Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 147
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 1 290
  • някъде ... тук ...
Аз знам, че индришето го играе консервант.
А сините сливи стават много лесно във фурната. Аз само такова сладко правя. Другите са ми от бабите (на децата - баби, мои/наши няма вече).

# 1 291
Ау, за цедено кисело мляко и отгоре сладко от цели смокини човек убивам!

Янтре, не знам що ти е по-тъмно портокаловото, обаче на мен толкова ми хареса, че оня ден се изциганих. Щото бях запланувала да дам на учителката по английски, ама видях, че ми е останало само едно бурканче и си го оставих. Е, дадох и едно от чушки, от него са ми останали повече, че правих бая дози, щото се хареса.

Аз днес също се ядосах на мъжа ми и го нахоках, хем не го хокам често, да не кажа хич. С кумовете се разбрали да ни дойдат на гости. По точно с кума и мъжка им работа. Днес цял ден чакам да ми каже кога точно и той вика  - ми може и след малко  Shocked аз цял ден съм по пижама днеска, нямам храна, освен моите си деликатеси, но Нино не дели!
Добре, че не дойдоха хората. Какво толкова съм трябвало да приготвя! Ми да, какво толкова  #Cussing out

ДаунЪндър, за какво ти е бебе, да ти ака на нощната лампа   Hug

# 1 292
  • София
А знаехте ли, че Чък Норис бил единственият човек, успял да убеди баба си, че не е гладен Flutter

Аз днес цял ден съм на Даунтън Аби. Не знам тука кой пусна мухата, обаче ще го разцелувам - не мога да се отделя от компа, ужасно интересен сериал Crazy И както се и разболях, и не ставам за нищо, идеално ми дойде!

Иначе съм тъжна, че не успях да отида на танци. Много се бях наточила, обаче нямам сили да тропкам час и половина Cry Обаче като оздравея...

# 1 293
Накрая ще взема и аз да си го изтегля това ДаунтънАби.

belinda, a знаеш ли кой е победил човекът-паяк?

Скрит текст:
- човекът-чехъл

# 1 294
Нино, тегли го, хубав е. Аз го изгледах докато бях в Пловдив.
За първи път днес опитах смути. Направих от фреш портокал и лимон, банан, малини и вишни. Ми то много вкусно бе. Смятам да ги редувам сутрин - фреш и смути.

# 1 295
  • София
Не знам тука кой пусна мухата, обаче ще го разцелувам...
Аз. Flutter
Има и коледен епизод към всеки сезон, да не го пропуснеш.

# 1 296
На мен хич не ми се гледат вече филми на компютъра, а хамалогията с теглене- прехвърляне на флашка и после на ТВ ми е много тегава.
Отделно ако е със субтитри не винаги тръгват....или пък проблем със звука се получава и е ужас.

# 1 297
  • Ланкър, планините Овнерог
belinda, a знаеш ли кой е победил човекът-паяк?
Скрит текст:
- човекът-чехъл

Това ме подсети за едновремешните дублажи на филмите. Когато във видеотеките бяха по два филма на касета и един мъж дублираше всьо.
-Кой си ти чоУечИе
-Аз съм Батьман, чоУека-паяк

Вечер, без да си пусна някой сериал, не заспивам. В момента всяка вечер се "приспивам" с Хейвън

# 1 298
  • Пазете Гор
Какъв е здравословният минимум и максимум филми годишно, които човек бива да изгледа без увреждане? Виждал съм увреждания и от амувия, и от предозиране също.

О, дублирането от един човек е специфичен, незабравим, но вече твърде мъртъв жанр, като керамиката на моче.

Някои четяха с равен глас, както нотариус списък наседници, хем с половин сцена изоставане.

# 1 299
  • Ланкър, планините Овнерог
Имаше един, на когото до скоро му чувах гласеца в рекламите на Хенди. Незабравим.

# 1 300
  • София
Хех, а на мен Дон Джон толкова ми хареса, че няма накъде. Така играеха всички, направо се размазах. И Дж.Г.Левит, че и Скарлет, която изобщо не харесвам принципно. Но аз обичам много такива истории, за объркани, отчаяни, болни души, които се намират и променят живота си.

Вещиците в чужбина пък ми е любимата от вещерската поредица на Тери. Особено банановото Дай Киро  Joy

Днес явно мъжете са били в немилост, и аз се цупих днес, че само спи, така че сега съм си легнала, той се оправя с приспиването. Дребното спря да спи следобяд и сме много зян.

# 1 301
  • Варна
И аз се цупих на мъжа ми, но даже и не разбрах защо му се цупя.  Crazy

# 1 302
Аз пък моя го наказах да носи кашони с топки в мазата.  Mr. Green Украшенията на елхата. Аз ги подредих обратно в кутиите им, тях ги подредих в големи кашони и кашоните в мазата до следващата Коледа. Топките са лесни, но фигурките докато нацеля коя къде "живее", направо се изтормозих. То по-зле от puzzle. Тест за интелигентност.

Стига с тези сладка. Преди Коледа заради вас пекох курабии, довечера ще правя качамак, сама ще си го ям, сега сладко от портокал ли да правя?

# 1 303
  • Пазете Гор
Започвам да говоря за градината си, белким грабнеш мотичка напролет! 

За скърцащия под ножа току-що отскубнат пресен лук. За топли домати и пъпчиви краставици, лъскави патладжани и ароматни малини, дъхав магданоз и сладки моркови, сочно зеле и едноцолов праз. и друго:

За сурово-сушените специалитети! За ситната мозайка на домашния суджук.

# 1 304
  • Ямбол
На мен пък заради Нино сега ми се дояде цедено кисело мляко със сладко от боровинки. Имам едно изостанало мляко, освен да го отцедя, имам и сладко от боровинки, брани от тате, превърнати в сладко от мама.

Общи условия

Активация на акаунт