Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 154
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Sofia
...
У нас самобръсначки с ножчета няма...
У нас има, ама са мои  Crazy ОбъркАх детето  Crazy

# 1 051
  • Euskal Herria
Ееех, как се увеличаваме пловдивчанки в темата  Grinning!
Днес при нас е слънчево и топло, + 18  градуса е.
По темата за косите - в момента съм на руси и червени кичури + моя си естествен цвят. Горката ми коса, на доста експерименти я подлагам  Grinning.
Скрит текст:

имам повод да почерпя

# 1 052
Ееех, как се увеличаваме пловдивчанки в темата  Grinning!
Днес при нас е слънчево и топло, + 18  градуса е.
По темата за косите - в момента съм на руси и червени кичури + моя си естествен цвят. Горката ми коса, на доста експерименти я подлагам  Grinning.
Скрит текст:

имам повод да почерпя

Жива и здрава да си, козичке! Wink

# 1 053
Наздраве, Яна!

# 1 054
  • Euskal Herria
Благодаря, cordelia! Наздраве, Ванини!

Божеее, на 06.01. имаше фиеста; днес пак приготвят шатри. Голямо празнуване пада.

# 1 055
Наздраве Яна!  

Искате ли Лиляна като дойде и да направим една БГ Мама Пловдив среща?  lalalala Wine Glass

# 1 056
  • Euskal Herria
Наздраве Яна!  

Искате ли Лиляна като дойде и да направим една БГ Мама Пловдив среща?  lalalala Wine Glass

За искане - искам. Ама като съм далеч... Прибирането ни в Пловдив е веднъж годишно  Grinning.
Ако има сбирка - да се отчетете после, поне със снимков материал.

# 1 057
Аз съм за, ако съм там. Бела Дона, ти това вино къде го нареди. Ние сме на безалкохолна бира.

# 1 058
Ванини, то и на фреш става мохабета  Mr. Green а ти щом си инвитро значи идваш в Селената нали? При Ставврев или при Минев? Кога каза, че ще си тук?

# 1 059
Бела, при Ставрев съм. Ще ходя в сряда на преглед.

# 1 060
Преди около 50 минути ми се обади синът ми, че са му открили въшки, и си тръгва от училище по-рано. Съответно започвам аз да ровя в интернет, чета, образовам се, правя планове, организации и т.н. за обезпаразитяване и дезинфекция на дома.
Звъннах дори на фирмата, която ни обслужва абонаментно офиса с дезинсекция и дератизация, да поговоря с младежите по темата, защото са специалисти, да ме посъветват и успокоят...

Преди пет минути ми се обажда синковеца да ми каже, че се е пошегувал - нищо такова няма, в час си е, да не се притеснявам  Close
Хванали се на бас три момчета и звъннали на майките си да им видят реакциите. За техен ужас едната майка долетяла с кола точно след 10 минути, и нахълтала в току що започналия час  Twisted Evil

Не му се карах, но ще му сгорча уикенда с досадни поучителни истории за лъжливото овчарче.

Ако бях почела още малко, щях да стана специалист-въшколог  smile3537

# 1 061
  • София
Бърдс  Joy Joy hahaha hahaha
Знам, че не ти е смешно точно сега, но историята е страхотна  hahaha

# 1 062
  • Ямбол
 hahaha Ах Бърдс, весел номер. Ама си е гадно да ти го приложат.

За Пловдив - много искам да имам повече време, но уви, може би ще разполагам само с ограничено такова, колкото да обходя и разгледам центъра. Иначе ще съм в университета с колеги и с малко ученици. Но пак ще си мисля за вас и за моето време. Ах и ох, в началото ми беше кофти град, но после го заобичах много.

# 1 063
Наздраве на Яна!

# 1 064
Лиле, в старата или в новата сграда ще си повече?

Общи условия

Активация на акаунт