Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 142
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Euskal Herria
Ааа, никакви сладка. Тази вечер сме на прясна зелена салата, даже и зелен лук имам за нея.
Сега пробваме освен с ракия с какво друго върви  Grinning.

# 1 306
  • Пазете Гор
 С две ракии?

Веднъж с една салата изпихме 8 (осем) ракии. Зелена, с лук и репички, и едно яйце отгоре, колкото за хубост.

Не че е похвално, просто казвам, че е вариант.

# 1 307
  • Ямбол
Яна, ако знаеш в ракията само колко захар има....

# 1 308
  • София
Аз не се цупя на мъжа ми, а просто вдигам скандал, тоест аз викам, а той си мълчи. Не знам дали попива поне малко, но по този начин се разтоварвам. Днес го овиках много добре, разбира се - с причина. Мислех да не му сервирам нищо за ядене, обаче ми дожаля за него. А той, най-невъзмутимо и с най-невинната усмивка ми каза: "Благодаря ти, прекрасна моя". Няма оправия тоя човек.  Grinning

# 1 309
  • Варна
Завидях на Яна, честно. И за времето, и за плодовете по улиците и за салатата. Обожавам зелена салата. Номер едно от всички любими салати. Мням.

# 1 310
  • Пазете Гор
Абсолютно възможно е да си отглеждате зелени салати в съдове на терасата. Няма по-лесен за гледане зарзават, може би освен спанака.

# 1 311
  • Euskal Herria
Аааа, аз се жертвам - за мен салата само, алкохолът - за мъжката част  Grinning.  Тази вечер е ред на ром от Венецуела. Интернационал го дават - всяка вечер - различна напитка  Joy. Ама почетното място си е за домашната ракия.
Целогодишно има пресен чесън, ще речеш, че под калъп е гледан.  Ама зелен лук - изобщо няма. Даже в магазина мернах една доня - взела връзка  млади глави лук - просто отчупи перата, хвърли ги и само с луковиците замина на касата.

# 1 312
  • Варна
Абсолютно възможно е да си отглеждате зелени салати в съдове на терасата. Няма по-лесен за гледане зарзават, може би освен спанака.

Куркума, ако щеш вярвай, минавало ми е през ума да го направя. Спря ме мъжът ми, с подигравки. Обаче, някой ден ще види той.

# 1 313
  • Пазете Гор
Ако щеш вярвай, една от идеите ми за бизнес беше да предлагам turnkey решения за домашни градини по тераси, покриви на гаражи, въутрешни дворове. Всичко - с грънците му, конструкция и статика, естетиката, почва, семената, системите за напояване, поддръжка и чалъмите в малка книжка.

Още не съм се отказал, де.

Отглеждам лютите си пиперки върху покрива на навеса ми за дърва.

# 1 314
  • Варна
Освен да изчакам да издадеш книжката.  Laughing

# 1 315
  • София
Кифлите с памуковото тесто ми станаха въз-твърди, не е това, което очаквах. Язък за истерията с тази памук погача.

Янечек, баш по ТВ в доста публицистични предавания ми говорят за цифри вместо за числа.

За сваляне на кръвна захар знам цикория, има я по щандовете с кафето. Това е едновремешната ИНКА ако има набори да я помнят. Приятна горчива напитка.

# 1 316
  • Euskal Herria
Много ми се ще в сандъчетата на прозореца да бодна арпаджик - за зелен лук да има. Ама ще трябва да търся, когато се прибираме в отпуска. А лятно време къде да търся...

# 1 317
Куркума, айде, не се мотай, издавай, докато ръцете ми не са се изкривили от артрита и мога да копам.
Много обичам малки и сгодни книжки.

Това е едновремешната ИНКА ако има набори да я помнят. Приятна горчива напитка.

Е, как!

# 1 318
  • Пазете Гор
Нещо не ме разбрахте правилно. Книжката е бонус, като парче дина в гръцки ресторант, а не упътване как да си направите градина връз гаража.

Бизнес моделът е такъв: идвам аз, меря, обсъждаме, и пристигам след пет дена, нося пръст, съдове, маркучета, стойки, планки, конструктивно становище - всичко. Монтирам, засаждам, плащате ми и ви връчвам книжлето, дето кратичко пише с коя част надолу се забучва арпаджика и кога се сее магданоз, такива работи, както и за някои полезни свойства на магданоза, обяснено чрез тънки намеци.

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 22:16 от Куркума

# 1 319
Аааааааааааааааааа! Е нищо де, издай книжката първо. Към копчето после ще пришиеш балтон.

Общи условия

Активация на акаунт