Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 136
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Луната ни пази
Наздраве Яна!  

Искате ли Лиляна като дойде и да направим една БГ Мама Пловдив среща?  lalalala Wine Glass
И аз ще идвам в края на месеца в Пловдив Simple Smile

# 1 321
  • Sofia
Ехо,групата, писали сте,гледам  Mr. Green
Да кажа,че направих продължението на снощното злополучно пазаруване  Crazy.6 пъти проверих портофелорът дали е на мястото си...а именно,в чантата,не на масата и дали имам барем 1 лев за паркинг  hahaha
К'вот си бях заплюла снощи ми го бяха заделили каките на касата  Hug,та си го припознах. Оттам случайно мернах една дружка и дай натам,дай насам,ударихме по един фреш, а-у.Айде после с един младеж се засякох (любим мой другар), седнахме на едене и пиене и лаф мо'абет.
Хукнах да прибирам синковеца от бабиндом, ама понеже не харесал на баба си манджите, ме изврънка за африкански сом с бразилско хлебче (в Хепи). Айде и там -едене, пиене  ooooh! смотах и едно суши (че на дърти години го залюбих) и те тъй. От дояждане съм на тоз хал.  Crossing Arms

Лиляна,станаха ли хапките? Аз нощи пак правих,че моят напираше да яде в КФС. С майонеза са по-сочни,определено.

Куркума,да направим някакво бартерче. Прелагам  гол, ширнал се двор, срещу пресен зарзават Whistling

Белла,честито  Peace

Жаки, Hug И аз приготвям на моя багажа,ама кат' ме изнерви...услужливо забравям да му взема едно-друго  Mr. Green Хеле пък на сватба го бях нагласила по костУм,без обувки  bowuu 'Убавец. Та му се образува непредвиден разход, ама-ха.

ЕЙ такива ми ти работи.
А,кафе пия по всяко време и си заспивам кат' пор.

Мър,дай да оспамим темата. Стига с тия манджи   chef.Каква порода са ти любимците? Моята е руска синя.
Джубокс, ако бях прочела по-рано,че ти е зор да ходиш на купон и си снощен, бих те отменила  Mr. Green

Нефертари,  HugНаглеждай баба си ,колкото можеш.  Моите отдавна си отидоха,за съжаление.  Sad

# 1 322
Привет . Много се смях още тази сутрин с шофьорските ви истории, забавата продължава.
Затова пък хич не успях да се засмея искрено на една постановка, на която всички се заливаха от хилеж. Според мен има начин да се осмива, без да се стига до простащина. Но както и да е , пак си беше разнообразие.
Нефертери, много неприятно. Дано да успее да се вдигне  Hug
Разпознах се в  историята на белинда за връзката и раздялата й с математиката. Аз на онези календарчета им викам - календарчета, които се подпират сами Laughing
От сладката най-любимо ми е от смокини.
Опитвам се да изгоня с чесън всички лоши сили и да оцелея  до пролетта. Не помня някога да съм боледувала така, както тази зима. Всъщност почти никога не съм боледувала, но последните месеци ме разбиха. А някакви компетентни хора разправят, че грипът тепърва идвал ooooh!

# 1 323
valerie и аз не и се зарадвах. Още повече по такава тема.

# 1 324
Нино, били сме заедно ли?

# 1 325
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Какъв е здравословният минимум и максимум филми годишно, които човек бива да изгледа без увреждане? Виждал съм увреждания и от амувия, и от предозиране също.
Случвало ми се е да гледам по три-четири на ден.
И е имало седмици (обичайно като тече някой фест), в които всеки ден съм на кино.
Има и случаи, в които след гледане на изумително добър филм със седмици не посягам към следващ, пазейки си хубавото чувство.

# 1 326
valerie, не сме Wink извинявай, че те обърках.  Hug

# 1 327
  • Луната ни пази
Вчера с учудване разбрах, че цената на чаша кафе в заведението, където пия е повишена с 0,10 лв. Не е много, НО при положение, че цената на горивото драстично падна не е ли по логично цените на стоките и услугите също да паднат? А причината за повишаването на цената била повишението на цената на кафето на световния пазар. Поне така ми обясни дамата. Дори се учуди, че не съм чула тази новина. Отговорих й, че аз съм чула друга, а именно, че падат цените на горивата. Не знам дали ме разбра.
Беба, всъщност жената е права. В последните две години реколтата от кафе е лоша и цената му се вдига.

# 1 328
Искам да кажа, че видях тези цветенца, любимият синчец, и се върнах в детството.

По-горе говорехте за сладка, правя единствено сладко от ягоди, без варене, само разбивам ягоди, захар и още нещо, слагам в кутийки и мушкам във фризера. Няма по-вкусно нещо на света от прясно сладко от ягоди Peace

# 1 329
И аз много искам руска синя котка...обаче 500-600лв нещо не ми се дават.

# 1 330
  • Ямбол
...
Лиляна,станаха ли хапките? Аз нощи пак правих,че моят напираше да яде в КФС. С майонеза са по-сочни,определено.
....
Мър,дай да оспамим темата. Стига с тия манджи   chef.Каква порода са ти любимците? Моята е руска синя.
....
Хапките станаха много хубави. Не ги обръщах. Опекоха се равномерно. Леко имаше залепнали тук там за фолиото, но не фатално. Аз всъщност не правих точно хапки, а бон филенца - цели, без да ги режа на хапки.

За котката - при майка ми се домъкна една много красива котка - по това, как изглежда, много ми прилича на руска синя. Даже роди, но само едно от 6-те котета приличаше на нея и някой ни го открадна. Тя си живее на двора. Раздадохме няколко и останаха само две при нея - мъжко и женско. Мъжкото е със същата гъста лъскава козина като нейната, но е черно. И е със счупена половин опашка, също като майка си. Много е гальовен, много исках да си го взема, но у дома нямаме единодушие.
Много особен характер има тази котка. Гони всички котки наоколо, ръмжи и налита на бой. Не обича да я взимат, само ако тя дойде и само колкото тя реши ще стои при теб. Иначе е много красива и доста по-едра от останалите улични превъзходни.

# 1 331
  • Пазете Гор
Пуснах в гугъл "руска синя котка" и докладвам, че в махалата имаме такъв котарак.

Едър, плътнокосмест, жълтоок, бузест, с тестиси колкото орехи, абсолютно безстопанствен, с тенденция да стане доминиращ. Днеска отмъкна топката мас със слънчоглед, дето храня синигерите с нея.

600 лева... Тоя смръдльо ще го хвана и за 150 го доставям франко вратата ви.

# 1 332
Лиляна, а какво стана с панираните сиренца, простете?  Flutter

КУркумА, за миг си представих как ловиш буен котарак, който те изподрасква, а ти преди това падаш в локва и се овалваш в слама. След което в този окаян вид, се явяваш победоносно пред дверите на съфорумка и с отривист жест и подаваш котарака в чувал, взимаш стотарката и си я отъркваш о брадата!
БОЖЕ  Heart Eyes

# 1 333
Пилешки хапки правя, когато взема цяло пиле и останат гърдите, които за супа или гювеч не стават. Ама не по вашата рецепта.
Майка ми се ужаси, че ядем сурова риба и заплаши със салмонела. Не съм ли можела да си препека сьомгата и тогава да я слагам в сушито.
Котки не искам аз, нито сини, нито обикновени, въобще животни вкъщи са забранени и по този въпрос съм непреклонна.

# 1 334
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Куркума, нещо те е излъгал Гугъл- руската синя не е жълтоока. Ето ти за пример  изумруденооката красавица на една колежка

И албумче http://www.silmarien.cz/fotoalbum/Pages/Perseida_Flying_Star_AKVAMARIN_CZ.html
(обичам я тази котка, уникално красива е Heart Eyes)

Общи условия

Активация на акаунт