AVON само за представители - КАМПАНИИ 1 и 2 - Тема 133

• 35 311
  • 574
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе
Може ли някой да ми каже от Фокуса за К4 офертата (5 мостри за 1,90, 20 мостри за 5,80) за всички мостри ли се отнася или само за тези, които не са спрей. Досега не съм поръчвала повече бройки и не ми е много ясно. Ако някой може да ми обясни ще съм му благодарна. Praynig

# 466
  • София
Може ли някой да ми каже от Фокуса за К4 офертата (5 мостри за 1,90, 20 мостри за 5,80) за всички мостри ли се отнася или само за тези, които не са спрей. Досега не съм поръчвала повече бройки и не ми е много ясно. Ако някой може да ми обясни ще съм му благодарна. Praynig

Само за тези, които не са спрей

# 467

Много внимателно прочетет отгоре отдолу и около текста 5 за 1,90 а 20 за 5,80.
когато въведоха тази опция и аза поръчах каквото ми душа иска, се оказа, че опцията 20 за 5,80 важала само за определени страници от фокуса секция с мостри - написано е било с малки букви отдолу !,  но аз не бях чувала за такова ограничение и съотвено не съм си направила труда да обърна на това внимание. Така че се наложи да платя 4 комплекта от по 5 мостри всеки по 1,90  което беше доста над 5,80. Не разполагам с фокус в момента но огледайте добре за ограничения в тази оферта - ако има да не ги пропуснете.

# 468
  • Русе

Много внимателно прочетет отгоре отдолу и около текста 5 за 1,90 а 20 за 5,80.
когато въведоха тази опция и аза поръчах каквото ми душа иска, се оказа, че опцията 20 за 5,80 важала само за определени страници от фокуса секция с мостри - написано е било с малки букви отдолу !,  но аз не бях чувала за такова ограничение и съотвено не съм си направила труда да обърна на това внимание. Така че се наложи да платя 4 комплекта от по 5 мостри всеки по 1,90  което беше доста над 5,80. Не разполагам с фокус в момента но огледайте добре за ограничения в тази оферта - ако има да не ги пропуснете.
Благодаря, не виждам да има малки букви  Wink, но ще огледам. И аз предположих, че едва ли се отнася за спрей мострите!

# 469
С малки буквички пише: Офертата 20 мостри за 5,80 е валидна само за стр.12 .

# 470
  • София
Момичета имам един въпрос. Мога ли да върна/заменя няколко червила поради несъответствие в цвета. От евтините са - Колор тренд, но това което е на картинката няма нищо общо с това което пристигна.

Може ли да кажеш кои си поръчала, защото и аз имам поръчани Passion, Rich Ruby и Amethyst. Даже за мин мисля да взема Passion, като не много ярко.

# 471
Здравейте, извинявам се много, сигурна съм че сте го коментирали вече. Може ли кодовете за хартиените торбички трите размера. Не мога да ги открия никъде а тези които имах записани ми пристигат други продукти, не и хартиени торбички  Whistling

# 472
Здравейте, извинявам се много, сигурна съм че сте го коментирали вече. Може ли кодовете за хартиените торбички трите размера. Не мога да ги открия никъде а тези които имах записани ми пристигат други продукти, не и хартиени торбички  Whistling

Ето как ги намираш:
1. секция - поръчай с един клик.
2. избираш - Допълнителни инструменти за работа.
3. Там има само трите вида торбички

# 473

Може ли да кажеш кои си поръчала, защото и аз имам поръчани Passion, Rich Ruby и Amethyst. Даже за мин мисля да взема Passion, като не много ярко.
[/quote]

Поръчах Passion i Amethyst , Аместиста е много приятен и отговаря точно на картинката в каталога, но Пешън-а няма нищо общо - ярко оранжево е и лично на мен не ми хареса. В момента не са при мен и не мога да покажа снимки, предполагам че в неделя вечерта ще мога да ги кача. Всички които си бяха поръчали Пешън се отказаха.

# 474
  • София

Поръчах Passion i Amethyst , Аместиста е много приятен и отговаря точно на картинката в каталога, но Пешън-а няма нищо общо - ярко оранжево е и лично на мен не ми хареса. В момента не са при мен и не мога да покажа снимки, предполагам че в неделя вечерта ще мога да ги кача. Всички които си бяха поръчали Пешън се отказаха.
[/quote]
благодаря,    bouquet 

ще трябва да се обаждам на клиентките   

# 475
Здравейте, в сайта вече е изнесена информация за Клуб Принцеса

# 476
Passion Color Trend  е странна смесица от светлочервено с розово-оранжеви примеси,странен цвят, не мога да го нося. Имам го от преди 2 години.

Може ли да ми припомните лилавата спирала Luxe /6,99/ дали си заслужава, заради нея ще си поръчвам ФДТ от серията, та ми е важно дали да си правя изобщо тези разходи.

# 477
Аз я имам лилавата спирала, отначало ми направи страхотно впечатление, нооо след няколко слагания сякаш вече го няма този ефект, като че ли свърши  newsm78 И аз се чудя пък от следващите 4, които са в мотивацията коя да поръчам, разбрах, че новата трудно се махала, което моментално я отписва. Май се спрях на Darling май беше, някакви отзиви за нея???

# 478
Здравейте, можете ли да ми кажете адресите на зоналните офиси на ейвън в София?

# 479
  • София
Аз съм зона 111, офисът се намира на ул. Солунска 22.

Днес Ейвън отново направиха издънка. Имах поръчани 3 фитнес чанти, две от които за нови клиенти и изненада! Светят на сиво в сайта. Не мога да разбера защо пускат нови продукти (и то за две поредни кампании) и не зареждат бройки?! Даже нямат и желание на заредят.. Ами колкото и да се опитва човек, правят така, че с времето и аз няма да имам желание да им пускам поръчки. Така ги усещам нещата.
Та да знаете - не предлагайте фитнес чантите..

Общи условия

Активация на акаунт