Бърз заем без доказване на доход

• 6 494
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте.Трябват ми спешно малка сума пари ,но няма към кого друг да се обърна в момента,освен към фирма ,отпускаща заеми...Трябват ми 500-700 лв.,проблемът е,че работя без трудов договор на работното си място вече 10 месеца,съответно не са ми плащани и осигуровките...Пробвах в Кредисимо и СмайлКредит,НетКредит също,но не ме одобриха.Знаете ли някоя фирма,където бих могла да имам шанс да получа кредит без доказване на доход...?

# 1
Procredit,no vrushtash dvoino..

# 2
Може ли някакъв линк към сайта им на лично,че от търсенето ми в гугъл ,попаднах на провидент банк и там изискванията са им да имаш трудов договор

# 3
Давате ли си сметка, че после ще връщате минимум 2 пъти повече пари? Виждали ли сте погасителен план   на кредит от фирма за бързи кредити? По-добре поискайте назаем от родители или приятели.. Колко народ обраха така ...

# 4
Здравейте, Аз съм доволна от НетКредит. Бях теглила заем преди 2 месеца. Днес ми се налага да го направя отново, в сайта пак са пуснали промоцията с 0% лихва. Ако го върна до 2 седмици може и да се размина с начисляване на лихви. Изобщо не вярвам на кредитни институции и не искам да се обръщам към тях, но се налага. Засега НетКредит не са ме излъгали с нещо и не съм имала проблеми. Вече ги познавам и затова пак ще се обърна към тях. Ако има някакви проблеми, ще съобщя.

# 5
Да и аз съм ползвала неткредит и не са лоши. Въпреки всичко съм се напатила от тези бързи кредити и най-вече от изикредит, които слагат огромни лихви. Най-добре е човек да вземе назаем от приятел ако това е възможно, защото иначе после се вкарваш в големи филми.

Общи условия

Активация на акаунт