Мнения и отзиви за ММЦ Приморско

• 119 870
  • 618
  •   1
Отговори
# 330
  • До хладилника, който обичам
Нямаше мухъл и миризма.

# 331
  • В.Търново
Благодаря ви!

# 332
Бях решила тази година да си направя рано резервацията, обаче цената с 15% отстъпка ми идва като миналогодишната май месец, може би защото каката е с 1 година по-голяма. Мисля, че тази година ще посетя Гърция за съжаление или радост.

# 333
Ние бяхме в Ходидей, май в от последно реновираните къщички бяхме. Нямаше мухъл, от тоалетната започна да мирише когато валя. Останахме доволни и децата искат пак там

# 334
Ние бяхме в Ходидей, май в от последно реновираните къщички бяхме. Нямаше мухъл, от тоалетната започна да мирише когато валя. Останахме доволни и децата искат пак там
В Холидей също има хладилник нали? Някой май писа, че били четири единични легла така ли е ? Дали има спалня с две легла, ние сме 4рима и не мога да преценя къде ще ни е по-удобно за настаняване.

# 335
  • В.Търново
В Холидей също има хладилник нали? Някой май писа, че били четири единични легла така ли е ? Дали има спалня с две легла, ние сме 4рима и не мога да преценя къде ще ни е по-удобно за настаняване.
Леглата били три единични, четвъртото било разтегателно, което доста стеснявало пространството.Така са ми писали на мен, когато съм разпитвала.

# 336
  • Сф
Август, във вилите е миришело, много комари също.Това според сестра ми.Ако се върнела изобщо там, каза че ще е в хотела- Магнолиите.

# 337
  • В.Търново
Август, във вилите е миришело, много комари също.Това според сестра ми.Ако се върнела изобщо там, каза че ще е в хотела- Магнолиите.
За вилите Холидей ли става въпрос?

# 338
  • Сф
Д а, реиновираните; Като цяло не е доволна особено от условията/мирис, влага, комари, мисля че и за матрака се изказа кофти, въпреки че май са нови/ именно във вилата. Иначе храна, анимация, плаж, ок.  Сравнява с Жерави, Блу Ориндж и  Серенити. ММЦ и е на последно място. Но разбира се, всеки има предпочитания.

# 339
Д а, реиновираните; Като цяло не е доволна особено от условията/мирис, влага, комари, мисля че и за матрака се изказа кофти, въпреки че май са нови/ именно във вилата. Иначе храна, анимация, плаж, ок.  Сравнява с Жерави, Блу Ориндж и  Серенити. ММЦ и е на последно място. Но разбира се, всеки има предпочитания.
Хубаво е да се сравняват и цените, когато се сравняват хотелите.

# 340
Ние за трета поредна година резервирахме в ММЦ.
Цените са по-височки. Почти 100 лв повече платих, отколкото миналата година по същото време.
Надяваме се на по-добро качество на анимацията.

# 341
  • В.Търново
Цените са по-височки. Почти 100 лв повече платих, отколкото миналата година по същото време.
От къде резервирахте?

# 342
От къде резервирахте?
ГАП турс

# 343
От къде резервирахте?
ГАП турс
По изгодно ли е от Визит? Аз не намерих актуални цени,  само за лято 2017 ми излизат

# 344
От всички оферти, които проучих, тяхната беше най-изгодна за силния сезон.
Но миналата година имаха 20% отстъпка през ноември, тази година е 15%. Та това е една от причините тази година да ни излезе по-скъпичко.

Общи условия

Активация на акаунт