Мнения и отзиви за ММЦ Приморско

• 119 820
  • 618
  •   1
Отговори
# 390
  • В.Търново
Този тигров репилент в аптеките ли го продават и как се казва?За Аутан ли става въпрос?

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 16:45 от rusalka1

# 391
  • There I was on a July morning
На нас и репелентът не ни помогна особено, но може би не сме взели от "тигровия"newsm78  Wink
За всеки случай си вземете 2 вида. Crazy

# 392
Това, което прочетох по-назад в темата, е аутан срещу тигрови комари. Още не съм го търсила, не знам това ли е точното наименование.

# 393
  • В.Търново

Тази гривна ще свърши ли работа срещу комарите в Приморско клуб?

# 394
  • София
Не се надявай, цялото семейство бяхме с такива и се върнахме като болни от шарка Smirk Само Аутан помагаше до известна степен.

# 395
Не знам защо само на ММЦ има толкова комари
Горички има на много места
Явно изобщо не пръскат
Плажът е хубав, но тези комари са ужасни

# 396
  • у дома...
В "Магнолиите" решавахме проблема с обикновен репелент...

# 397
5 години сме били с големи компании на ММЦ и никой не е имал чак такъв голям проблем с комарите. Обикновен репелент вършеше работа, а децата дори рядко се пръскаха, можеш ли да ги хванеш по горите, за да ги напръскаш.

# 398
5 години сме били с големи компании на ММЦ и никой не е имал чак такъв голям проблем с комарите. Обикновен репелент вършеше работа, а децата дори рядко се пръскаха, можеш ли да ги хванеш по горите, за да ги напръскаш.
Подкрепям. И не мисля, че само там е така. Миналата година имаше определен час, когато имаше пик на гадинки, когато си намазан няма проблем. И след един, два часа изчезваха, много ми беше интересно това

# 399
  • София
Явно изобщо не пръскат

В Китен 2012 г също имаше много комари, не само вечерта, а и през деня.
Вечер по главната нали се сещате колко народ се изсипва за разходка, всеки беше с парче вестник в ръка и ръкомаха наляво-надясно и се "самобичува" където усети ухапване, но то тогава е късно.

А миналата година на Ривиера на плажа имаше някакви много дребни и досадни мушички, които не хапеха, обаче те полазват 30-40-50 на брой и те изваждат извън нерви. Само чакат да изсъхне човек от водата и те побъркват.

# 400
Явно изобщо не пръскат

Вечер по главната нали се сещате колко народ се изсипва за разходка, всеки беше с парче вестник в ръка и ръкомаха наляво-надясно и се "самобичува" където усети ухапване, но то тогава е късно.

А миналата година на Ривиера на плажа имаше някакви много дребни и досадни мушички, които не хапеха, обаче те полазват 30-40-50 на брой и те изваждат извън нерви. Само чакат да изсъхне човек от водата и те побъркват.
Това имам предвид, комарите са екстра по цялото Черноморие и не само

# 401
През кой месец сте били?
В края на август беше ад, особено вечерно време. Веднъж бяха заети всички маси вътре в ресторанта и седнахме да вечеряме отвън, след като се бяхме напръскали обилно с репеленти. Така ни нападнаха гадинките, че зарязахме манджите недокоснати.

Цялата местност между Приморско и Китен е така. Наблюдавала съм как туристите, които вървят пеша по пътя между ММЦ и Китен ръкомахат като луди.Hands Plus1

Последна редакция: чт, 17 май 2018, 22:32 от Скубиду

# 402
През кой месец сте били?
В края на август беше ад, особено вечерно време. Веднъж бяха заети всички маси вътре в ресторанта и седнахме да вечеряме отвън, след като се бяхме напръскали обилно с репеленти. Така ни нападнаха гадинките, че зарязахме и храна и всичко.
Цялата местност между Приморско и Китен е така. Наблюдавала съм как туристите, които вървят пеша по пътя между ММЦ и Китен ръкомахаха като луди.Hands Plus1

Винаги ходим края на юли, началото на август. Ръкомаханията според мен са заради досадните мини мушички.

# 403
Винаги ходим края на юли, началото на август. Ръкомаханията според мен са заради досадните мини мушички.
Ръкомаханията са си точно заради комарите, аз мушички не видях.
Допускам, че е възможно в края на юли популацията от комари да не е толкова голяма, но за края на август съм се убедила сама.

# 404
  • София
Миналата година наистина имаше адски много комари края на август,  адски много, дори мислех тази година да не ходим именно заради тях, но просто не намерих друго място със сходно съотношение цена и качество (по точно природни дадености). Аз не вярвам някой да е пръскал за комари там от хотела или от общината.  Бяхме с аутан - обикновен, не за тигрови комари, и с лепенки. Не беше съвсем ефелтивна защита, но дори не искам да си помисля без тях какво щеше да е.

Общи условия

Активация на акаунт