугълнах. Не знаехн, че така им викат на тези календарчета. Но имаше и попадение в картинките:

# 1 187
Не поръчвай така, Янечек, ще получиш две свери, долепени, както чифт...абе сещаш се.

Преди много време викам в една железария - искам покривно фолио, а тя ме гледа, сякаш съм ритнал баба и. Най-накрая се уточнихме и тя вика с лек укор"Ааа, ти искаш шумящ найлон".

Тогава сега е момента да се раздразните от наименованието на гащите с крачоли - боксери.

Като каза боксери, се сетих за две запълнени сферични образувания, т.е. кълбовидни.

# 1 188
  • Ямбол
Като стана дума за призми и пирамиди, то и аз снощи се оглеждах за пиано в пиано бара, в който бяхме, но така и не го видях къде е, пък така са си кръстили заведението.

# 1 189
Като стана дума за призми и пирамиди, то и аз снощи се оглеждах за пиано в пиано бара, в който бяхме, но така и не го видях къде е, пък така са си кръстили заведението.

Joy Joy

# 1 190
  • София
Здрасти банда!
Как се хилих на пазаруването на Гена......  Joy
Аз отдавна практикувам едно портмоне за ежедневно често пазаруване с до 100 лв в него и друго по-голямо портмоне с документи/карти/и още пари. Както за защита от джебчийки, евентуално недайбоже ще замине само едното.... надежди.
Днес стъкмих едни кифликчи с шоколадови калети, в момента втасват. Тестото е
по тази рецепта
, голям хит из мрежата напоследък е тази памук погача, най-сетне се навих да го пробвам.
И аз като възпитаник на СМГ винаги страшно съм се дразнила като чуя израза "цифра" употребен за "число", направооо не се сдържам и почвам да обяснявам що е то цифра и число.

# 1 191
Направих кифличките  Heart Eyes Вероятно нещо съм объркала, защото цял форум тука припада по тях, а моите си станаха прости кифли  newsm78 Нищо особено.
Скрит текст:
Благодаря ви за палците, но баба няма да се оправи. Иска да има някой нон стоп при нея. Трябва да се ходи до тях, за да я заведем до ВЦ, трябва всичко. Другата седмица ще наемем жена. Не иска нищо. Не знам какво се прави в такъв случай. На 86 год е, няма да започне да се подобрява и това всички го знаем  Tired Съжалявам за негативната насока, която вмъкнах в темата  Confused

# 1 192
Скрит текст:
Метрото стига ли до Икеа? Или някакъв транспорт от Централна автогара до там?

С метро вариантите са два
1. до метростанция Г. М. Димитров и след това автобус 69 или 123
2. до метростанция Младост 1 и автобус 111

От станция Г.М.Димитров има и безплатен автобус на всеки 15 минути до Ринг Мол, който е точно до ИКЕА

Може да ходят и някои маршрутки, но аз не ползвам и не ги знам.

Редактирам се, това НЕ са удачни варианти поради прекачване на метрото, чакай да помисля малко, и ще пиша пак...

Уф, много присърце го взех този маршрут, и обмислих какви ли не варианти, за да установя, че всъщност няма нито един лесен и удобен... Все пак препоръчвам два според мен по-лесни алтернативни маршрута:

1. Пеша до ул. Козлодуй (това е втората пряка като се тръгне от Гарата към Лъвов мост) или до самия Лъвов Мост - спирка на трамвай № 4. Следва пре-дълго, но интересно прекосяване на цяла София, до последната спирка - "Бул. Никола Петков" - и оттам автобус 111, който спира точно пред Икеа. Като времетраене е около 35-40 минути с трамвая, и после с рейса 25-30 минути...

2. Автобус 413 от Централна гара до спирка Г.М. Димитров, и оттам - автобуси 69, 123 или безплатния до Ринг Мол. Общото времетраене мисля, че е около 35-40 минути с единия рейс, и после още 30-35 с другия...

Дано съм помогнала.

# 1 193
  • някъде ... тук ...
Че какво му е на прекачването в метрото. Няма излизане навън, няма ново билетче. Не е и толкова трудно да се оправи в метрото, щом 23годишният ми братовчед, некачвал се на метро и идвал в Сф само с кола, се оправи  Simple Smile
А и е най-бързо.

# 1 194
  • София
Аз правя няколко пъти памук погачата и става фантастична. Но един път не ми стана и имам чувството, че е от брашното, защото ползвах различно. То може би е и въпрос на вкус и на сръчност-аз понеже кифли и разни такива хич не мога да правя, а питка само една мога, та бях впечатлена от себе си и как лесно ми станаха. Ама ти ако правиш, може и да не си чак толкова впечатлена.
Скрит текст:
И се надявам нещата да се подредят по най-безболезния начин при вас. Много е трудно в такива моменти.
Жаки, как сте?

# 1 195
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Но има и пирамидки, де:

Даже и на Акашината картинка ми се струва, че има.

Нефертари, лошо е това с баба ти, мила. Щом не иска нищо - нито храна, нито лекарства, предполагам, наистина звучи безнадеждно.

# 1 196
  • Пазете Гор
Леле майко, видяхте ли как съм написал сфера малко по-нагоре. С "в"! Излагация!

# 1 197
  • В Космоса
Но има и пирамидки, де:

Даже и на Акашината картинка ми се струва, че има.

И трите са. нали това показвам и аз, че има и пирамиди всъщност.

# 1 198
Леле майко, видяхте ли как съм написал сфера малко по-нагоре. С "в"! Излагация!

Спокойно, аз редовно пиша "искам" със "з". Нямам никаква представа защо  Rolling Eyes Със сигурност в този случай не е от незнание. И при теб така.

# 1 199
Уффф много път това....по 1ч само в една посока. Ще я пропусна Икеа.
Няма проблем с метрото,  в сафийсото не съм се качвала, в Германия съм си се возила.

Общи условия

Активация на акаунт